✍️امام هادی علیه السلام در مورد حسرت خوردن برای گذشته فرموده اند:…نشر حداکثری✅#ارتباط_با_آسمان#التزام_عملی
@ja_had_tabyinمنذ 48 دقائق✍️امام هادی علیه السلام در مورد حسرت خوردن برای گذشته فرموده اند:…نشر حداکثری✅#ارتباط_با_آسمان#التزام_عملی
@ja_had_tabyinمنذ 50 دقائق🌷 #شهید_نوشتانقلاب سنگ انقلاب ایمان است ...❣ شهید سید مرتضی آوینینشر حداکثری✅#ارتباط_با_آسمان#التزام_عملی
@ja_had_tabyinمنذ 54 دقائق🕊#ارتباط_با_آسمان ✨امیرالمومنین (ع) فرمود:اگر دشمنت پیمان شکست و تو روی پیمان او ایستادی ...✅نشر حداکثری #التزام_عملی #مذاکره
@Imamalinet_faمنذ 2 ساعاتوقتی کسی جامع همه فضیلتها باشد، زبان از وصف او قاصر است.و پیامبر صلیاللهعلیهوآله در برابر چنین وجودی، چنین جملهای میفرماید: «علی بن ابی طالب، همه خوبیها و زیباییها را در خود جمع کرده است.»بحارالانوار، ج۴۲، ص۲۱#یاعلی
@Mohebali6327منذ 2 ساعاتاز بین۱۳خانمی کهشهید شده بودن،یکی تووصیتنامه اش نوشته بود: «سه روز بعد وفاتم مرا کفن مکنید،که من غلامم و ارباب بیکفن دارم»تو دو روز اول،پیکر ۱۲شهیدُاز زیر آوار بیرون میکشن،امــا پیکرِ این خانم رو،…أظهر المزيد
@Husseinway_128منذ 4 ساعاتپناه من حسین (ع) است...✊🚩#لبیک_یا_حسین#انتقام#کربلا
@Ameerekalamمنذ 4 ساعات📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨تنها امیدت در زندگی، خدا باشد. 📚نهجالبلاغه، حکمت ۸۲#امیرالمومنین📜از اميرالمؤمنين (علیهالسلام) پرسیدند:وقتی پاسخ سوالی را نمیدانیم چه کنیم؟✨ایشان فرمودند:بدون خجالت، فقط بگویید نمیدانم!📚نهج البلاغه، حکمت ۸۲#امیرالمومنین
@Mahmum101منذ 15 ساعاتبه نامِ حق، نادِ علی خواندم به وقتِ ابتلا،که حیدر مظهرِ حق شد، پناهِ هر دلِ تنها؛زِ «لا فَتیٰ» گذر کردم، به معنایِ ولایت رسیدم،که نامِ مرتضی یعنی شکوهِ حق در دلِ دنیا.#نجف #امیرالمؤمنین
@Imamalinet_faمنذ 19 ساعاتچرا قرآن و امیرالمؤمنین علیهالسلام هرگز از هم جدا نمیشوند؟ چون یکی کتاب خداست و دیگری زبان گویای آن.پیامبر صلیاللهعلیهوآله فرمود: «علی بن ابیطالب و فرزندانش ثقل اصغرند و قرآن ثقل اکبر.»بحارالانوار، ج۳۷، ص۲۰۸
@DoKhatSherمنذ 19 ساعاتعليٌّ مع الحق، حقيقت علیستفقط رهنمای طريقت علیستبه شرع مقدّس، شريعت علیستنبوّت علی و امامت علیست#امیرالمومنین
@Imamalinet_faمنذ 19 ساعاتتوزیع پوشاک میان دانشآموزان نیازمند توسط آستان مقدس علویاجرای طرح توزیع پوشاک مدرسه میان دانشآموزان نیازمند در استان نجف توسط مرکز امام علی (علیهالسلام) در آستان مقدس علوی، که بیشاز ۱۲۰ دانشآموز از پوشاک کامل مدرسه بهرهمند شدند.
@Ghurarolhikamمنذ 20 ساعاتامیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود:«اگر خواهان نعمت هستی، خود را از سرای بدبختیِ دنیا آزاد کن.»📚 غررالحکم، فصل ۱۰، حدیث ۳۹
@AyatAlaviمنذ 20 ساعات«لَّا يَمَسُّهُ إِلَّا الْمُطَهَّرُونَ»جز اهل بیتِ پاکِ نبی،کیست که قلبشحقیقتِ کلام الله را لمس کند؟الاحتجاج، ج ۲، ص ۶۳#اهل_بیت#امیرالمومنینپیامبر فرمود: اگر کسی در قیامت اعمالشبه اندازه اعمال هفتاد پیامبر باشد، اما ولایت با اهل بیت را نداشته باشد؛ از او پذیرفته نیست. 📚الامالی، طوسی، ص124#امیرالمومنین٣٥٢ KB
@Imamalinet_faمنذ 21 ساعاتیا قاهرالعدو و یا والی الولییا مظهر العجائب و یا مرتضی علی#امیرالمومنین
@Leader_Shahidمنذ 1 أيامصفحه صد و هفتاد و دو #قران_کریمثواب این قرائت تقدیم به امام زمان عج و رهبر شهیدمان و تمامی شهدای جنگ رمضان🖤✨
@ja_had_tabyinمنذ 1 أيام🕊#ارتباط_با_آسمان امیرالمؤمنین علی(ع) :شما و آرزوهای شما در این دنیا، میهمانانی موقّت هستید.#التزام_عملی ✅ نشر حداکثری 🇮🇷➠ @ja_had_tabyin
@Imamalinet_faمنذ 1 أيامحق، هم پیونددهنده است و هم جداکننده.امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود: «من کلمه خدایم؛ پراکندهها را جمع میکنم و جمعها را پراکنده.»مختصر البصائر، ج۱، ص۱۳۰#یاعلی
@Martyr80منذ 1 أيامبا شیطان های دنیایی مبارزه میکنی؟!خداقوت ؛حمایت اینجوری خدا هم تقدیم به تو(:🔹 کاری از گروه ولایت مداران ؛#ناگفته_ها | #روایت_ناب ‹ به کانال ِ ما در روبیکا، سر بزنید(:🤍⃟🇮🇷 @velayat_madarann_313
@Wood_art_fadakمنذ 1 أيامامیرالمؤمنین علیهالسلام:در يك روز،به قدر يك سال نگران و غمگين نباش؛در هر روز غم همان روز تو را كافى است.اگر يك سال از عمرت مانده،خداوند عزّوجلّ از پس هر روز،روزیِ تازه ات را خواهد داد،و اگر يك سال از عمرت نمانده ،پس چرا غم و اندوهِ زمانى را مىیخورى كه از آنِ تو نيست؟!حکمت ۳۷۹ نهج البلاغه
@AyatAlaviمنذ 1 أيام﴿وَالَّذِينَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبًّا لِلَّهِ﴾عشق رسوایی محض است که حاشا نشود.عاشقی با اگر و شاید و اما نشود...#چهارشنبه_های_امام_رضایی#دلتنگزیارت