Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌𐙚؛¹³³‌
ولی این ویدیو بد غمگینم کرد:)💔"لعنت الله علی قوم الظالمین"
3 MB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
سلام‌ بر فاروق این امت، امیرالمؤمنین 📚کنزالعمال، ص۱۵۶#امیرالمومنین
564 KB
تو میزان اعمال مردم،در قیامتی؛سلام بر تو ای امیرالمؤمنین‌... 📚 بحار الانوار، ج۹۷، ص۲۸۷📌 #فضائل_امیرالمومنین
706 KB

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
بیچارهٔ غمت را، چاره به جز نجف نیستبیچاره‌تر کسی که، رفت و دگر نرفته#نجف
558 KB

Profile picture of ‌انسیه حوراء‌
چشم فرشتگان خیره شدو همه به سجده افتادند؛وقتی خداوند نور فاطمه را خلق کرد…(باقرالعلوم علیه‌السلام)بحارالانوار، ج۴۳، ص۱۲#فاطمه_الزهرا
7 MB
ام‌سلمه گفت:«فاطمه،شبیه‌ترین مردم به پیامبر بود.»یعنیآینه تمام‌نمای نبوت.کشف الغمه، ج۲، ص۹۷#فاطمه_الزهرا
6 MB

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
«السَّلامُ عَلَی سَیِّدِ الْمُتَّقِینَ الْأَخْیَارِ»سلام بر سرور و سالار تقواپیشگان برگزیده.اگر تقوا را در یک انسان خلاصه کنند، تجلی حقیقی آن، امیرالمؤمنین علیه‌السلام است.مفاتیح‌الجنان#امیرالمومنین
1 MB

Profile picture of ‌انسیه حوراء‌
سلام بانو!رحمت و برکات خدا بر شما.السَّلامُ عَلَيْكِ وَ رَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكاتُهُ#فاطمه_الزهرا
287 KB

فمن یمت یرنی دیدنی‌ست در بر جانان...
263 KB

آقای من زندگی بدون شما یعنی؛ إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ #یاعلی
452 KB
بختش بلند هر که گرفتار حیدر است...📌 #یاعلی

Profile picture of ‌غرر الحکم‌
امیرالمؤمنین سلام‌الله‌علیه فرمود:  دنيا با اتفاق می‌چرخد؛ آخرت با استحقاق...! غررالحکم، حدیث ۲۰۵۸
282 KB

چه بگویم ز مقامات علی حیرانمها علیٌ بشرٌ کیفَ بشر می‌خوانم#امیرالمومنین
478 KB

پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمود:«علی نخستین مؤمن به من، صدّیق اکبر، فاروق این امت و یعسوب مؤمنان است.»📚 کنزالعمال، ص۱۵۶
733 KB

ترازوی عدالت کیست و کلمه عدل کدام است؟پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله فرمود: «خداوند مرا ترازوی عدالت و علی بن ابی‌طالب را کلمه عدل قرار داد.»الصراط المستقيم، ج۱، ص۲۲۷
8 MB

صید کرده دلِ ما را رخ رخشان حسن...#دوشنبه_های_امام_حسنی
423 KB

یاعلی از شهر و از دیار خود خسته گشته‌امولگرد کوچه‌های نجف کن مرا علی...#نجف
2 MB

📜اميرالمؤمنين (علیه‌السلام) فرمودند:✨شمشیر تیز برای خدا، در نابود کردن سخت‌ترین باطل‌ها تواناست.📚نهج‌البلاغه، حکمت ۱۷۶#امیرالمومنین
707 KB

Profile picture of ‌Repent, The End is Near‌
آقا اگه بگم صد بار بیشتر این کلیپ و نگاه کردم باورتون می‌شه؟!؟چقدر حرفاش به دل می‌شینه آقاچرا من این حاج‌آقا رو این‌قدر دوست دارم خدا خیلی دوسش دارم خدایی، حسی شبیه به همون حسی که به مرحوم استاد فاطمی نیا دارمکسی هست حس مشابه به استاد فروغی داشته باشه یا فقط منم آقا؟#مذهبی #سخنرانی
3 MB

السلام ای عالم اسرار رب‌العالمینوارث علم پیمبر فارس میدان دین#امیرالمومنین
477 KB

سلام بر آشناترینِ به قرآن ،امیرالمومنین📚 بحارالانوار، ج۴۰، ص۴۱#امیرالمومنین
951 KB

Profile picture of ‌جهاد تبیین | فریضه ➕‌
⭕ ابلیسی در میان انقلابی ها🎙استاد حمید مرادی 🎧صوت کامل سخنرانی👇🏻https://eitaa.com/ja_had_tabyin/2283📎تبعیت از ولی‌فقیه، معیار شناخت ✅نشر حداکثری #التزام_عملی …Show more
eitaa.com

ایتا - جهاد تبیین | فریضه ➕

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

3 MB

«السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَمِینَ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ»سلام بر تو ای امین خدا بر زمین؛ به حق امانتی که حفظ کردی، ما را از منکران ولایت خود قرار مده.مفاتیح‌الجنان#امیرالمومنین
1 MB