Profile picture of ‌باران بهاری‌
میشه که ضامنم بشی؟؟!!یا ضامن آهو...شد علی نام تو و ضامن آهو لقَبت صد و ده بار به تو؛ حضرتِ صیاد؛ سلام
1 MB

Profile picture of ‌آیات علوی‌
«وَلِلَّهِ يَسْجُدُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ»علی، دُرِّ نابِ خداست و خاک، مقابلِ این عظمت، جز سجده کاری ندارد.#امیرالمومنین#نجف#ابوتراب
1 MB

Profile picture of ‌انسیه حوراء‌
چه سخت است،نشنیدن نجوا و رازونیازت…العجل!«وَ لا نَجْوَی»دعای ندبه#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
131 KB

حتماً بانو،گل از گلش شکافت،وقتی نبی خدا فرمود:همه علم و فهم و حکمتم را،همسرت علی می‌داند…کمال‌الدین صدوق، ص۲۶۳#فاطمه_الزهرا
10 MB

Profile picture of ‌ماحے .‌
به قولِ آقای رسولی :آقاجان یه ذره هم ما رو اهل درد کن ❤️‍🩹:)#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
4 MB

کسی که در دنیااز همه سبقت بگیرد،در آخرت هم از همه جلوتر است.«فاطمه اولین کسی است که داخل بهشت می‌شود.»(نبی رحمت)بحارالانوار، ج۴۳، ص۴۴#فاطمه_الزهرا
2 MB

Profile picture of ‌آیات علوی‌
«وَإِنَّ إِلَىٰ رَبِّكَ الْمُنتَهَىٰ»و نجف است پایان اضطراب ها ..#امیرالمومنین#نجف
2 MB

Profile picture of ‌فدائی‌ولایت؛‌
حضرت آقا میگفتن مجتبی شهید بشه عیبی نداره ولی اسیر نشه : )))🔹 کاری از گروه ولایت مداران ؛#ناگفته_ها | #روایت_ناب ‹ به کانال ِ ما در روبیکا، سر بزنید(:🤍⃟🇮🇷 @velayat_madarann_313
473 KB

Profile picture of ‌Fatemeh Nakhli‌
کوچ میکنم به خاطرات تو…🥲#حرم#نجف #آرامش
2 MB

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
خدا به کعبه و محراب مسجد کوفهجوار قرب خودش را نصیب مولا کرد#امیرالمومنین
1 MB

فاطمه جان!فضیلت‌های همسرت علی چیست؟ او اولین مسلمان است،تنها او به کتاب خدا و سنت من آگاه است،و همه علومی که من می‌دانم، او هم می‌داند…کمال‌الدین صدوق، ص۲۶۳#فاطمه_الزهرا #امیرالمومنین
3 MB
+ از قشنگیای دنیا یکی نام ببر...؟-علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام +گفتم یکی نه همه را...#یاعلی
398 KB

Profile picture of ‌غرر الحکم‌
امیرالمؤمنین سلام‌الله‌علیه فرمود:"دنیا می‌چرخد، سخت نگیر؛ صبر کُن؛ تا نوبتِ تو هم برسد... غررالحکم، حدیث ۱۹۳۵
204 KB

جابر بن عبدالله انصاری می‌گوید:از ۱۸ سابقهٔ درخشان اصحاب پیامبر، ۱۳ مورد تنها از آنِ امیرالمؤمنین علی بود.📚 بحارالانوار، ج۴۰، ص۵۵#امیرالمومنین
278 KB

ام‌سلمه گفت:«فاطمه،شبیه‌ترین مردم به پیامبر بود.»یعنیآینه تمام‌نمای نبوت.کشف الغمه، ج۲، ص۹۷#فاطمه_الزهرا
5 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
دنبال تواَم مثل همان طفل فقیریهر کوچه به کوچه به دنبال امیری#یاعلی
1 MB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
+ از قشنگیای دنیا یکی نام ببر...؟-علی بن ابی‌طالب علیه‌السلام +گفتم یکی نه همه را...#یاعلی
398 KB
آقای من زندگی بدون شما یعنی؛ إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ #یاعلی
452 KB

Profile picture of ‌صـاٰحِـب الزّمـٰانْ‌
🔴 پس کی برای ظهور کار کنه؟ما برای ظهور چیکار کردیم؟🎙️استادمحمودی#ظهور#امام_زمان
1 MB

Profile picture of ‌صـاٰحِـب الزّمـٰانْ‌
🔴 گرفتاری داری؟! روزی نیم ساعت وقت بذار برای توسل به #امام_زمان عج 🎙️استاد‌شجاعی
2 MB

فضائل امیرالمؤمنین علیه‌السلام...#یاعلی
943 KB

Profile picture of ‌امیر کلام‌
📜اميرالمؤمنين (علیه‌السلام) فرمودند:✨چشم‌هایتان را کنترل کنید که همسرتان مانند دیگر زنان عالم است.📚نهج البلاغه، حکمت ۴۲۰#امیرالمومنین
2 MB