مادر،تا صبح برای همسایهها دعا کرد،اما برای خودش نه،و فرمود:اول همسایه، بعد خانه…(امام حسن علیهالسلام)بحارالانوار، ج۴۳، ص۸۲#فاطمه_الزهرا
2 MB
@HooraOfficial5 September 2026مادر،تا صبح برای همسایهها دعا کرد،اما برای خودش نه،و فرمود:اول همسایه، بعد خانه…(امام حسن علیهالسلام)بحارالانوار، ج۴۳، ص۸۲#فاطمه_الزهرا2 MB
@DoKhatSher5 September 2026نشسته است شاهانه بر مسند دلچه شاهی! که عشق است خدمتگزارش#یاعلی411 KB
@montazeer_3135 September 2026🔰🎥 داستان دختری که هر کس او را میدید عاشقش میشد!#علی_الطاهر #علی_الاصول #دنیا#کلیپ_تصویری3 MB
@Arashmida5 September 2026❌وقتشه یکبار دیگه این فیلمها را منتشر کنیم...#مراسم_عروسی😭😭کافی قطره خونی از دماغ فرزندان خاتمی ورفقای غربگراشون بیادتااعتباراین سندننگین معدوم بشه بااین تفاهم شوم خون فرزندان وطن وریختندچطورجواب این خونهارومیدهند؟😡چطوره امریکاکاری بااینهانداردبله درسته اینهاجزمردم ایران نیستند.284 KB
@HooraOfficial5 September 2026در قیامت،خانه من و علی و فاطمه،در یک جاست…(نبی خدا)ینابع المودۀ، ص۱۳۱#فاطمه_الزهرا8 MB
@RevayateHowzeh5 September 2026روزی که تاریخ قم متحول شد💐 فرا رسیدن ۲۳ ربیع الاول، سالروز ورود پر خیر و برکت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به شهر مقدس قم به تمامی شیعیان مبارک باد#بهار_قم#موشن_گرافی9 MB
@Ghurarolhikam5 September 2026امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود:هرچه بیتابی کنی دردت بیشتر واجرت کمترست؛پس صبر کن...! غررالحکم (فصل۳)، حدیث ۵۰264 KB
@HooraOfficial5 September 2026
@HooraOfficial5 September 2026نبی رحمت،فقیر و نیازمند را،به در خانه بانو میفرستاد؛دست خالی برنمیگشتند…مأساة الزهرا، ج۱، ص۵۴#فاطمه_الزهرا4 MB
@Padafandeshobahat5 September 2026⁉️مشکل اصلی کجاست که خداوند اذن ظهور امام مهدی علیهالسلام را نمیدهند؟🎙استاد شجاعی#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #امام_زمان #اعتقادی 🛡 پدافند شبهات ایتا4 MB
@Ameerekalam5 September 2026✨به برکت فرزندم معصومهسه در از درهای بهشت، به قم باز خواهند شد...•|امام صادق علیهالسلام|• پ.ن: سالروز ولادت حضرت معصومه به قم1 MB
@DoKhatSher5 September 2026گاهی بهشت، زیر قدمهای دختر استوقتی کویر قم به قدومت بهار شد#حضرت_معصومه1 MB
@fazelcharity5 September 2026🎥 ۲۳ ربیعالاول؛ روزی که تاریخ قم متحول شد🔻 استقبالی که یک پیوند ابدی را رقم زد؛📌پیوند جاودانه مردم قم با خاندان پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) در یک روز تاریخی#موسسه_خیریه_حضرت_ابوالفضل_مارچین10 MB
@Javad_sadeghi5 September 2026کجای قرآن گفته نمیشه با لاک نماز خوند؟! 💅🚫#شبهه#فقاهت #جواب_علمی#امام_زمان #ایران_قوی #انتقام #ایران #مذاکره …Show more8 MB
@Ghurarolhikam5 September 2026آیین گلآرایی ضریح مطهر بیبی جان در سال روز ورود ایشان به قم#حضرت_معصومه1 MB
@DoKhatSher5 September 2026اینقدر به ما شرحِ جنان را ندهیدما در نجفِ علی، جنان را دیدیم#نجف1 MB
@HooraOfficial5 September 2026اقبال عجم بود، قدم رنجه نمودید…یک فاطمه هم قسمت ایران شده باشد#ورود_حضرت_معصومه_به_قم2 MBحضرت معصومه سلاماللهعلیها فرمود:روز «قیامت» همه پابرهنه و عریان حاضر میشوند،جز شیعیان علی...بحارالانوار، ج۶۵، ص۷۷2 MB
@meshkat_noor15 September 2026إِنَّكَ تَدْعُونِي فَأُوَلِّي عَنْكَ..وَتَتَحَبَّبُ إِلَىَّ فَأَتَبَغَّضُ إِلَيْكَ🍃تو مرا می خوانی 🍂و من از تو رو میگردانم🍃تو به من مهر میورزی و محبت میکنی 🍂و من با تو دشمنی می مانیم🔆 @meshkat_noor13 MB