🕊#ارتباط_با_آسمان ✨امیرالمومنین (ع) فرمود:اگر دشمنت پیمان شکست و تو روی پیمان او ایستادی ...✅نشر حداکثری #التزام_عملی #مذاکره
@ja_had_tabyinمنذ 19 ساعات🕊#ارتباط_با_آسمان ✨امیرالمومنین (ع) فرمود:اگر دشمنت پیمان شکست و تو روی پیمان او ایستادی ...✅نشر حداکثری #التزام_عملی #مذاکره
@ja_had_tabyinمنذ 19 ساعاتتاثیر لقمه حلاله مهرماه ۱۴۰۵ تجمع مردمی تهرانسر#التزام_عملی #مردم_مبعوث#ایران_ابرقدرت٤٣٩ KB
@HooraOfficialمنذ 20 ساعاتچه کسی بهترین است؟دختر پیامبر خدا پاسخ میدهد:«آنکه با مردم نرمخوتر است.»دلائل الإمامه، ص۷۶#فاطمه_الزهرا
@Imamalinet_faمنذ 21 ساعاتوقتی کسی جامع همه فضیلتها باشد، زبان از وصف او قاصر است.و پیامبر صلیاللهعلیهوآله در برابر چنین وجودی، چنین جملهای میفرماید: «علی بن ابی طالب، همه خوبیها و زیباییها را در خود جمع کرده است.»بحارالانوار، ج۴۲، ص۲۱#یاعلی
@Mohebali6327منذ 21 ساعاتاز بین۱۳خانمی کهشهید شده بودن،یکی تووصیتنامه اش نوشته بود: «سه روز بعد وفاتم مرا کفن مکنید،که من غلامم و ارباب بیکفن دارم»تو دو روز اول،پیکر ۱۲شهیدُاز زیر آوار بیرون میکشن،امــا پیکرِ این خانم رو،…أظهر المزيد
@AyatAlaviمنذ 21 ساعاتآن قلب که با آرامش،باری را حمل میکندکه کوههای عظیم از آن عاجزند،در سینهٔ امام است.تفسیر تسنیم، ذیل آیهٔ ۲۱، سورهٔ حشر#شب_زیارتی#کربلا٣ MBهمهٔ دلخوشی ما ز جهان حسین است...📌 #شب_زیارتی
@DoKhatSherمنذ 21 ساعاتخدا به کعبه و محراب مسجد کوفهجوار قرب خودش را نصیب مولا کرد#امیرالمومنین
@Amir_reza_irمنذ 22 ساعات#شب_جمعه#شب_زیارتی_سید_الشهدا#روضه_سنگین#سید_مهدی_حسینیلطفا با احترام با حال مناسب گوش بدید....…أظهر المزيد٨ MB
@Imamalinet_faمنذ 22 ساعاتپیامبر صلیاللهعلیهوآله درباره حضرت ابوطالب چه فرمود؟«هیچکس مثل ابوطالب، چنین با من مهربان نبود. بعد از وفاتش، پیراهنم را بر او پوشاندم و پیش از او در قبرش خوابیدم.»شرح نهجالبلاغه، ج۱، ص۷
@Husseinway_128منذ 22 ساعاتپناه من حسین (ع) است...✊🚩#لبیک_یا_حسین#انتقام#کربلا
@Ameerekalamمنذ 22 ساعات📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨تنها امیدت در زندگی، خدا باشد. 📚نهجالبلاغه، حکمت ۸۲#امیرالمومنین📜از اميرالمؤمنين (علیهالسلام) پرسیدند:وقتی پاسخ سوالی را نمیدانیم چه کنیم؟✨ایشان فرمودند:بدون خجالت، فقط بگویید نمیدانم!📚نهج البلاغه، حکمت ۸۲#امیرالمومنین
@Abedin_motlaghمنذ 23 ساعات
@HooraOfficialمنذ 23 ساعاتسلام بر شما،ای دختر رسولالسَّلامُ عَلَيْکِ يَا بِنْتَ رَسُولِ اللّٰهِ#فاطمه_الزهرا٥٣٨ KB
@Ghurarolhikamمنذ 1 أيامامام صادق علیهالسلام فرمود:«از بهترین اعمال است؛ زیارت حسین علیهالسلام.»مستدرک الوسائل، ج۱۰، ص۳۱۱#شب_زیارتی١ MB
@Ghurarolhikamمنذ 1 أيامدر مشکلات جز به علی التجا مبرمنت مکش ز خلق که مشکلگشا علیست#امیرالمومنین١ MB
@AyatAlaviمنذ 1 أيام﴿فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ﴾از صمیم قلب صدا بزن:«یا صاحبالزمان...»با اخلاص،با انتظار،با امیدِ ظهور.پیشنهاد دانلود…أظهر المزيد١٥ MB
@DoKhatSherمنذ 1 أياماسباب تکامل همه نفی است در اینجاانگور که چسبد به ضریح تو شراب است#نجف١ MB
@Ameerekalamمنذ 1 أيامسلام بر مقصدِ هدایت هستی، امیرالمؤمنین 📚 تفسیر فرات کوفی، ج۱#امیرالمومنین٦٥٤ KB«السَّلامُ عَلَی أَبِی الْأَئِمَّةِ»سلام بر تو ای پدر امامان؛ ولایت، نوری است که از تو به یازده امام منتقل شد و زمین هرگز از این نور خالی نماند.مفاتیحالجنان#امیرالمومنین٤ MB
@Imamalinet_faمنذ 1 أيام«السَّلامُ عَلَی أَبِی الْأَئِمَّةِ»سلام بر تو ای پدر امامان؛ ولایت، نوری است که از تو به یازده امام منتقل شد و زمین هرگز از این نور خالی نماند.مفاتیحالجنان#امیرالمومنین٤ MB