در راهی که گم کردیم ، شهدای گمنام ، خودتون ما رو به راه راست هدایت کنید ..امیدوارم شهدا دستتون رو بگیرندو با خودشون شما رو بکشن به سمت خودشون
@invalidمنذ 13 ساعات«شبی دیگر در مسیرِ تو، با عطرِ زیارت و ذکرِ تو… ✨سلام بر قلبِ تپندهی کائنات، حسین (ع).»#امام_حسین #زیارت_امام_حسین #شب_جمعه #عاشق_حسین #یا_حسین
@invalidمنذ 14 ساعات«وَلَا تَشْتَرُوا بِعَهْدِ اللَّهِ ثَمَنًا قَلِيلًا»ذرهای خاک زِ کویِ تو،به عالم ندهیم...#امام_حسین#شب_زیارتی_ارباب#کربلا٥٧٩ KB
@invalidمنذ 14 ساعاتاولین مقصد بعد از بازگشت از سفر،خانه فاطمهاش بود،گاهی ماندنش طولانی میشد،و اصحاب پشت در منتظر میماندند،تا پیامبر بیرون بیایند…بحارالانوار، ج۴۳، ص۲۰#فاطمه_الزهرا٣ MBدنیا برای پیامبر سختیهای زیادی داشت،اما یک نگاه به فاطمهاش همه را جبران میکرد. میفرمود: «نور چشمم است؛ دخترم فاطمه.»بحارالانوار، ج۴۳، ص۲۴#فاطمه_الزهرا٢ MB
@invalidمنذ 15 ساعاتنگوید گر که ابراهیم در آتش علی جانمیقیناً سربلند از امتحان بیرون نمیآید#امیرالمومنین
@invalidمنذ 15 ساعاتصفحه صد و هفتاد و سه #قران_کریمثواب این قرائت تقدیم به امام زمان عج و رهبر شهیدمان و تمامی شهدای جنگ رمضان🖤✨
@invalidمنذ 16 ساعاتوَافْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ...🤲🏻خدایا، با من آنگونه رفتار کنکه شایسته و درخورِ توست؛نه آنگونه که سزاوارِ اعمال من است...#دعای_کمیل#مناجات#مهربان_خدای_من
@invalidمنذ 17 ساعاتدنیا برای پیامبر سختیهای زیادی داشت،اما یک نگاه به فاطمهاش همه را جبران میکرد. میفرمود: «نور چشمم است؛ دخترم فاطمه.»بحارالانوار، ج۴۳، ص۲۴#فاطمه_الزهرا٢ MBدیدهاید،آسمان به زمین بیاید؟«فاطمه حوریهای است به صورت انسان.»(پیامبر صلیاللهوعلیهوآلهوسلم)دلائل الامامه، ص۵۲#فاطمه_الزهرا٤ MB
@invalidمنذ 17 ساعاتامير المؤمنين عليه السلام:اگر قرار است با یکدیگر رقابت کنید در کسب اخلاق خوب و بزرگواری رقابت کنید.(غرر الحكم، فصل ۱۰، حدیث ۳۵)#حدیث_معرفت #حدیث
@invalidمنذ 17 ساعاتاز آدم تا خاتم، خدا برگزیدگانش را خود انتخاب کرد. اباعبدالله علیهالسلام، وارث این سلسله برگزیدگان است.«السَّلامُ عَلَیْکَ یا خِیَرَةَ اللَّهِ وَابْنَ خِیَرَتِهِ»زیارت عاشورا#شب_زیارتی٥ MB
@invalidمنذ 18 ساعات📜امام صادق(علیهالسلام) فرمود:✨روضه خوان جدم حسین، ساکن بهشت است.📚رجال شیخ طوسی، ص ۲۸۹#شب_زیارتی٣ MB
@invalidمنذ 18 ساعات✍️امام هادی علیه السلام در مورد حسرت خوردن برای گذشته فرموده اند:…نشر حداکثری✅#ارتباط_با_آسمان#التزام_عملی
@invalidمنذ 18 ساعات🌷 #شهید_نوشتانقلاب سنگ انقلاب ایمان است ...❣ شهید سید مرتضی آوینینشر حداکثری✅#ارتباط_با_آسمان#التزام_عملی