در راهی که گم کردیم ، شهدای گمنام ، خودتون ما رو به راه راست هدایت کنید ..امیدوارم شهدا دستتون رو بگیرندو با خودشون شما رو بکشن به سمت خودشون
@SARBAS_31513hدر راهی که گم کردیم ، شهدای گمنام ، خودتون ما رو به راه راست هدایت کنید ..امیدوارم شهدا دستتون رو بگیرندو با خودشون شما رو بکشن به سمت خودشون
اضطراب انسان از آن است که گمان میکند چیزی از قدرت خدا بیرون است. اما همه در سیطره قدرت اویند.«وَ بِقُوَّتِكَ الَّتِى قَهَرْتَ بِها كُلَّ شَىْءٍ»دعای کمیل#شب_جمعه
«شبی دیگر در مسیرِ تو، با عطرِ زیارت و ذکرِ تو… ✨سلام بر قلبِ تپندهی کائنات، حسین (ع).»#امام_حسین #زیارت_امام_حسین #شب_جمعه #عاشق_حسین #یا_حسین
امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود:اگر میخواهی دیگران را اصلاح کنی، از خودت شروع کن؛عیب بزرگی است که خودت گرفتار زشتی باشی و بخواهی دیگران را اصلاح کنی.📚 غررالحکم، فصل ۱۰، حدیث ۴۳
حضرت زهرا سلاماللهعلیها فرمودند:«ما واسطهٔ الهی میان مخلوقات اوییم؛برگزیدگان خدا و جایگاه قدس او هستیم.»📚 شرح نهجالبلاغه، ج۱۶، ص۲۱۱839 KB
قلعه مستحکمدعای حصار امنیت از بلاهاالهم اجعلنی فی درعک الحسینه، التی تجعل فیها من ترید1 MB
@AyatAlavi14h«وَلَا تَشْتَرُوا بِعَهْدِ اللَّهِ ثَمَنًا قَلِيلًا»ذرهای خاک زِ کویِ تو،به عالم ندهیم...#امام_حسین#شب_زیارتی_ارباب#کربلا579 KB
@Ameerekalam14h
اولین مقصد بعد از بازگشت از سفر،خانه فاطمهاش بود،گاهی ماندنش طولانی میشد،و اصحاب پشت در منتظر میماندند،تا پیامبر بیرون بیایند…بحارالانوار، ج۴۳، ص۲۰#فاطمه_الزهرا3 MBدنیا برای پیامبر سختیهای زیادی داشت،اما یک نگاه به فاطمهاش همه را جبران میکرد. میفرمود: «نور چشمم است؛ دخترم فاطمه.»بحارالانوار، ج۴۳، ص۲۴#فاطمه_الزهرا2 MB
@Hedayathadi14hباسلام خدمت تعقیب کنندگان این مسیرشب جمعه هست یکی از اعمال شب جمعه بسيار گفتن «سبحان اللّه،و اللّه اكبر،و لا اله الاّ اللّه»و زياد صلوات فرستادن در این شب است.دوم: ۱۰۰ تا صلوات گفتن ، كه كمترين صلوات در شب جمعه،صد مرتبه است،و هرچه بيشتر باشد بهتر است.یاعلی مدد
نگوید گر که ابراهیم در آتش علی جانمیقیناً سربلند از امتحان بیرون نمیآید#امیرالمومنین
صفحه صد و هفتاد و سه #قران_کریمثواب این قرائت تقدیم به امام زمان عج و رهبر شهیدمان و تمامی شهدای جنگ رمضان🖤✨
وَافْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُ...🤲🏻خدایا، با من آنگونه رفتار کنکه شایسته و درخورِ توست؛نه آنگونه که سزاوارِ اعمال من است...#دعای_کمیل#مناجات#مهربان_خدای_من
دنیا برای پیامبر سختیهای زیادی داشت،اما یک نگاه به فاطمهاش همه را جبران میکرد. میفرمود: «نور چشمم است؛ دخترم فاطمه.»بحارالانوار، ج۴۳، ص۲۴#فاطمه_الزهرا2 MBدیدهاید،آسمان به زمین بیاید؟«فاطمه حوریهای است به صورت انسان.»(پیامبر صلیاللهوعلیهوآلهوسلم)دلائل الامامه، ص۵۲#فاطمه_الزهرا4 MB
@maria_matey17hامير المؤمنين عليه السلام:اگر قرار است با یکدیگر رقابت کنید در کسب اخلاق خوب و بزرگواری رقابت کنید.(غرر الحكم، فصل ۱۰، حدیث ۳۵)#حدیث_معرفت #حدیث
از آدم تا خاتم، خدا برگزیدگانش را خود انتخاب کرد. اباعبدالله علیهالسلام، وارث این سلسله برگزیدگان است.«السَّلامُ عَلَیْکَ یا خِیَرَةَ اللَّهِ وَابْنَ خِیَرَتِهِ»زیارت عاشورا#شب_زیارتی5 MB
@Ameerekalam18h📜امام صادق(علیهالسلام) فرمود:✨روضه خوان جدم حسین، ساکن بهشت است.📚رجال شیخ طوسی، ص ۲۸۹#شب_زیارتی3 MB
✍️امام هادی علیه السلام در مورد حسرت خوردن برای گذشته فرموده اند:…نشر حداکثری✅#ارتباط_با_آسمان#التزام_عملی
🌷 #شهید_نوشتانقلاب سنگ انقلاب ایمان است ...❣ شهید سید مرتضی آوینینشر حداکثری✅#ارتباط_با_آسمان#التزام_عملی