تصویر نمایه‌ی ‌جهاد تبیین | فریضه ➕‌
@ja_had_tabyin19 ساعت پیش
🕊#ارتباط_با_آسمان ✨امیرالمومنین (ع) فرمود:اگر دشمنت پیمان شکست و تو روی پیمان او ایستادی ...✅نشر حداکثری #التزام_عملی #مذاکره

تصویر نمایه‌ی ‌جهاد تبیین | فریضه ➕‌
@ja_had_tabyin20 ساعت پیش
تاثیر لقمه حلاله مهرماه ۱۴۰۵ تجمع مردمی تهرانسر#التزام_عملی #مردم_مبعوث#ایران_ابرقدرت
۴۳۹ KB

تصویر نمایه‌ی ‌انسیه حوراء‌
@HooraOfficial20 ساعت پیش
چه کسی بهترین است؟دختر پیامبر خدا پاسخ می‌دهد:«آن‌که با مردم نرم‌خوتر است.»دلائل الإمامه، ص۷۶#فاطمه_الزهرا

تصویر نمایه‌ی ‌آستان مقدس علوی‌
@Imamalinet_fa21 ساعت پیش
وقتی کسی جامع همه فضیلت‌ها باشد، زبان از وصف او قاصر است.و پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله در برابر چنین وجودی، چنین جمله‌ای می‌فرماید: «علی بن ابی طالب، همه خوبی‌ها و زیبایی‌ها را در خود جمع کرده است.»بحارالانوار، ج۴۲، ص۲۱#یاعلی

تصویر نمایه‌ی ‌محب علی‌
@Mohebali632722 ساعت پیش
از بین۱۳خانمی کهشهید شده بودن،یکی تووصیتنامه اش نوشته بود: «سه روز بعد وفاتم مرا کفن مکنید،که من غلامم و ارباب بی‌کفن دارم»تو دو روز اول،پیکر ۱۲شهیدُاز زیر آوار بیرون می‌کشن،امــا پیکرِ این خانم رو،…نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌آیات علوی‌
@AyatAlavi22 ساعت پیش
آن قلب که با آرامش،باری را حمل می‌کندکه کوه‌های عظیم از آن عاجزند،در سینهٔ امام است.تفسیر تسنیم، ذیل آیهٔ ۲۱، سورهٔ حشر#شب_زیارتی#کربلا
۳ MB
همهٔ دلخوشی ما ز جهان حسین است...📌 #شب_زیارتی

تصویر نمایه‌ی ‌دو  خط شعر‌
@DoKhatSher22 ساعت پیش
خدا به کعبه و محراب مسجد کوفهجوار قرب خودش را نصیب مولا کرد#امیرالمومنین

تصویر نمایه‌ی ‌حسن صفوری‌
@user17891600211622 ساعت پیش
✨ حاج قاسم رسید مهمانت؟؟فوق‌العاده زیبا
۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌امیر‌
@Amir_reza_ir22 ساعت پیش
۸ MB

@Imamalinet_fa23 ساعت پیش
پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله درباره حضرت ابوطالب چه فرمود؟«هیچ‌کس مثل ابوطالب، چنین با من مهربان نبود‌. بعد از وفاتش، پیراهنم را بر او پوشاندم و پیش از او در قبرش خوابیدم.»شرح نهج‌البلاغه، ج۱، ص۷

تصویر نمایه‌ی ‌امیر کلام‌
@Ameerekalam23 ساعت پیش
📜اميرالمؤمنين (علیه‌السلام) فرمودند:✨تنها امیدت در زندگی، خدا باشد. 📚نهج‌البلاغه، حکمت ۸۲#امیرالمومنین
امیر کلام

@Ameerekalam  •  1 روز پیش

📜از اميرالمؤمنين (علیه‌السلام) پرسیدند:وقتی پاسخ سوالی را نمی‌دانیم چه کنیم؟✨ایشان فرمودند:بدون خجالت، فقط بگویید نمی‌دانم!📚نهج البلاغه، حکمت ۸۲#امیرالمومنین

تصویر نمایه‌ی ‌آقاسیدعبدالله‌
@Abedin_motlagh23 ساعت پیش
🌙🖤 #شب_جمعه است و دل دوباره هوای #کربلا کرده...🥀 آقا جان، چیزی نمی‌خواهم جز اینکه برای همیشه نوکر خودت نگهم داری؛نه ادعایی دارم، نه خودم را لایق می‌دانم...فقط می‌ترسم یک روز صدایم نکنی... 😔🖤 حسین جان، واقعاً دوستت دارم...🥺❤️‍🩹 «کی برام غیر تو می‌مونه مگه؟»🏴 یا حسین(ع)
۶ MB

تصویر نمایه‌ی ‌انسیه حوراء‌
@HooraOfficial1 روز پیش
سلام بر شما،ای دختر رسولالسَّلامُ عَلَيْکِ يَا بِنْتَ رَسُولِ اللّٰهِ#فاطمه_الزهرا
۵۳۸ KB

تصویر نمایه‌ی ‌غرر الحکم‌
@Ghurarolhikam1 روز پیش
امام صادق علیه‌السلام فرمود:«از بهترین اعمال است؛ زیارت حسین علیه‌السلام.»مستدرک الوسائل، ج۱۰، ص۳۱۱#شب_زیارتی
۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌غرر الحکم‌
@Ghurarolhikam1 روز پیش
در مشکلات جز به علی التجا مبرمنت مکش ز خلق که مشکل‌گشا علی‌ست#امیرالمومنین
۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌آیات علوی‌
@AyatAlavi1 روز پیش
﴿فَإِنِّي قَرِيبٌ ۖ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ﴾از صمیم قلب صدا بزن:«یا صاحب‌الزمان...»با اخلاص،با انتظار،با امیدِ ظهور.پیشنهاد دانلود…نمایش بیشتر
۱۵ MB

تصویر نمایه‌ی ‌دو  خط شعر‌
@DoKhatSher1 روز پیش
اسباب تکامل همه نفی است در اینجاانگور که چسبد به ضریح تو شراب است#نجف
۱ MB

@Ameerekalam1 روز پیش
سلام بر مقصدِ هدایت هستی، امیرالمؤمنین‌ 📚 تفسیر فرات کوفی، ج۱#امیرالمومنین
۶۵۴ KB
«السَّلامُ عَلَی أَبِی الْأَئِمَّةِ»سلام بر تو ای پدر امامان؛ ولایت، نوری است که از تو به یازده امام منتقل شد و زمین هرگز از این نور خالی نماند.مفاتیح‌الجنان#امیرالمومنین
۴ MB

@Imamalinet_fa1 روز پیش
«السَّلامُ عَلَی أَبِی الْأَئِمَّةِ»سلام بر تو ای پدر امامان؛ ولایت، نوری است که از تو به یازده امام منتقل شد و زمین هرگز از این نور خالی نماند.مفاتیح‌الجنان#امیرالمومنین
۴ MB