Profile picture of ‌عباس صیادی‌
🔻 مشکوک نیست ؟استاد شجاعی: دست روی قرآن میگذارم؛ یکی از فرماندهان سپاه می‌گفت...#مثلی_لا_یبایع_مثل_یزید #باید_برخاست #یالثارات_الخامنه_ای🚩#مرگ_بر_آمریکا #قوموا_لله_باید_برخاست🚩🚩🚩#فتنه_مسولان_هیهات_من_الذله 💥تعجیل در فرج امام زمان و نابودی منافقین و کفار صلوات
8 MB

Profile picture of ‌صحیفه سجادیه جامعه🌿‌
دعای‌روز‌یکشنبه:بِکَ أَسْتَجِیرُ یَا ذَا الْعَفْوِ وَالرِّضْوانِ مِنَ الظُّلْمِ وَالْعُدْوانِ،ای صاحب عفو و خشنودی! تنها به تو پناه می برم از ستم و تعدّی،وَمِنْ غِیَرِ الزَّمَانِ، وَتَوَاتُرِ الْأَحْزَانِ وَطَوَارِقِ الْحَدَثَانِ،از تغییر و تحولات زمانه، از پی‌درپی آمدن غم‌ها، از حوادث ناگوار

Profile picture of ‌عباس صیادی‌
🔴🔴 اعتراف صریح پسر هاشمی رفسنجانی که گفت ؛ کاری کردیم که آمریکا از باتلاق جنگ نجات پیدا کنه!!!👈 حالا فهمیدید آتش‌بس و مذاکره برای چی بود!؟‼️شرم کنید و با مردم مبعوث برخورد گازانبری نکنید !#خونخواه_امام_شهید 🚩 منتقم امام سیدعلی خامنه‌ای.#مرگ_بر_آمریکا #فتنه_مسولان_هیهات_من_الذله
12 MB

Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
‼️مردم در خیابان بمانید و آنچه رهبرتان خواسته را فریاد بزنید #استادشجاعیرسانه و جهاد تبیین کوبنده تر از موشک است لطفا لینک قرارگاه سایبری حاج قاسم را منتشر بفرمایید 👇👇👇👇👇https://eitaa.com/hajghasemsite
eitaa.com

ایتا - قرارگاه سایبری حاج قاسم

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

14 MB

Profile picture of ‌آقاجان‌
ما اگر بخواهیم کل امت با #قرآن انس بگیرند،باید تلاوت قرآن را در جامعه باب کنیم.بیانات ۲۲ فروردین ۷۰ | ‎@aghajan_ir

Profile picture of ‌حاج رضوان 🌱‌
الاغی (بلانسبت الاغ ) که بر اسب نجیب سوار است...

Profile picture of ‌Hosein Parsaei 🎒¹⁶⁸ 🇮🇷‌
دو ساله هایی که دهن‌شان باز می شوند حالا تا دو سال دیگر تغییر عقیده می دهند و بر طرف درست تاریخ روی می آورند👍🏻💌#و_نمی_دانند_که_رسانه_با_آنها_چه‌کار_کرده_است

Profile picture of ‌شهید امیر عبداللهیان‌
از قضا #کودتا هم شاخ دارد و هم دم!شاخش گرفتن تمام قدرت توسط یک شخص یا نهاد است (شعام)و دمش خفه کردن و از دور خارج کردن بقیه زمامداران و مسئولین ذی ربط جمهوریت است (خانه نشین کردن رهبر جامعه و تعطیلی مجلس شورای اسلامی!)آری برادر کودتا شاخ و دم دارد!
#کودتا شاخ ودم ندارد!زمینه سازی ترور #رهبر_شهید وقبل ازآن ترور #شهید_رئیسی وبهترینهای تاریخ ایرانـ۲رئیس ستادکل_۲وزیر_دبیرشعام_۲فرمانده قرارگاه خاتم_۲فرمانده سپاه_فرمانده هوافضا_۲۰دانشمندهسته‌ای_بشهادت رساندن هزاران هموطن وکلی خسارت ناشی ازعملکردجریان غربگراکه کلمه ای درموردش گفته نمیشه!چرا؟

جان‌مان به قربانت😍❤️❣️🥹

انتقام حتمی‌ست✊🏻🗡بر سرتان فرود میاییم🚀☄️🔥

Profile picture of ‌‹ هیدارا | ‌ 𝓗𝓲𝓭𝓪𝓻𝓪 ‌›‌
گاهاً زمانی می‌آید که انسان‌هاهست‌ونیست‌تان را درهم‌می‌ریزند .

Profile picture of ‌امـیررضـا آقـائـے‌‌
آقای وزیر محترم آموزش و پرورش اکنون کشور ما در شرایط خطرناک جنگی به سر می‌بردهیج چیز از این دشمن خونخوار جنایتکار بعید نیست!چه کسی قرار است تضمین دهد مدرسه #میناب دیگر اتفاق نمی‌افتد؟#اتمام_حجت می‌کنم بر شما که اگر هر لحظه برای جان عزیزان دانش آموز اتفاقی بیافتد

Profile picture of ‌اخبار انفجاری‌
اتفاقات مهم دیشب👇
بسته شدن تنگه ی هرمز ، اراده ی مصمم برای انتقام و حملات پرقدرت نیروهای مسلح ایران به منافع و پایگاه های آمریکا در عمان،قطر ،اردن و... نشان داد جمهوری اسلامی عزم جدی برای کوتاه نیامدن در مقابل زورگویی های آمریکا دارد!

Profile picture of ‌علی فرمانی‌
در کدام مسیر هستیم؟مفاهیم قرآنی:۱. آدم‌های کوچک؛ دربارهٔ دیگران صحبت می‌کنندمشخصه آنها:غیبت: «وَلَا يَغْتَب بَّعْضُكُم بَعْضًا...» (سوره حجرات، آیه ۱۲)عیب‌جویی و طعنه: «وَيْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ» (سوره همزه، آیه ۱)سخن‌چینی و شایعه‌پراکنی: آیات آغازین سوره قلم (آیات ۱۰ و ۱۱) دربارهٔ …Show more

Profile picture of ‌م.م پ.ی‌
تصاویر وحشتناکی از وضعیت حجاب در باغ کتاب تهران برامون فرستادنحتی با وجود شطرنجی کردن تصاویر، بازم امکان نشر اونا نیست🚨امکان انتشار که هیچ، حتی نمیتونم دوباره اون تصاویر رو باز کنم و نگاه کنم🤦‍♂اینقدر افتضاح هست که اصلا نمیشه باور کردن داخل ایرانه...چرا اقدامی نمی شود#اجرای_قانون_حجاب_و_عفاف