‌مژده‌ صورة الملف الشخصي
@Zendegikonمنذ 3 أيام
🔸️ازدواج وقتی باعث رشد میشه که دیگری رو کنترل نکنی#ازدواج_بدون_شکست
٢ MB

‌مژده‌ صورة الملف الشخصي
@Zendegikonمنذ 3 أيام
به دادِ من بِرس،ای عشق،بیش از این مَپْسَندکه زندگانیِ من، صَرفِ خورد و خواب شود*صائب تبریزی#شعر

‌ܩحܩܥ‌ ܩܣܥ‌ܨ‌ صورة الملف الشخصي
@Yakhdarbeheshtمنذ 3 أيام
چایت را بنوش نگران فردایت نباشاز گندم زار من و تو مشتی کاه میماند برای بادها..

‌محمدرضآ‌ صورة الملف الشخصي
@mmdrza1093منذ 3 أيام
حرم #حضرت_معصومه سلام‌الله‌علیهاپ.ن: یکی از روزهای خدا:)

‌فاطمه سادات‌ صورة الملف الشخصي
@fatemehosadatمنذ 3 أيام
توی خیابون کشف #حجاب دیدیم چه کنیم؟!!
١٦ MB

‌فدایی‌ صورة الملف الشخصي
@fadaii_312_1منذ 3 أيام
واقعا اگه هنوز ندیدی، هنوز جوونی نکردی...🥲#مردگان_متحرک#وایکینگ_دد
٧٥٣ KB

‌باران‌ صورة الملف الشخصي
@user174016174661منذ 3 أيام
کوک های کاربردی#ترفند خیاطی
٦ MB

‌وی نایت‌ صورة الملف الشخصي
@wenightمنذ 3 أيام
روان کننده سیلیکونی چیست؟ برخلاف مدل‌های بر پایه آب، تبخیر نمی‌شوند و به لایه‌های زیرین پوست نفوذ نمی‌کنند. ساختار متراکم و غلیظ این فرآورده‌ها باعث ایجاد لایه‌ای لغزنده و پایدار روی سطح پوست می‌شود که اصطکاک را در تمام طول رابطه به حداقل می‌رساند...https://wenight.ir/what-is-silicone-lubricant/
wenight.ir

ژل لوبریکانت سیلیکونی چیست و چه کاربردی دارد؟

آشنایی با بهترین ژل روان کننده بر پایه سیلیکون انواع مدل‌های ایرانی و خارجی - مقایسه کامل با لوبریکانت‌های بر پایه آب و بررسی مزایا و معایب در وی نایت

‌رحمت الله حمیدی ارزگانی‌ صورة الملف الشخصي
@hamidiurazganiمنذ 3 أيام
🔰🖼 ابر فراریطراح: #محمدجواد_رحمن_پور#ترامپ#فرار#پوستر🔻#مرسلون سکوی معرفی و نشر تولیدات فاخر فضای مجازی، به ما بپیوندید👇@Morsalun_ir

‌تهران سیاست‌ صورة الملف الشخصي
@Tehran_siasatمنذ 3 أيام
روزی ۴۵۰ هزار نفر-ساعت از وقت#جوانان تهران توی کافه‌ها می‌گذره! از قرار و دورهمی گرفته تا گپ‌های چندساعته#کافه‌ها به یکی از اصلی‌ترین پاتوق‌های#نسل_جوان تهران تبدیل شده‌ استاندار تهران گفت حدود ۳ هزار کافه در#تهران فعال است.یعنی هر روز صدها هزار ساعت از زندگی جوانان تهران در کافه ها می‌گذرد!
‌غرر الحکم 🏴‌ صورة الملف الشخصي
غرر الحکم 🏴

@Ghurarolhikam  •  منذ 5 أيام

امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود:سرگرمی افراطی: تباهی اراده‌های جدی‌ست.غررالحکم، حدیث ۲۱۸۹
١٧٣ KB

‌رحمت الله حمیدی ارزگانی‌ صورة الملف الشخصي
@hamidiurazganiمنذ 3 أيام
🔰🖼 إِنَّ مَعِيَ رَبّيتهیه و تولید: Khamenei.ir#خدا#رهبر_شهید#پوستر🔻#مرسلون سکوی معرفی و نشر تولیدات فاخر فضای مجازی، به ما بپیوندید👇@Morsalun_ir

‌سید امیر چینی‌ صورة الملف الشخصي
@Akhoondechiniمنذ 3 أيام
با وجود حدود ۲ میلیارد مسلمان ، دیگر هیچ مسلمانی در هیچ کجای جهان نباید احساس ناامنی کندهمه باید با #وحدت کلمه برای تحقق تمدن نوین اسلامی تلاش کنیم#سنصلی_فی_القدس #باید_برخاست #ایران_قوی #مکتب_ایستادگی #ایران #مثل_امام_شهید #رهبر_شهید #مرگ_بر_آمریکا #هفته_وحدت #مرگ_بر_اسرائیل #انتقام
آینده متعلّق به امّت اسلامی و تمدن نوین اسلامی است و هر یک از ما می‌توانیم به اندازه همّت، ظرفیت و مسئولیت خود در تحقّق این آینده و نزدیکتر شدن به آن ایفای نقش کنیم.

‌مهدی جعفری‌ صورة الملف الشخصي
@Mehdii_Jafariمنذ 3 أيام
یادگاری برای یه اتفاق🥹🥲🙏«الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ»همه ستایش ها، ویژه الله، مالک و مربّی جهانیان است.🥹🥹😌😌😌🙏🙏🙏🙏#شکر#چاکرتیم_خدا۲ شهریور ۱۴۰۵، ساعت ۱۹:۲۷عه، از مناره هم صدای اذان می آید،عاشقان پنجره ها باز است اذان میگویند، هر چه میخواهید، بخواهید،یار ما بنده نواز است .

‌راضیه ذاکری🚩‌ صورة الملف الشخصي
@RaziehZakeriiمنذ 4 أيام
زندگی شیرین میخواین؟خب اینم راه حلّش☺️👇🏻
٧ MB

‌مژده‌ صورة الملف الشخصي
@Zendegikonمنذ 4 أيام
تفسیر کوتاه #قرآن کریم استاد قرائتی سوره هود آیه ۴۴زمان :٨ دقیقه[پس از هلاك شدن كافران] گفته شد: اى زمين! آب خود را فرو بر، و اى آسمان! [از ريختن باران] باز ايست، و آب كاستى گرفت و كار پايان يافت و كشتى[نوح]بر [كوهِ‌] جودى قرار گرفت و گفته شد: دورى [از رحمت خدا] بر گروه ستمكاران باد
Sore Hud Aye 44
Mohsen Qaraat

‌🇮🇷ابوحمزه🏴‌ صورة الملف الشخصي
@abuhamze_irمنذ 4 أيام
لاحول و لاقوة إلا بالله العلی العظیم#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #لبیک_یا_خامنه_ای #ایران #ایران_قوی #باید_برخاست #خاندان_همدل #برای_ایران #برای_هموطن در آستانه‌ی ۷ ماهگی طرح و پویش خاندان همدلاللهم وفقنا لما تحب و ترضیأظهر المزيد

‌محدثه فراهانی‌ صورة الملف الشخصي
@Mohdsfrhaniمنذ 4 أيام
تا بحال عنایت آقا امام زمان رو دیدین تو زندگیتون؟#صاحب_الزمان

‌زینب سادات عسکری تبار‌ صورة الملف الشخصي
@ZeinabsadatAskaritabarمنذ 4 أيام
من قبل از اینکه بیام ویراستیهنوز بچه بودم..
‌Sareh‌ صورة الملف الشخصي
Sareh

@s_ardini  •  منذ 4 أيام

من قبل از اینکه بیام ویراستیقبلش وضو میگریم#چالش#نقل_قول(بعضی کاربرا رو فکر کنم انجی از گشت ارشاد جمع کرده اورده)

‌سید هادی خلیلی نژاد‌ صورة الملف الشخصي
@sayedhadikhaliliمنذ 4 أيام
کمی بخندیم😄😄😄😁😁#رفیق#رفاقت#دوست
٤ MB