تصویر نمایه‌ی ‌MohammadTaha Farrash 🇾🇪🇵🇸🇱🇧🇮🇷🇮🇶‌
@MT_FRS1 روز پیش
پیتزا👀#ایران#چالش
تصویر نمایه‌ی ‌🖐🏻Alien‌
🖐🏻Alien

@Alien_0  •  1 روز پیش

#چالشغذای مورد علاقه شما چیه؟#بازنشر #منشن

تصویر نمایه‌ی ‌Tak Drakht‌
@Takdrakht791 روز پیش
وقتی میری آرایشگاه و میگی یه کم نوک گیری کن😒😂

تصویر نمایه‌ی ‌Tak Drakht‌
@Takdrakht791 روز پیش
اینم از آورده اینجانب از نمایشگاه کتاب امسال...بسی‌ ذوق‌انگیزناک🥲🫠#نمایشگاه_کتاب_تهران

تصویر نمایه‌ی ‌س.م ناطقی‌
@Snategh1 روز پیش
باید چه کرد !#مرد ی در جوار مزار #شهدا پرسیده :-من در نمازم این #انگشترطلا را دارم نمازم چه می شود؟-مرجع تقلید؟-آیت الله مکارم-#نماز باطل + کار #حرامنمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌Hosein M‌
@Hosein_951 روز پیش
من ماهیای قلبتو کشتم که دیوونت کنم..زنجیر ساختم از خودم تا بندی خونت کنم#زندانبان #محسن_چاوشی #اینترنت #ایران #حال_خوب
Zendan Ban
Mohsen Chavoshi @RozMusic.com

تصویر نمایه‌ی ‌آموزشگاه موسیقی اشراق اشراق‌
@eshragh_music_qazvin1 روز پیش
دوستان و همراهان گرامی 🌿🎶اگه بین فامیل، دوستا، همکارا یا آشناها کودکی هست که فکر می‌کنید به موسیقی علاقه داره، خبرشون کنید بیان پیش ما 🌈کشف استعداد موسیقی از کودکی، می‌تونه تو آینده باعث پیشرفت و موفقیتش بشه 🌱🎼مشاوره رایگان منتظر کوچولوهاتون هستیمآموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوین

تصویر نمایه‌ی ‌سید محمد باقر موسوی‌
@Agha_seyyed1101 روز پیش
وقتی لوین می‌اندیشید که کیست و چرا زنده است و راهی به جایی نمی‌برد ناامید می‌شد. اما وقتی از این پرسش دست برمی‌داشت مثل این بود که هم می‌داند کیست و هم برای چه زنده است. تولستوی، آنا کارنینا، ترجمه‌ی حبیبی

تصویر نمایه‌ی ‌خانم جوان‌
@zahrajavan1 روز پیش
‌احساس می‌کنم مدتی‌ست کهبا چیزی بیش از توانم درگیر بوده‌ام.
تصویر نمایه‌ی ‌خانم جوان‌
خانم جوان

@zahrajavan  •  15 اکتبر 2025

نمی‌دونم، ولی آدمیزاده دیگه؛خسته میشه، وا میده، کم میاره، نمیتونه، نمیخواد..❤️‍🩹

تصویر نمایه‌ی ‌علی صادقی‌
@Ali_sadeghi561 روز پیش
💔 خانه‌ای که شبیه به خانه خداست،🔹 و قهر با آن، قهر با خداست.#اینترنت #انتقام #مذاکره #خیابان #میناب #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
۶ MB

تصویر نمایه‌ی ‌سید جواد هاشمی‌
@SEEYD_JAVADHASHEMI1 روز پیش
از وقتی رفتی، هیچ‌کس مثل تو نگران دیر رسیدنم نشد…پدر… بعد از تو فهمیدم بعضی دلتنگی‌ها، آخر ندارند…✍🏻بیاد کربلایی حاج سید رحمان هاشمی 🔹 هدیه به روح جمیع اموات وذوی الحقوق ،شهدا ،صلحا ،فقها علما،بلاوارث و بد وارث.تازه مرحومین و مرحومین سابق زن و مرد پیر وجوان ، رهبر کبیر انقلاب ،رهبر شهید …نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌مَمَدُسِین‌
@Seyyed_Hashemi821 روز پیش
میگن ریش بگذار بهت میاد .به اومدن نیست که!!وقتی اندازه یک آدم بزرگ ریش میگذاری، اما اندازه یک بچه کوچیک بهت احترام نمی‌گذارند، همون بهتر که نباشه.حدقل میگن بچس.ریش حرمت داره،باید حفظ بشه!

تصویر نمایه‌ی ‌🇮🇷 مژده‌
@Zendegikon1 روز پیش
وقتی سنت زیر ۳۰ سالِاز خوردن غذایی لذت میبری که خوشمزه ستوقتی ۳۰ سال رو رد میکنی از خوردن غذایی لذت میبری که میدونی برای سلامتیت مفیده#اندیشه#تفکر
۱۰ MB

تصویر نمایه‌ی ‌●◉¹¹⁰ابــوالـــ؋ــضـل ²¹³🎒◉●🇮🇷🇱🇧‌
@Abolfazl_88N1 روز پیش
کوچه تنگه؟ بلهویراستی قشنگه؟ نه👍وِی رد داده است🦦🔪

تصویر نمایه‌ی ‌🇮🇷 مژده‌
@Zendegikon1 روز پیش
*همسر یا مادربعضی پسر ها #ازدواج نمی کنند تا شریک پیدا کنند،بلکه می خواهند «مادر» پیدا کنند. مادری که مراقبشان باشد،کارهایشان را سرو سامان بدهد، غذا درست کند،دلداری بدهد،و بی قید و شرط محبت کند. اما ازدواج خانهء دومِ کودکی نیست. ادامه در عکس نوشت👇

تصویر نمایه‌ی ‌ابوالقاسم بقائی‌
@Senatornima1 روز پیش
چرا می آسایی ؟ تا بتوانم کار کنم! چرا کار می کنی؟ تا بتوانم بیاسایم. تولید برای مصرف و مصرف برای تولید .انسان امروز چه می کند ؟ این همه رنج و تلاش سرسام آور برای چیست؟ برای تهیه وسایل آسایش .آسایش زندگیش فدای ساختن ِ وسایل آسایش زندگی

تصویر نمایه‌ی ‌𐙚 ̊شـٰٓاھزادھ‌
@Shahzadeh_172 روز پیش
کاش اونی که جاروبرقی رو اختراع کرد، اینم می‌گفت که خانوما نباید جارو بکشن و آقایون باید انجام بدن🎀کمرم شیکستتتتت

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه زهرا 🎒¹⁶⁸‌
@Fatemehzahra872 روز پیش
خیابان با ما ،میدان هم با ما ،امتحانا هم با ما . . ؟ !-سید مجید این رسمش نبود ...🦦💔

تصویر نمایه‌ی ‌آ سید محمد‌
@Mammad_modir2 روز پیش
‏‌بعضی روزا آرزو میکنم کاش میتونستم به گذشته برگردم! نه واسه اینکه بخوام چیزیو تغییر بدم، نه...فقط به خاطر اینکه بتونم یه لحظه هایی رو دوباره حس کنم...!#زندگی #آرزو #گذشته

تصویر نمایه‌ی ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida2 روز پیش
آقایون مداح ومیان‌دار تجمعات!خدا قوت !رهنمودرهبرانقلاب مبارزه باسبک زندگی آمریکایی درکنارمبارزه نظامیه اسراف،مصرف گرایی،بی‌عفتی،بی‌توجهی به ناموس،احتکار ، گران‌فروشی و...مصادیق سبک زندگی آمریکای که بایدباآن مبارزه ودرتجمعات درموردش روشنگری کرداین همان جهاد تبیین #رهبر_شهید مان است

تصویر نمایه‌ی ‌نکات و حکمت‌های آیت الله حائری شیرازی‌
@haerishirazi2 روز پیش
🔸 به فرزندتان تنه نزنید!🔹آیت الله حائری شیرازیفرض کنید شما #ظرفی_پر_از_شیر، از مغازه‌ای گرفته و می‌خواهید به منزل ببرید. چون این ظرف پُر است، بسیار آهسته و با احتیاط کامل حرکت می‌کنید، تا چیزی از شیر به زمین نریزد. اما اگر در این حال کسی آمد و به شما تنه زد، و ...#تربیت #فرزندادامه مطلب👇