@Takdrakht791 روز پیشاینم از آورده اینجانب از نمایشگاه کتاب امسال...بسی ذوقانگیزناک🥲🫠#نمایشگاه_کتاب_تهران
@Snategh1 روز پیشباید چه کرد !#مرد ی در جوار مزار #شهدا پرسیده :-من در نمازم این #انگشترطلا را دارم نمازم چه می شود؟-مرجع تقلید؟-آیت الله مکارم-#نماز باطل + کار #حرام…نمایش بیشتر
@Hosein_951 روز پیشمن ماهیای قلبتو کشتم که دیوونت کنم..زنجیر ساختم از خودم تا بندی خونت کنم#زندانبان #محسن_چاوشی #اینترنت #ایران #حال_خوبZendan BanMohsen Chavoshi @RozMusic.com
@eshragh_music_qazvin1 روز پیشدوستان و همراهان گرامی 🌿🎶اگه بین فامیل، دوستا، همکارا یا آشناها کودکی هست که فکر میکنید به موسیقی علاقه داره، خبرشون کنید بیان پیش ما 🌈کشف استعداد موسیقی از کودکی، میتونه تو آینده باعث پیشرفت و موفقیتش بشه 🌱🎼مشاوره رایگان منتظر کوچولوهاتون هستیمآموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوین
@Agha_seyyed1101 روز پیشوقتی لوین میاندیشید که کیست و چرا زنده است و راهی به جایی نمیبرد ناامید میشد. اما وقتی از این پرسش دست برمیداشت مثل این بود که هم میداند کیست و هم برای چه زنده است. تولستوی، آنا کارنینا، ترجمهی حبیبی
@zahrajavan1 روز پیشاحساس میکنم مدتیست کهبا چیزی بیش از توانم درگیر بودهام.نمیدونم، ولی آدمیزاده دیگه؛خسته میشه، وا میده، کم میاره، نمیتونه، نمیخواد..❤️🩹
@Ali_sadeghi561 روز پیش💔 خانهای که شبیه به خانه خداست،🔹 و قهر با آن، قهر با خداست.#اینترنت #انتقام #مذاکره #خیابان #میناب #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا #اللهم_عجل_لولیک_الفرج۶ MB
@SEEYD_JAVADHASHEMI1 روز پیشاز وقتی رفتی، هیچکس مثل تو نگران دیر رسیدنم نشد…پدر… بعد از تو فهمیدم بعضی دلتنگیها، آخر ندارند…✍🏻بیاد کربلایی حاج سید رحمان هاشمی 🔹 هدیه به روح جمیع اموات وذوی الحقوق ،شهدا ،صلحا ،فقها علما،بلاوارث و بد وارث.تازه مرحومین و مرحومین سابق زن و مرد پیر وجوان ، رهبر کبیر انقلاب ،رهبر شهید …نمایش بیشتر
@Seyyed_Hashemi821 روز پیشمیگن ریش بگذار بهت میاد .به اومدن نیست که!!وقتی اندازه یک آدم بزرگ ریش میگذاری، اما اندازه یک بچه کوچیک بهت احترام نمیگذارند، همون بهتر که نباشه.حدقل میگن بچس.ریش حرمت داره،باید حفظ بشه!
@Zendegikon1 روز پیش
@Abolfazl_88N1 روز پیشکوچه تنگه؟ بلهویراستی قشنگه؟ نه👍وِی رد داده است🦦🔪
@Zendegikon1 روز پیش*همسر یا مادربعضی پسر ها #ازدواج نمی کنند تا شریک پیدا کنند،بلکه می خواهند «مادر» پیدا کنند. مادری که مراقبشان باشد،کارهایشان را سرو سامان بدهد، غذا درست کند،دلداری بدهد،و بی قید و شرط محبت کند. اما ازدواج خانهء دومِ کودکی نیست. ادامه در عکس نوشت👇
@Senatornima1 روز پیشچرا می آسایی ؟ تا بتوانم کار کنم! چرا کار می کنی؟ تا بتوانم بیاسایم. تولید برای مصرف و مصرف برای تولید .انسان امروز چه می کند ؟ این همه رنج و تلاش سرسام آور برای چیست؟ برای تهیه وسایل آسایش .آسایش زندگیش فدای ساختن ِ وسایل آسایش زندگی
@Shahzadeh_172 روز پیشکاش اونی که جاروبرقی رو اختراع کرد، اینم میگفت که خانوما نباید جارو بکشن و آقایون باید انجام بدن🎀کمرم شیکستتتتت
@Fatemehzahra872 روز پیشخیابان با ما ،میدان هم با ما ،امتحانا هم با ما . . ؟ !-سید مجید این رسمش نبود ...🦦💔
@Mammad_modir2 روز پیش
@Arashmida2 روز پیشآقایون مداح ومیاندار تجمعات!خدا قوت !رهنمودرهبرانقلاب مبارزه باسبک زندگی آمریکایی درکنارمبارزه نظامیه اسراف،مصرف گرایی،بیعفتی،بیتوجهی به ناموس،احتکار ، گرانفروشی و...مصادیق سبک زندگی آمریکای که بایدباآن مبارزه ودرتجمعات درموردش روشنگری کرداین همان جهاد تبیین #رهبر_شهید مان است
@haerishirazi2 روز پیش🔸 به فرزندتان تنه نزنید!🔹آیت الله حائری شیرازیفرض کنید شما #ظرفی_پر_از_شیر، از مغازهای گرفته و میخواهید به منزل ببرید. چون این ظرف پُر است، بسیار آهسته و با احتیاط کامل حرکت میکنید، تا چیزی از شیر به زمین نریزد. اما اگر در این حال کسی آمد و به شما تنه زد، و ...#تربیت #فرزندادامه مطلب👇