Profile picture of ‌سید ابراهیم شفقت پور‌
این عکس را الان در گوشی تلفن همراهم دیدم گفتم شما هم ببینید ایشون خیلی کارشناس هست، خیلی خوب پیش بینی می کرد دلم براش سوخت چون جمهوری اسلامی ایران نتنها سقوط نکرد بلکه جهان استکبار و کفر را به زانو درآورد #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_سازشگر

Profile picture of ‌محمد صــــادق قیاسی‌
#ایران #لبیک_یا_خامنه_ای 🌱 آینده روشن، از یک انتخاب درست آغاز می‌شود...

Profile picture of ‌محمد صــــادق قیاسی‌
#ایران#لبیک_یا_خامنه_ایهیچ کلمه ای ما صحبت نمی کنیم مگر اینکه نگهبانان آن را می نویسد.💌{مَا یَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ اِلَّا لَدَیْهِ رَقِیبٌ عَتِیدٌ}

Profile picture of ‌سید امیر بحرینی‌
نبض سبز شیراز؛ پایش هوشمند برای حفظ میراث طبیعی قصردشتسیستم نمایشگر برخط سلامت درختان کهنسال (محور قصردشت) • تبیین چالش: خشک شدن تدریجی، آفت‌زدگی پنهان ،شکستگی ویا سقوط ناگهانی درختان کهنسال در پهنه باغ‌های قصردشت به دلیل عدم پایش مداوم زیستی.• راهکار هوشمند: نصب حسگرهای غیرتخریبی آکوستیک و بی…Show more
seyedamirbahreyni.id.ir

سیستم نمایشگر برخط سلامت درختان کهنسال (محور قصرالدشت) - سید امیر بحرینی

نصب حسگرهای غیرتخریبی آکوستیک و بیومتریک روی تنه درختان برای سنجش جریان شیره گیاهی و تراکم داخلی چوب جهت پیش‌بینی آفت‌زدگی پیش از بروز نشانه

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴پژوهشگران چینی ازنسل جدید یک باتری هسته‌ای رونمایی که به دلیل استفاده از ایزوتوپ کربن-۱۴،ازنظرتئوری میتواندهزاران سال برق تولید🔹ابعاداین باتری تنها۱۶.۸سانتی‌مترمکعب،بافناوری«بتاولتائیک» مستقیماً انرژی ذرات بتابه برق تبدیل؛روشی که شبیه پنل خورشیدی،امابه‌جای نورازتابش هسته‌ای استفاده می‌کند

Profile picture of ‌عارف ابراهیمی‌
امام جمعه هویزه با تأکید بر لزوم رسیدگی فوری به مشکلات شهرستان هویزه، خواستار توجه ویژه مسئولان به موضوع اشتغال جوانان، جلوگیری از تضییع حقوق نیروهای بومی، حل مشکلات کشاورزی، آب، فاضلاب و ازدواج جوانان شد و تصریح کرد: دفاع از حقوق مردم و مطالبه‌گری برای رفع مشکلات آنان، وظیفه‌ای شرعی و قانونی است.

🔴کارشناس آمریکایی ریسک ژئوپلیتیک:یکمقام آمریکایی به آکسیوس گفت:‌دارایی‌های مسدودایران هنوزآزادنشده،چون ایران تاکنون اقدامات هسته‌ای لازم طبق توافق راانجام نداد ماده۱۱تفاهم نامه آمده:امریکامتعهد می‌شودبااجرای تفاهمنامه،داراییهامسدودشده ایران به‌طور کامل دردسترس قرار دهد😡

Profile picture of ‌دکتر رضایی‌
مدیریت نوین منابع آب

Profile picture of ‌محمّـد پژوهــان مهر‌
━━━━━━━━ ... ...━━ پـرسش و پاسـخ👤+ 🧠🎙= 🗣🗣 + 🎧👤 = � تبـادل اطّلاعاتـــ👥 🧠 ️+ 🫂🫀 =🧍🏻🧍🏿‍♂️🧍🏼🧍🏼‍♀️🧍🏻‍♂️Show more
VirAva

ـصَدُمـــ‌ین ــشامــپانزه ← پــرسش و پاســخ و تبادل اطلاعاتـــ

00:0002:44:37

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
ترامپ🐷 : «ایرانی‌ها یک‌مشت آشغال هستند.اصلاً از آن‌ها خوشم نمی‌آید. وقت زیادی را با آن‌ها تلف کرده‌ایم. بی‌کفایت هستند. ما فقط باید کار خودمان را بکنیم. آن‌ها می‌خواهند من را از بین ببرند. من سال‌هاست که نفر اول فهرست آن‌ها هستم. ما باید سرطان را زود از بین ببریم. من این‌طور احساس می‌کنم.»
ترامپ🐷 : ایرانی‌ها یک‌مشت آشغال هستند و از آن‌ها خوشم نمی‌آید

Profile picture of ‌ساندویچ لیان‌
مهمانهامون برای بازی دیشب🇪🇸🇵🇹#رهبر_شهید #رهبر_شهیدم #مرگ_بر_آمریکا

Profile picture of ‌سید امیر بحرینی‌
«پسماند صفر، شهر برتر؛ سرمایه‌های پنهان در چرخه حیات شیراز.»پلتفرم هوشمند تفکیک و ارزش‌گذاری پسماند خشک خانگی (شیراز-بازیافت)• تبیین چالش: هزینه‌های سنگین جمع‌آوری سنتی زباله و عدم مشارکت فعال شهروندان در تفکیک از مبدأ.• راهکار هوشمند: توسعه یک اپلیکیشن موبایل که در آن شهروندان پسماند خشک خود ر…Show more
seyedamirbahreyni.id.ir

پلتفرم هوشمند تفکیک و ارزش گذاری پسماند خشک خانگی(شیراز -بازیافت) - سید امیر بحرینی

توسعه یک اپلیکیشن موبایل که در آن شهروندان پسماند خشک خود را ثبت کرده و در ازای تحویل آن، کیف پول الکترونیک شهری آن‌ها (جهت پرداخت عوارض یا بلیط مترو) شارژ می‌شود.

@Arashmida3 July 2026
🔴همتی گفته: اگر کیفیت محصولات کشاورزی آمریکا خوب باشه مانعی برای خرید نداریم.اگه شما توی دهن مون نمیزنید ، بگیم ماجرای خون‌های آلوده به HIV و هپاتیت رو یادمون نرفته.در ضمن،همه میدونیم به خاطر بسته شدن تنگه هرمز ، کشاورزان آمریکایی خسارت دیدند.قرار نیست با پول و سرمایه ما،خسارت اونا جبران بشه

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout3 July 2026
رضاپالانی پس از حدود ۳ سال زندگی در تبعید در سن ۶۸ سالگی در ۴ مرداد ۱۳۲۳ به‌علت حمله قلبی در ژوهانسبورگ درگذشت.جنازه وی به مصر منتقل و در آن‌جا مومیایی و به مدت ۶ سال در مسجد رفاعی نگهداری شد.دربار عده‌ای از خُدام آستانه را به لباس روحانیت ملبس کرد تا مثلاً علمای قم به جنازه احترام رسمی می‌کنند
تشییع رضاشاه در حرم حضرت عبدالعظیم با حضور محمدرضا پهلوی
تشییع جنازه رضاشاه در قم

Profile picture of ‌Soraya Salehi‌
@M_salehi723 July 2026
✍️خودکفایی استراتژیک

Profile picture of ‌شاهین‌
@sndi13533 July 2026
رویترز:روسیه برای جبران کمبود سوخت ناشی از حملات اوکراین به زیرساخت‌های انرژی خود، واردات بنزین از هند از طریق مسیر دریایی را آغاز کرده است.https://eitaa.com/raefipour/3995
eitaa.com

ایتا - علی‌اکبر رائفی‌پور

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa