پیام #سردارآزمون پس از حواشی اخیر: #ایران هویت، قلب و افتخار من است
@Lawyernaseri21 May 2026پیام #سردارآزمون پس از حواشی اخیر: #ایران هویت، قلب و افتخار من است
@Gasht_140420 May 2026
@Medaleirani20 May 2026🏅«مدال ایرانی» آغاز شددر «مدال ایرانی» تنها به انتشار اخبار ورزشی بسنده نمیکنیم؛بلکه نگاهی دقیقتر به اتفاقات، حواشی، روایتها و موضوعات تأثیرگذار دنیای ورزش خواهیم داشت.برای همراهی با ما و دنبال کردن تازهترین محتواها، صفحات «مدال ایرانی» را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید@medaleirani14 MB
@Ali_azarbyjani19 May 2026وقتی فولادِ سرد زیر ارادهی علیرضا یوسفی خم میشود، صلابتِ یک ملت متجلی میگردد. او که امروز رکورددار جهان است، با درج نام «میناب ۱۶۸» بر سینه، پیوندی عمیق میان قهرمانی و عهدش با شهیدان برقرار کرده است. قهرمان، فراتر از مدال، ایستادن بر سر پیمان است. 🇮🇷#علیرضایوسقی#جوان_باغیرت_ایرانی5 MB
@A__Eskandari19 May 2026ترامپی که برای کنترل قیمت نفت بارها دست به دامان دروغ سازی شده چرا باید هیاهوی خبری بزرگی مثل جام جهانی رو از دست بده ؟گم شدن اخبار جنگ در سر و صدای جام جهانی میتونه ارزش یکم تنش و شعار تو استادیوم و .. رو داشته باشه فیفا هم هواشونو داره مثلا میتونه هرگونه رفتار سیاسی رو ممنوع کنه
@For_iran22018 May 2026به یقین که اینچنین بود#میناب#شهدا #مدرسه #رهبر_شهید #وزنه_برداری #پهلوان #یوسفی
@Amir_oladzadeh18 May 2026واکنش سردار آزمون به خط خوردن از تیم ملی:پاک کردن پروفایل با لباس تیم ملی ایران و آنفالوی پیج های تیم ملی#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #تنگه_هرمز #ایران_قوی
@Ajr071018 May 2026سردار آزمون نسبت به خط خوردن از تیم ملی واکنش نشون داده است، عکس خود با لباس تیم ملی را حذف کرده است.پ.ن:سردار به درک؛ برای ما ملت ایران ننگ است که تو بخوای توی تیم ملی کشور بازی کنی، ما در جنگ تحمیلی خیلی از دشمنانمان را شناختیم یکی هم تو بودی، بازی برای ایران لیاقت میخواهد، این را بفهم.
@Dr_lzadyar18 May 2026🎥 قهرمانی به یاد بچههای میناب#میناب_۱۶۸ #پیروزی#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #جنگ471 KB
@akbarzade_ir17 May 2026روز پسر را به تمام مادران شهدا تبریک و تهنیت عرض می کنم، عزیزانم ما همه ی مردان ایرانی پسر شما هستیم و تا پای جان از آرمانهای شهدا و امام راحل پیروی و از اسلام و انقلاب دفاع خواهیم کرد.#روز_پسر
@Majles_ir17 May 2026رکورد شکنی یوسفی در حرکت دوضرب سنگین وزن🥇مدال طلای حرکت دوضرب یوسفی در #قهرمانی_آسیا🔹#علیرضا_یوسفی که پیش از مصدومیت در رقابتهای جهانی 2024 موفق شده بود رکورد دوضرب جهان را با وزنه 262 در دسته +109 بشکند، حالا پس از 1.5 سال از مصدومیت زانو و تغییر دستهها رکورد جدیدی برای دسته +110 ثبت کرد.8 MB
@ettela_iran17 May 2026
@r_mohamadi_ir16 May 2026تیرماه سال گذشته و بعد از جنگ دوازده روزه، درباره احتمال جنایات همزمان با جام جهانی ٢٠٢۶ هشدار دادم.درست زمانی که مردم جهان، سرگرم این بازیها هستند.پ.ن: فضای مجازی بينالمللی را پر از مستندات جنایات دشمنان و مظلومیت ملت ایران کنیم.علیرضا #فغانی داور حرفهای #فوتبال که حالا به استرالیا مهاجرت کرده و در آنجا داوری میکند دیشب در فینال جام جهانی باشگاهها، کنار #دشمن_مردم_ایران ایستاد و جایزه گرفت.فوتبال سیاسیترین ورزش جهان است و باید منتظر #جنایات جدیدی حین سرگرمی مردم جهان در #جام_جهانی که سال آینده برگزار میشود باشیم.
@khoshsaj15 May 2026🎬 | اخرین ویدئو امشب ، ویدئو احساسی و تأملبرانگیز از وضعیت تیم فراری در مسابقات فرمولیک طی چندسال گذشته است. 💔♦️امیدواریم فراری دوباره به روزهای اوج خودش برگرده و ما شادی دوباره توی طرفداراش ببینیم..تقدیم به نگاه زیباتون و شب بخیر ✨️❤️8 MB
@Ali_noorani14 May 2026یکی دیگه از برکات خون #رهبر_شهید اینه که تیم ملی فوتبال هم قلب و عقیده شون با مردم یکی شددعای خیر مردم و امام شهید بدرقه راهتون دلاورمردان میدان ورزشی ایران زمین
@Esteghlalpage14 May 2026🔵 داکنز نازون: ۲۰۲۶ آخرین جام جهانی من استداکنز نازون، مهاجم اهل هائیتی استقلال که این روزها همراه با تیم ملی کشورش برای جام جهانی ۲۰۲۶ آماده میشود،درباره حضور در این رقابتها گفت: «وقتی دیدم هائیتی در چه گروهی قرار گرفته، خیلی خوشحال شدم؛ چون شاید این آخرین جام جهانی من باشد.@Esteghlalpage
@mhnami_ir14 May 2026ایران دوباره برای عزت یک ملت میجنگد؛تا قلب آمریکا!راهی جام جهانی شوید و پرچم ایران را با صلابت در جهان به اهتزاز درآورید، باذن الله.دعای خیر یک ملت، شکوه یک تمدن و غرور یک سرزمین پشت قدمهایتان.#تیم_ملی
@hosseinshn14 May 2026ملیپوشان کشورمان در جام جهانی ۲۰۲۶ باید صدای مظلومیت و درعین حال اقتدار ایران عزیز باشند.نمادهای پیراهن تیم، فرصت خوبی برای بازتاب جنایات دشمن و پیروزی ایرانیان در جنگ بود که متاسفانه بدان توجهی نشد.امیدوارم در ادامه حسن استفاده از این فرصت جهانی صورت بگیرد.#جام_جهانی #جنگ