چون تنها کشوری که ممکنه بخواد همچین کاری کنه ایرانه...که اونم ترجیح میده هیچ خط و خشی روش نیفته😉😂راستی گفتی چند ماه بیمه داره؟!😜
@DR_ABEDISARASIAjust nowچون تنها کشوری که ممکنه بخواد همچین کاری کنه ایرانه...که اونم ترجیح میده هیچ خط و خشی روش نیفته😉😂راستی گفتی چند ماه بیمه داره؟!😜
چون تنها کشوری که ممکنه بخواد همچین کاری کنه ایرانه...اونم ترجیح میده هیچ خط و خشی روش نیفته😉😂راستی گفتی چند ماه بیمه داره؟!😜
الجزیره بررسی کرد: چرا ایران تسلیم فشارهای آمریکا نمیشود؟ 🤔🇮🇷پ.ن: این که جوابش راحته: چون نمیخواد لقمه راحتالحلقومی برای بلعیدن باشه!👌شما بررسی کن چرا باید تسلیم بشه؟! 😏🤷♂️🔥
پدر جد رسانه های معاند دروغساز چرندباف 😅😅مگه جت موتوره که ببری بذاری تو کاخ نیاوران 😂😂 کمک خلبان هم دنبال جت بایست میدویده لابد؟ بنزینش چی؟لابد با گالن میخواستن بنزین بریزن تو باکش؟! با این حرفاشون دل و روده ما رو نابود میکنن آخرش 😅😅 #رسانهمعاند #رسانهاحمقها #مدیاتروریسم641 KB
دوستانی که باعث تورم هستند میخواهند ثابت کنند این خاک خیلی برکت دارهفرض کنید پیش از تورم ها ۱۰ عدد پفک ۵۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ تومانی خریده بودیدسود شما از این سرمایه گذاری ۳ تا ۶ برابر بود. روی چه کالایی سرمایه گذاری می کردید که این قدر سود بده :| 🫤
دیگه ما رو که تو بچگی برای اینکه غذا بخوریم به قاشق میگفتن موشک اومد رو از F35 و جنگ نترسونید.ما موشک رو بلعیدیم برادر من!🕶😂
😅کلی تحلیل پیچیده که چرا دستشوییهای ناو "جرالد آر فورد" کشش نداره و ملوانا ۴۵دقیقه تو صف میایستن 😫⏳بابا مشکل از دستشویی نی، از دستشوییکنندگانه!🚽🤯بیچارهها ترامپ بهشون گفته "میخوایم بریم جزیره داداش اپستین!"🏝️یهو وسط راه میفهمن دارن میرن خلیج فارس!💥#امان_از_استرس😂3 MB
پیامک هما ناطق از دیار باقی:شما با پکیج لاکچری و شوک درمانی اومدید، ره صد ساله رو یه شبه برید؟ میگید استعدادها رو شکوفا میکنیم!استادتون سریعالرقم بود؟ سریعالحکم بود؟ سریعالقلم بود؟که گفت:پدر بیپول عقده داره، بچه پولدار نابغه!با شوک درمانی میخواید عدالت درست کنید؟ نوشتم «از ماست که بر
دانشگاه شریف و بورس شریف:وقتی هنوز «آپدیت» نیامده بود،نخبگان آینده از نیازمندیهای روزنامه(کیهان_همشهری)شکار میشدند؛ویزیتور پارهوقت،پورسانتی، با حقوق مکفی و آرزوهای بزرگ!آن روزها ره صد ساله را یک شبه میرفتند؛میگفتند «ذهن اتمی» دارند.…Show moreنخبگان بیاخلاق با حمایت همان پدرخواندههای اقتصادی-سیاسی، آمدهاند کف خیابان و دانشگاه،و دیری نپاید که این رویه غالب گردد و همه ما نان داغ از دستمان بیفتد!خدایا! خودت دانی که نان داغ هم بیحرمت شد، هم بیصاحب!...هفته پیش، خسته و کوفته از یک روز کاری، نان داغی گرفتم تا برسم خانه و لقمهایShow this thread
اما من نمی دونم چرا این همکلاسیای بی لیاقتم ارزش منو نمی دونن،اگر من سر کلاسا نباشم سرشون همش باید توی گوشی باشه یا چرت بزنن یا استاد پشت سر هم صحبت کنه،اما وقتی که من سوال می پرسم✊🏻عابدین ول کن بزار کلاس تموم شه،ما خوابمون میاد،ذهنمون منفجر شد،چقدر می تونی سوال بپرسی،خفه شو،خفت می کنم،آی ننه من غ…Show more
- ناوها جواب ندادند رئیس، حالا چیکار کنیم؟+ گاوها رو ول کنید توی #دانشگاه ها😂
وضعیت ما در کلاس🚬استاد دائما بهمون میگه جوجه🐣؛ما هم که پسرای خوبی و گلی هستیم فیض می بریم و به تجارب و لغات مون اضافه می کنیم✊🏻بهم گفت خجالت هم نمی کشی میگی زیر پتوَم🤣یعنی بدِ که حرفش رو تایید کردم که گفت داری میگی گلای تو خونه،خودتم حتما زیر پتو هستی؟!🤷🏻♂️بهم گفت منظورت از گلای تو خونه با…Show more