‌Alireza Abedi‌ صورة الملف الشخصي
@DR_ABEDISARASIAمنذ 6 أيام
🌑🐘🌑و خدایی که فیل‌های ابرهه را نابود کرد🌑🔥🌑قطعاً پدوفیل‌های فاجره را هم نابود خواهد کرد🌑👹🌑

مقصد نهایی ناو هواپیمابر جرالد فورد مشخص شد..👌سواحل خلیج فارس🤪موزه عبرتها😂😂

👏احسنت به این میگن تدبیر و مدیریت😂😂👌راستی فکر چند تا هتل بزرگ، شبیه اوین بکنید... ممکنه مدت زیادی مهمان خارجی🇺🇸 داشته باشیم😉

ای بابااین یارو که گفته بود من نمی خواهم تاج گذاری کنم!؟👑🐻 آها منظورش این بوده که شاه میشم ولی تاج نمی ذارم😐😂📣تو رو خدا یکی بهش حالی کنه 👈 هاضمه ما کلا نظام پادشاهی رو دفع کرده💩👈آخه خودت خوشت میاد چیزی رو که دفع کردی دوباره به خوردت بدن😡😂

‌mehran rouzbahany‌ صورة الملف الشخصي
@rouzbahany_mمنذ 6 أيام
پلوسی: آقای مسئول! شما اون ارز حاصل از صادرات رو برگردوندید؟ مسئول: نه آبجی! داشتیم می‌دادیم به مردم حسش کنن!پلوسی: وای چه عالی! من گفتم مردم روستایی حس کنن، شما داری به همه مردم می‌دی حس کنن! مسئول: این دیگه رسم مهمان‌نوازی ماست آبجی! هر چی شما بگی، ما یه قدم بیشتر! آبجی پلوسی!

‌بابلسر خبر‌ صورة الملف الشخصي
@babolsarkhabarمنذ 6 أيام
🐥 چرندیات همیشگی جوجه قناری#مرگ_بر_آمریکا #ترامپ #مرگ_بر_اسرائیل #بیداری

‌مࢪصـاد‌ صورة الملف الشخصي
@Mersad128منذ 6 أيام
دیگه کمر ماه رمضون شکست؛افتادیم تو سرازیری...☺️#ماه_رمضان

اینترنشنال:⚠️بسیاری از مدارس اعتصاب کرده اند و صندلی ها خالی است! 📸عکس: جمعه ۲۴ بهمن😐🤨🤣

@DR_ABEDISARASIAمنذ 7 أيام
🗣️زندانی خارجی آزاد شده: «ایرانی‌ها سخاوتمندانه‌ترین، مهمان‌نوازترین ومهربان‌ترین مردمی هستند که...» 🇮🇷❤️📝 پ.ن:📌 این جمله رو برای ثبت در تاریخ داشته باشید📜🤐 اگه چند روز دیگه همین جوون صادق رو مجبور نکردند که بگه «ایران همش جنگه، مردمش وحشین، تو زندان‌ها شکنجه وتجاوز و...» �

‌سیده ملیکا حسینی‌ صورة الملف الشخصي
@Melika_hosseiniمنذ 7 أيام
🖐🏻 سلام و درود خداوند بر همه تعاملگران مومن!اینجا کسی، «جدید الورودا» هم تحویل می‌گیره؟تازه فهمیدم که زنگوله 🛎 و بازنشر 🔄 هم داره.حالا یه سوالم خواستم بپرسم، اگه این دو گزینه بزنی، ممکنه اکانتتون خراب بشه؟ 😌 اها نمیشه؟‌ خو چرا نمیزنی؟ 😂

@DR_ABEDISARASIAمنذ 7 أيام
🔴 سفارش شیشه ضد گلولهمخصوص «اعلی حسرت تاجدوست»🧸👑 برای تجمع بعدی در جمع اندک هواداران و انبوه غذاخواران😉😂

@DR_ABEDISARASIA18 فبراير 2026
ای دوست شکر بهتر؟ 🤔 یا آنکه شکر سازد؟ 🍬از ناوشکن برتر ، کو ناوشکن را زد 💥🚢هییی... کجایی ذوق شعری که یادت بخییییر 📜😭😉┏━⊰✾✿✾⊱━━━━━😅 با ما بخند و دنیا رو ببین 😎«میم‌کده»

@DR_ABEDISARASIA17 فبراير 2026
ناو البتّه یک دستگاه خطرناکی است🛳 👈 امّا خطرناک‌تر از ناو، آن سلاحی است که میتواند این ناو را به قعر دریا فرو ببرد.😉پ.ن:ماشاءالله «آقا» هم «میم گوی» خوبیه خبر نداشتیم😅┏━⊰✾✿✾⊱━━━━━🤷‍♂️ طنز سیاسی! مگه داریم؟! 🤷‍♂️شوخی‌های جدی😎 بیا ایتا👇🤹 ‎@Dr_abedisarasia 🤹 ─┅═ঊঈA-A คlเгєzคঊঈ═┅─

‌مادربزرگ‌ صورة الملف الشخصي
@Grandmother17 فبراير 2026
ممنون از فرح جون🤎تو این ۴۷ سال بزرگترين دغدغه‌ام این بود که نکنه فرح منو نبخشه و جلو پل صراط یقه ام رو بگیره !😒خب خداروشکر این #ماه_رمضان عذاب وجدان ندارم ...#ایران #ایران_قوی #اللهم_عجل_لولیک_الفرج #اپستین #انقلاب_اسلامی #ایران_باصلابت #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مذاکره #رمضان #رهبری

‌سید حسین | seyedhosein‌ صورة الملف الشخصي
@Seyed2217 فبراير 2026
فوبیا همه وقتی پشت نیسانی رانندگی میکنن که بارش میلگرده 😁

‌فاطمه‌ صورة الملف الشخصي
@Oneofthefatimas16 فبراير 2026
ما یک ناوگان بزرگ به سمت ایران فرستادیم خواهیم دید چه می‌شود🤣😆🥴#ترامپ #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل

‌مُـجـاهِـدُنا 🇮🇷‌ صورة الملف الشخصي
@Mojahedona16 فبراير 2026
گوشیم خطاب به من🤦🏻‍♂️😂 :#طنز

@DR_ABEDISARASIA16 فبراير 2026
ای بابا 🤦‍♂️اینقدر ایرانی‌ها سر تاجگذاری، مسخره‌اش کردند و تاج سر سس خرسی 👑🐻گذاشتند که مجبور شد صریحا اعلام کنه بدون تاج گذاری پادشاه ایران می‌شوم 🤣👌این جملش هم قشنگ بود: «تمام عمرم را صرف مبارزه با مردم ایران کردم» 😳🤐ببخشید برای مردم ایران 😉😂🤷‍♂️کجا؟ 🤔🌍#جزیره_اپستین 🏝️✈️🤫

‌عرفان نباتی‌ صورة الملف الشخصي
@javanetaIabe16 فبراير 2026
همه سه روز آخر شعبان روزه میگیرید دیگه؟خیالم راحت باشه؟😂

@DR_ABEDISARASIA15 فبراير 2026
خوب وقتی فراخوان می ده و خودش می‌ره یونان آفتاب بگیره و به طرفداراش می‌گه عکس و فیلم بفرستید بعد که برگشتم سین می زنم😉خوب مگه مغز خر خوردن ایرانیا بیان😅برین همون جنگ زده های اوکراینی رو با وعده یک پرس غذا بیارید😐┏━⊰✾✿✾⊱━━━━━😅 تلخندهای سیاسی 😎 در ایتا👇https://eitaa.com/dr_abedisarasia
eitaa.com

ایتا - کانال رسمی دکتر عابدی سرآسیا

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa