Profile picture of ‌بی نهایتی‌
@binahayati19 July 2026
خبعلی الاصول داره نمایان میشه.اثرات نظر غیر از نظر امام داره روشن میشه.انتظاری هم جز این نمی رفت.حالا آقای مسئول مذاکرات که مسئولیت رو به عهده گرفتی، یا مردانه شروط رو به دشمن تحمیل کن و یا معاهده نقض شده رو ملقا اعلام کن...#پزشکیان #قالیباف #عراقچیShow more

Profile picture of ‌محمد متین‌
@Mohammad__Matin9 July 2026
برای دومین شب پیاپی جنوب #ایران زیر حملات شدید #آمریکا است، این هم عاقبت #تفاهمنامه #قالیباف و #پزشکیان با قاتل مردم ایرانپزشکیان شل مغز از #روحانی ام #بنی_صدر تره .#جنگ #مذاکره #تنگه_هرمز #بندرعباس

Profile picture of ‌سید علیرضا میرجلیلی‌
رهبر شهید: عقب نشینی غیر تاکتیکی غضب الهی را به دنبال دارد.مسئولین بی مسئولیت ببینید چگونه با کج فهمیها و عدم ولایت پذیریتان کشور را در شرایط سخت قرار دادید.#مرگ_بر_آمریکا #مسئول_انقلابیم_آرزوست#ولایت_پذیری#مذاکره_جاهلانه

Profile picture of ‌کربلایی سیدجواد حسینی خامنه ای‌
@user178412412439 July 2026
ای کاش که من با آقا دفن میکردن😭

Profile picture of ‌پای کاریم‌
@Respect_Iran8 July 2026
ان شاءالله...

@Respect_Iran8 July 2026
☀️☀️☀️ ‌قال الله تعالی [توبه ۱۲]و اگر سوگندهاى خود را پس از پيمان خويش شكستند و شما را در آیین‌تان طعن زدند؛ پس با پيشوايانِ كفر بجنگيد. چرا كه آنان به هيچ پيمانى پایبند نيستند؛ باشد كه [با شدت عمل شما] باز ايستند.👆راهنمای راه فقط قرآن کریم اما برای آنها که عقل دارند و فکر میکنند ...

Profile picture of ‌Nima‌
@Nima20268 July 2026
تصاویری تأسف‌بار از دیدار دلسی رودریگس کفیل ریاست‌جمهوری ونزوئلا با هیئت نمایندگی رژیم نسل‌کش اسرائیل در روز سه‌شنبه

Profile picture of ‌REVE 313 NGER‌
@reve313nger8 July 2026
⚠️ کمی تامل و تفکر !بعد حملات شب گذشته تروریست های جنایتکار آمریکایی، شاهد برخورد نیروهای نظامی مان با عاملین این جنایت بودیم. اما در میدان دیپلماسی طبق معمول شاهد چند لفاظی محترمانه در قالب بیانیه بودیم !راهکار درست چه بود ؟ در کمترین حالت ممکن ، فراخواندن سفرای کشورهای دخیل در وضع موجود مانند ع…Show more

Profile picture of ‌Heisenberg✔️‌
@Walter_White_or8 July 2026
سوپر انقلابی ها ترجیح میدهند که ترامپ تمام توافق نامه را نقض کند،ترور کند،زیرساخت بزند،جنایت کند اما صلح ایجاد نشود و رقبای سیاسی شان موفق نشوندچون درصورت نقض توافق و جنگ فرصت عقده گشایی سیاسی پیدا میکنند و میمانند ولی درصورت موفقیت قالیباف و پزشکیان این موجودات به زباله دان تاریخ میروند#الی_کوهن

Profile picture of ‌بسیج دانشجویی دانشگاه زنجان‌
@basijznu8 July 2026
مماشات کافیست!سکوت یا پاسخ محتاطانه، صرفا بازی در پازل دشمن است ، راهبرد هزار خنجری و حملات زیر آستانه جنگ تمام عیار ، باید پاسخی درهم کوبنده و بر مبنای مصلحت فرمانده کل قوا داده شود که نبض حملات و توان برتری هوایی دشمن را بکاهد و قدرت ایران را نمایان کند .

Profile picture of ‌افسانه حاجیلو‌
@AfsanehHajiloo8 July 2026
💥«چند بار دیگر باید سیلی بخورید تا بیدار شوید؟ کارنامه سیاه بدعهدی، سند شکست دیپلماسی شماست»📝عراقچی:«خطاب قرار دادن ملت متمدن و شجاع ایران با ادبیات سخیف و توهین‌آمیز،ذره‌ای از عظمت این ملت نمی‌کاهد.ایرانیان به تمدن،فرهنگ و ارزش‌های والای اخلاقی شهره‌اند.ما به وقاحت، با وقاحت پاسخ نمی‌دهیم؛بلکه …Show more

@Respect_Iran8 July 2026
روزی #آمریکا برای سر #الجولانی ۱۰ میلیون جایزه گذاشته بود و امروز او را رهبری بزرگ و مایه افتخار میداند!آیا الجولانی تغییر کرده است؟ خیرمعیار منافع آمریکاست تا زمانیکه به خواسته های او تن دهی از تو تعریف میکند وگرنه یک برچسب تروریست به تو زده و قصد حذف فیزیکی تو را میکند.

Profile picture of ‌Nima‌
@Nima20268 July 2026
دیپلماسی دیپلم‌ماستی✔️یعنی بشینی مثل ماست بشینی حرکات دشمن رو نگا کنی.

Profile picture of ‌Seyyedemad🚩‌
@seyyedemad_ir8 July 2026
کوچیک که بودم نمی‌رفتم زیاد توی کوچه بیشتر خونه بودم و بچه خونگی حساب میشدم، اولین بار که رفتم بیرون با یکی دعوام شد خواستم باهاش منطقی باشم دیدم فقط داره فحش میده.یه عده از آدما هیچ وقت منطق و شعور رو بلد نیستن.آمریکا یکی از اوناست که نمیشه باهاش منطقی بود#باید_برخاست🚩
Profile picture of ‌مهدی آژند‌
مهدی آژندPersonal

@MahdiAzhand  •  8 July 2026

دیشب آمریکا به ۸۰ نقطه در جنوب ایران حمله کرداما شاهکار #دیپلماسی در پاسخ وزارت خارجه و #قالیباف بود:«حمله آمریکا، نقض فلان بندهای توافقنامه است»آمریکا شلیک می‌کند؛ ما شماره ماده و تبصره اعلام می‌کنیم!چنین بود که #امام_شهید فرمود:من انقلابی‌ام، من دیپلمات نیستم؛ حرف را صریح و صادقانه می‌گویم

Profile picture of ‌عیسی سیفی‌
@Hj_isa_seyfy8 July 2026
🚩صدام ملعون کجاست تا ببینه نظامیان عراقی نشان های نظامیشونو به تابوت سیدعلی متبرک میکنن‌....#افتخار‌شیعه
1 MB

Profile picture of ‌محام‌
@Moham1288 July 2026
چه خبر از سند شکست آمریکا و افتخار جمهوری اسلامی؟!سردار #قالیباف خدا قوتتتتتتتتتت...#دستان_ونس_آلود#سند_خیانت#مذاکره
244 KB

Profile picture of ‌عیسی سیفی‌
@Hj_isa_seyfy8 July 2026
بنظر من میخواهد کودتا بکند بت نسازید از هیچ کس
11 MB
6 MB
وقتِ جنگ هم که برسدباز هم ایشون باید مدیریت بکند#سرباز_کارآمدِ_ولایت

Profile picture of ‌علی‌
@Aliiranbarande8 July 2026
هرچه عقب‌تر بروی،دشمن هارتر می‌شود و یک قدم جلوتر می‌آید...هشدار به مقامات ایران:با کروات‌داران و باکلاس‌ترین قاتلانِ دنیا، پشت یک میز ننشینید؛لبخندشان دیپلماسی است، اما نتیجه‌اش می‌تواند جسارتِ بیشترِ دشمن باشد.خداوند به سربازان جان بر کف ایران عزت بدهد تا انشاالله دشمن را شکست دهند..!