🤣ترامپ وقتی میخاد برا ایران سیس بیاد😂
٥٣٦ KB
@Arashmida24 يوليو 2026😂وقتی تحریمها هم حریفِ چایِ قندپهلونمیشن❗☕️🇮🇷🤣هنوزنفهمیدندکه کارگر ایرانی در سختترین شرایط هم راهش روپیدا میکنه.طرف تو اوجِ کار،طوری بساطِ استراحت رومهیا کرده که مهندسان ناساهم بهش حسودی میکنن❗بعدترامپ فکر میکنه بافشار حداکثری میتونه جلوی «خستگیدرکردن» ما رو بگیره؛ زهی خیال باطل❗١ MB
@Arashmida24 يوليو 2026🔴به عبارتی چون این دنیا ناچیزه،تاواناشم در مقایسه با آخرت ناچیزه ،پس خدا گذاشته اون دنیا اوفشون کنه 😁١ MB
@Arashmida24 يوليو 2026♨️معرفی پهلوی چی های خونخوار به روایت یک ایرانی ساکن غربحتما ببینید⁉️⁉️٦ MB
@Arashmida24 يوليو 2026❌یه جوری میگه جانفداها برن جنوب بجنگن که انگار تا الان گارد جاویدان داشته از مرزها محافظت میکردهپشمکما دخترامونم مردونه پای کارنبمولا علی٨٥٦ KB
@Misaqe_shahadat24 يوليو 2026میدونید چرا نمیخوان ایران در این جنگ پیروز بشه؟برای اینکه می دانند این مردم مبعوث شده بعد از پیروزی به سراغ تک تک این اولیگارش ها خواهند رفت و کشور را از دستان کثیف آنها نجات خواهند دادو آنها یا باید فرار کنند ویا گوشه زندان بیافتند!برای همین تا آمريکا بخطر می افتد و زیرضرب میره فورا می پرن مذاکره٧ MB
@Arashmida24 يوليو 2026📌 سر خط خبرها 🤣• افشای دروغ رسانه های ایرانی• اعلام آمادگی ترکیه برای حفاظت از نتانیاهو• کار شیطانی ایران• پایبندی آمریکا به تفاهم اسلام آباد• پدیده زیبای آسمان نارنجی در کانادا اینجا همه خبرها راست است😎١٢ MB
@Amout24 يوليو 2026#شهریاری در مناظره با #دکتر ثابتی: شما نگذاشتید از عراق غرامت بگیریم🙄 ┃خود اجتهادی جدید:❞من هرجا بودم عالی بودم! ❝#متفرعن #گردن_نگیر٥ MB
@Arashmida23 يوليو 2026🤣مستر هپی رفت هوا:)عاقبت کسی که به کشور خودش پشت میکنه نزدیک ترین اطرافیانش بهش نارو زدن👍👍٦ MB
@Amout23 يوليو 2026🤡 مضحکهی خاص و عام😝 بدون فیلمنامه، بدون دیالوگ، فقط زمانبندی بینقص🎭 Without a screenplay, without dialogue, just flawless timing٨٣٩ KB