تصویر نمایه‌ی ‌زهـرا جـوان‌
@Zahrajavan5 روز پیش
🌙التماس دعا عزیزان🌙در نامه‌ی ما نمانده خیرالعملیمـا فرق نکردیم همانیم؛ ولـیبگذار که امسـال کمی فرق کندقبل از رمضان ببخش ما را بِعَلی#ماه_رمضان
۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌🇮🇷شاهمیری 🇵🇸‌
@Komeil_617 روز پیش
آمدی وقتی که دیگر بینهایت دیر شدآن جوانی که رهایش کرده بودی پیر شدجا ندارد قلب من، با بی کسی تسخیر شدخارج از وقتش که باشد #عشق هم بی ارزش است
۲ MB

تصویر نمایه‌ی ‌YAMAHDI‌
@Amirh20267 روز پیش
نماهنگ "فرمانده کل قوا"
۱۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌انسیه حوراء‌
@HooraOfficial7 روز پیش
سایه‌سارِ پرچمت روی سر محجوبه‌هاستمکتبت جاری‌ست، در دارُالحَیای چادرت(حضرت مادر)#فاطمه_الزهرا
۲۴۰ KB

@Zahrajavan27 بهمن 1404
حرف من درس نیست؛ خاطره‌ی اشتباهاته#عبرت
۵۲۱ KB

تصویر نمایه‌ی ‌فاطمه حیدری‌
@FatemeHydr7925 بهمن 1404
.بعد از یه اتفاق هایی همه چی سر جای خودش قرار میگیره🙂...
۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌انسیه حوراء‌
@HooraOfficial25 بهمن 1404
شمس از شرم حضورت به جهان، آب شدهمحضرت حضرت جبریل شرفیاب شده(حضرت مادر)#فاطمه_الزهرا
۲۳۶ KB

@Zahrajavan24 بهمن 1404
لاخَیْرَ فِی الحَیـاةمِن دونِ هَـواكَ♡والـعَیْـنُ فِـداكَيـا شاغِلَ روحـیهَلْ لـی اَنْ اَراكَ؟😭#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
۲ MB

تصویر نمایه‌ی ‌عَلٓیْ‌مُعَلِّــٓـٰمْ 🇮🇷‌
@TeacherAliArab23 بهمن 1404
🎥 پای آرامگاه سعدی خوش‌سخن
۹۲۹ KB

تصویر نمایه‌ی ‌نیکو دانشمندپور‌
@Nikoo_135523 بهمن 1404
#امام_خامنه_ای عزیزملبیک گفتیم به مایوس کردن دشمنانمشتمان کوبانده شد بر هردهان یاوه گو در کنار رهبریم و جان فدا در راه اومژده داده بهر ما آن نائب صاحب زمان که به زودی می شويم با فتح مهدی روبرونیکو#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیلنمایش بیشتر
۳ MB
۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌سید حامد نسابه‌
@nassabeh_com22 بهمن 1404
روزهای گرم انقلاب؛ موشن‌گرافیک خلاصه ماجرا:🎙در پی سخنرانی‌های آتشین آیت‌الله حاج سید محمد حسین نسابه بر علیه شاه وآمریکا در طول دو دهه چهل و پنجاه شمسی تا نیمه اول سال ۵۷، 🕶اطلاعات شهربانی و ساواک لارستان، برای بار چندم اقدام به ممنوع المنبر کردن ایشان نموده و طی جلسه‌ای در استانداری فارس …نمایش بیشتر
eitaa.com

ایتا - پیوستن به "nassabeh.com"

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

۳۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌صاد‌
@user17692396615922 بهمن 1404
#جمهوری_اسلامی_ایران #شعر_پایداری پرسید: هنوز هم قبولش داری؟آن‌قدر که جــان برای او بسپاری؟جمهوری اسلامیِ ما را می‌گفتگفتم: آری آری آری آری... #علیرضا_مهران#صاد 💚🇮🇷💚
۲۴۴ KB

تصویر نمایه‌ی ‌محمدرضا کریمی‌ایمنی‌
@Mohammad_Reza_Karimi21 بهمن 1404
فداییان مردم برای درخواستی دلبندش از خود می‌گذرد و برای امنیت مردم هم...اینجا قلب ها سوخت قلب های پاک...
۷۹۴ KB

تصویر نمایه‌ی ‌دانشجوی ایرانی🇮🇷‌
@daneshjooye_irani21 بهمن 1404
#تاریخ بنویس که...بنویس که #اعتراض داشتم اما نگذاشتم دستم با مزدور خارجی توی یه کاسه بره!بنویس که دخلی ندارم.بنویس که خیلی اعتراض دارم.اما نه ناموس میدم نه کشور نه مام #وطن ! سر یه چیزایی با هیچکس شوخی ندارم.🇮🇷به قول رپر معروف انقلابی :" رضا بیدار "#۲۲بهمن #جمهوری_اسلامی #ایران #ایران_قوی
۲۴ MB

تصویر نمایه‌ی ‌کاربر‌
@bande_khoda30119 بهمن 1404
از امروز کاری به فردا ممانکه داند که فردا چه گردد زمان 🪴
۲ MB

تصویر نمایه‌ی ‌دو  خط شعر‌
@DoKhatSher19 بهمن 1404
دوست دارم باد باشم با امید و آرزوسر نَهم مثل نسیمِ صبح، بر پای علی...#یکشنبه_های_علوی
۹۷۶ KB