بسوز ای سعی باطلپرچم ایران نمیسوزد
۴۲ MB
@Oneofthefatimas10 ساعت پیشیکی گفت:واسه خدا که معجزه کردن کاری نداره...راست میگفت خدا اگه بخواد میشهامیدوارم خدا واسمون بخواد... عصرتون بخیر💖 التماس دعا دم افطار 🙏#روزه #ماه_رمضان #اللهم_عجل_لولیک_الفرج۱۹۹ KB
@YaAbaabdeAllahelHossein1 روز پیششعر اوّل رو گوش کنید 👍شعر دوّم رو ، نیز هم 😉🔍 نکته :ا من نه شاعرم نه تدوینگر و شعر رو هم توی نیم ساعت کمتر نوشتم ! اهالی شعر، از جهت فنّی ببخشن🙏پی نوشت :حریم شعر مقدّسه و محترم ،از شعر استفاده ابزاری نکنیم 🙏…نمایش بیشتر۷ MB
@HooraOfficial1 روز پیشهزار شکر گرفتار مرتضی شده ایمبه لطف فاطمه از منکرش جدا شده ایم#فاطمه_الزهرا۱۹۵ KB
@Zahrajavan1 روز پیشتنهـا رنگـی که توی هر جمعی بهت میادخـودت بودنـه!۳۵۰ KBبرای آدمایی که انـرژی خودشـون رو دارن و سعی نمیکنن همرنگ جماعت بشن باید احترام ویژهای قائل شد.#مثل_من😉
@Mohammad_Reza_Karimi1 روز پیشپیلهی بسته ستایشگرانه پیمان،معادی را که در صفحه صفحه مصحفات نشانم دادهی با نوازش تپش هایی رو پوستم درک میکنم آیا راهی هست تا نجات!؟ نجاتم دهمیدانم کج دهنیایست اما بی هنریست که دعایم نجات خود و خودمان ها نباشد#رمضان۸۰۰ KB
@Zahrajavan3 روز پیشنه در هیاهـوی این سمتـمنه در فریبِ اون سمتمن ایستـادم کنـار تـوجایی که دنیا نجات پیدا میکنه..#امام_زمان #اللهم_عجل_لولیک_الفرج۸۱۵ KB
@khadmmahdi23 روز پیش
@seyedqomi1103 روز پیش✊️خدا زنده هستاین را اول اخبار باید گفت🎥کلیپ بسیار زیبامورد تحسین مکرر مقام معظم رهبری حفظه الله#اسلام #الله #خدا #رهبر_انقلاب #آمریکا #ایران_سرافراز #کلیپ۹ MB
@HooraOfficial4 روز پیشما را گل از محبت زهرا سرشتهاندگر مهر او جدا ز دل ما نمیشود#فاطمه_الزهرا۳۶۵ KB
@HooraOfficial4 روز پیشمادرم کرده سفارش که بگو اول ماهبابی انت و امی یا اباعبدالله#شب_زیارتی۳۶۲ KB
@Arashmida4 روز پیشآواز احساسی حجت الاسلام قاسمیان به یاد شهدای اخیر در برنامه محفل شبکه سه / از خون جوانان وطن لاله دمیده🌹🇮🇷۳ MB