تصویر نمایه‌ی ‌مرعاد کریم‌
📣لطفا از کارزار مطالبه‌ای ما از قوه قضاییه در خبرگزاری فارس حمایت کنید:موضوع: درخواست تجدیدنظر در احکام صادره برای قاتلین شهید آرمان علی وردیتوضیح: پس از صدور حکم قصاص برای قاتلین شهید آرمان علی وردی در سال ۱۴۰۳، وکلای قاتلین با تلاش‌های فراوان این حکم را به دیه و ۵ سال حبس تنزل دادند.

تصویر نمایه‌ی ‌زهرا کوهی‌
@szkouhi24 مه 2026
«خانواده، نه یک "هم‌رنگیِ اجباری"، بلکه سمفونیِ تفاوت‌هاست. پذیرش تفاوت در خانواده یعنی درکِ اینکه هر شاخه، رو به سوی متفاوتی از آفتاب دارد، اما همه از یک "ریشه" جان می‌گیرند. ما در کنار هم رشد می‌کنیم، نه با شبیه شدن به هم پ بیایید با این پذیرش آهنگ زندگی را زیباتر کنیم.#خانواده #تفاوت #طنین_زندگی

تصویر نمایه‌ی ‌سید محمد باقر موسوی‌
@Agha_seyyed11024 مه 2026
فردا یه امتحان دارم ؛ شاید باورتون نشه ولی این جواب یکی از سوال هاست!!!!😐😐

تصویر نمایه‌ی ‌نافذ Naader Noor‌
مملکت مجری می خواهدنه فوج علی فوج مرشد #نافذ#دکترنادرنوری

تصویر نمایه‌ی ‌AM‌
@tnh__gm24 مه 2026

تصویر نمایه‌ی ‌Ruhollahbejani روح الله بجانی‌
@ruhollahbejani24 مه 2026
روزی که شیر وارد میدان شود حال روبهان دیدنی خواهد شد...

تصویر نمایه‌ی ‌✧𝐀𝐛𝐨𝐥𝐟𝐚𝐳𝐥✧‌
@ANR_8824 مه 2026
اِهِهههههمم!🖐سلااااااااامممم به گل های🌹 توی خونه🏡👋صبحتون بخیرررر بهترینا️🌸چطور مِطورین؟...

تصویر نمایه‌ی ‌کبوتر حرم‌
😶‍🌫️🫣واکنش سلطنت‌طلب‌ها به جنگ🤭📌 به خدا برامون عادی شده حواس مون نیست #ما_هم_ابرقدرتیم 💪#ایران_قوی 🇮🇷#مرگ_برآمریکا🚀#مرگ_بر_اسرائیل 🚀

تصویر نمایه‌ی ‌مهدی بابائی🚩‌
@Mahdi_babaei_11024 مه 2026
ببین،قدرت دست میدان است و بس.👑فقط مردم عوام اند که آسفالت میشنیک سری هم هم چنان ؛خون دل می خورند،غم انگیزه یکم لا کردار...💯#جنگ #نه_آتش_بس#جمهوری_اسلامی_ایران🇮🇷

@ANR_8823 مه 2026
❤️به نام خدایی که بزرگتر از همه چیز است❤️سلام🖐، صبحتون بخیر☘️حالتون چطوره؟...🌸

تصویر نمایه‌ی ‌AliST65‌
@AliST65_org23 مه 2026
خواسته یا ناخواسته یه کوله عروسکی برداشتهداخلش چندتا وسیله بودهفیلم ، عکس ، واضح دارمبنظرم تا واضح‌تر پخش نکردم پس بده#ایران #جنگ #اینترنت

@ANR_8822 مه 2026
۴ نفر نمیان اینور ۹۰۰ تایی بشیم؟🫠❤️

تصویر نمایه‌ی ‌نافذ Naader Noor‌
ماهی مرده مباش در مسیر سیل و رود گاهی شنا کن خلاف تا نگویند مرده بودپرخاش کن برخرافه بر دروغ و بر گزاف ارزش ندارد سکوت در سیاهی و رکود #دکترنادرنوری #نافذ

تصویر نمایه‌ی ‌زینب سادات عسکری تبار‌
معلمِ خودشیفته هم با موفقیت شناسایی شد 👌
تصویر نمایه‌ی ‌A,khorsandi 🇮🇷‌
A,khorsandi 🇮🇷

@Hajiamoo  •  21 مه 2026

علایقم؟فقط تو خواستگاری و آشنایی میگم.😌

@ANR_8822 مه 2026
نمیخواین منو ۹۰۰ تایی کنین🫴🙂‍↔️❤️

تصویر نمایه‌ی ‌علوی 🚩‌
@Alavi_lor21 مه 2026
تله حشرات 🦟 دور لامپبسیار کاربردی 👌👌مواد لازم:یک سینی ترجیحا برّاق + یک پارچ آب + زیر لامپ مود هجوم = تله مرگ‼️

تصویر نمایه‌ی ‌آرش بیشه کلائی‌
@Arashnoori21 مه 2026
از آن زمان که دل به تو دادم دمی نیاسودمروزها که وقت بیداریست ولی من خابآلودمتو مرا میان زمین و هوا معلق چرا داشتیکه من در برزخ عشق نافرجامت فرسودم(آرش بیشه کلایی) پاییز ١۴٠۴

تصویر نمایه‌ی ‌زینب سادات عسکری تبار‌
حدس بزنید طبق آزمونش شبیه کدوم شخصیت بودم؟ #چالش

@ANR_8821 مه 2026
آخ آخ! مثل اینکه ما هم لو رفتیم🗿گفتم صداشو در نیارین مردم چشم میزننا، ولی کو گوش شنوا🤦😅

@ANR_8821 مه 2026
اینارو یادتونه🫠