‌سید سجاد‌ صورة الملف الشخصي
@Seyedmohammadsajad28 مايو 2026
💠#پيامبر خدا صلى الله عليه و آله 🔹إنّ وصيّي و مَوضِعَ سِرّي و خيرَ مَن أتْرُكُ بَعدي و يُنجِزُ عِدَتي و يَقْضي دَيني عليُّ بنُ أبي طالبٍ 🔸همانا وصىّ من، راز دار من، بهترين بازماندگانم، و كسى كه وعده ام را تحقّق مى بخشد و دينم را ادا مى كند، #على بن ابى طالب است....#غدیر

‌αтεғεнヅ‌ صورة الملف الشخصي
@Atefeh_a7827 مايو 2026
هیچی قد در کنار تو بودن نمیتونست خوشحالم کنه🙂♥️دارم میرم زیارت اسماتونو این زیر بنویسید دم ضریح دعاگوتون باشم مخصوص#امام_رضا#مشهد#حرم#گنبد_طلایی

‌ذابّین 🎒🇮🇷‌ صورة الملف الشخصي
@AliHafezi26 مايو 2026
کاش فرمانروا مالک‌اشتر بودم.در رکاب عليّ(ع) آموخته‌ام بی‌کینه شمشیر بزنم!

صاحب المنشور حذف منشوره.

‌فاطیم‌ صورة الملف الشخصي
@FatimMedia26 مايو 2026
‏امام صادق(علیه‌السلام): ‏غروب عرفه خداوند متعال اوّل به زوّار قبر امام حسين نظر مى‌كند بعد به اهل عرفات.‏ بحار الأنوار، ج ۹۸، ص ۸۵.‏⁧‫#عرفه‬⁩

@FatimMedia25 مايو 2026
‏برسانید مرا زود به ایوان نجف‏طفلِ آواره کنار پدرش خشنود است#امیرالمؤمنین#نجف#ابانا_علی

‌محمد جواد باقری ارومی‌ صورة الملف الشخصي
@sheykhbaqeri25 مايو 2026
مَنْ‏ كَانَ‏ بَاذِلًا فِينَا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَى لقاءالله نَفْسَهُ فَلْيَرْحَلْ مَعَنَالهوف/ص۶۰#امام_حسین (ع) هنگام خروج از مکه و حرکت به سمت کوفه این گونه بانگ الرّحیل سر داد؛ تا همه بدانند فقط عاشقان از جان گذشته را به #کربلا می برند.

‌علی الهی راد‌ صورة الملف الشخصي
@Alielahirad24 مايو 2026
شعار #اربعین امسال انتخاب شد:#مثلی_لایبایع_مثله کاش این شعار مبارک تا اربعین ادامه داشته باشد...

‌m.sevgi.hayat 🌘🪽‌ صورة الملف الشخصي
@m_sevgi_hayat23 مايو 2026
🕯️اولین فاطمه هستی که حرم‌دار شدیبی سبب نیست شما جلوه اسرار شدی🌘🪽...📍قم 🕰️📆 ۱۲:۰۲ ـ ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵#قم #حرم #حضرت_فاطمه_معصومه#شعر #اینترنت #محرم_اسرار #ایران #پناه #خانم_جان #عزیز #سفر #خاطرات #عکس

‌زهرا بهمنی‌ صورة الملف الشخصي
@Zahrabahmani23 مايو 2026
بشدت دل ما کرده هوایِ کربلا.. :)#کربلا#بین_الحرمین

‌fatemeh🎒‌ صورة الملف الشخصي
@f_ate_meh22 مايو 2026
دل آرامِ جهانآرزوی منیا صاٰحب الزمان🌱اگر روزی آمدی و من نبودمبدان که خیلی آمدنت را آرزو کردم..🤲

‌العبد‌ صورة الملف الشخصي
@im_staar22 مايو 2026
#سلام بر او که زر اندوزان، کرباسِ تنش را به #غارت بردند...💔اَلسَّلامُ عَلَی #الحُسَین(ع)🕊️#خونخواهی_امام_شهید #رهبر_شهید #انتقام #اللهم_عجل_لولیک_الفرج

‌سید ابوالقاسم فاطمی‌ صورة الملف الشخصي
@sa_fatemi_6721 مايو 2026
🤩 اجرهای میلیونی

‌fatemeh.rzi🏴‌ صورة الملف الشخصي
@fatemeh_rzi21 مايو 2026
آقا جان، عرفه نزدیکه…می‌گن دل که می‌لرزه، بوی کربلا میاد 💔کاش روزیمون کنی عرفه‌ی کربلات رو🫠#کربلا#عرفه#دلتنگی

@FatimMedia19 مايو 2026
‏تو قیمت دلار رو چک میکنی‏من قیمتِ دینار رو…‏ما مثل هم نیستیم :)#عزیزم_حسین#اربعین#کربلا

‌بانو‌ صورة الملف الشخصي
@Mahbanoojn19 مايو 2026
شیخ جعفر مجتهدی می فرمود در هر کجای عالم که قلباً حضرت رضا (ع) را صدا بزنید و به ایشون توجه کنید، آن بزرگوار سریعاً نظر می‌کنند، و این معنای حقیقی کلمه «انیس‌ النفوس» است!!!!!رسول_خیاط #وقت_سلام#یا_علی_بن_موسی_الرضاع

‌بِنت الهدی‌ صورة الملف الشخصي
@omeazhar18 مايو 2026
آرزو ی طواف خونه ی خدا رو داری و هر سال موقع حج غصه میخوری و همچین پیامی برات میاد 😭یعنی میشه سال دیگه این موقع ها خودم مکه باشم؟! 😭

‌گروه نحل‌ صورة الملف الشخصي
@nahl_ir17 مايو 2026
✳️ بسم الله الرحمن الرحیم ✳️

‌اسمآء وصالی🎒‌ صورة الملف الشخصي
@aammssaa17 مايو 2026
خواب شیرین، فرهاد میخواهد...