برج طغرل ، #شهرری
به جهت مطالعه و کشف ارتباط آیات وحی با یافته های باستان شناسی کتاب "باستان شناسی وحی" رو به دوستان همراه توصیه میکنم.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#باستان_شناسی#وحی#آیات#یافته
بسم الله الرحمن الرحیم هر جور که فکر میکنم این خاک بسیار مقدس و عجیبه این همه هنر این همه تمدن هرجایی که نگاه میکنی رنگ داره،نقش داره،و از همه مهمتر مردمی که همبستگی و اتحاد دارن با هر خط فکری که دارن پشت وطن ایستاده اند ایران پیروز است #جنگ #تمدن #ایران_قوی #معماری #ایران #سید_رسول_حسینی
پیرمرد بیرجندی عصر ۵شنبه ۳۱ اردیبهشت علیرغم وقوع طوفان شدید به نگه داشتن پرچم ایران در میدان مادر این شهر ادامه داداین تصویر از روی فیلم این واقعه بازسازی شده است!پ ن : پیرمرد مسن مایه افتخار ما بیرجندی ها ، کسی که پرچم ایران و بیرجند رو به طورِ همزمان بالا برد 👌صدای_ایران: @sedaye_iran_newspapاین پرچم زمین نمی مونه🇮🇷2 MB
لحظات دیدنی از نفس کشیدن زمین!معدن مس سرچشمه، کرمان پیشنهاد میکنم حتما تا آخر نگاه کنید ارسالی آقای رضا غلامی از چادرملو16 MB
بسیار بسیار عالی است پیشنهاد میکنم شماهم ببینید،دیگر دوستان عزیز هم تماشا کنند...❤️👌4 MB
حضور #دکتر_فاطمه_مقصودی و دکتر صالحیامیری، #وزیرمیراث_فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به همراه اعضای محترم کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد بازدید از اماکن تاریخی تخریب شده در جنگ رمضان اردیبهشت ۱۴۰۵#بروجرد #جنگ_رمضان #تهران #گردشگری #فرهنگی #مجلس_شورای_اسلامی
#اهواز یکی از شهرهای بزرگ و مهم ایران است که در جنوب غربی کشور و در استان خوزستان قرار دارد. این شهر با داشتن رودخانهی کارون، که از میان آن میگذرد، به یکی از شهرهای خاص ایران تبدیل شده است. اهواز مرکز صنعت نفت و گاز کشور به شمار میآید و از نظر اقتصادی و استراتژیک جایگاه ویژهای دارد.
☆روز بوم گردی فرصتی برای پیوند با طبیعت و اصالت ☆به مناسبت روز بوم گردی بیایید نگاهی متفاوت به #شیراز و حومه آن داشته باشیم. بوم گردی تنها یک سبک سفر نیست، بلکه مسیری برای حمایت از جوامع محلی چشیدن طعم اصالت و درک عمیق تر از سبک زندگی در هم تنیده با طبیعت است.در این روز هدف ما ترویج سفر مسئولانه…Show more
من ایران را دوست دارم ،به سبک شهدادگرد تصویر : محمد رامشمنبع :شهدادگرد / رسانه گردشگری شهداد918 KB
هر وقت در مناطق جنگی راه را گم کردید،نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را می کوبد، همان جبهه خودی است.«شهید ابراهیم همت))سوال؟ اینک دشمن مدعیان دیپلماسی را میکوبد یا مدعیان مقاومت را؟‼️قضاوت با شما‼️#پلاکارد
امشب جوانی را دیدم که تصویر زمینه گوشی تلفن همراهش مقبره منسوب به #کوروش و نقش روی لباسش پرچم آمریکا بود. گویا #ملی_گرایی و #میهن_پرستی هم برای عده ای فقط در حد حرف و شعار است.