Profile picture of ‌امیدرضا‌
برج طغرل ، #شهرری
تصویری قدیمی از برج تاریخی طغرل در شهرری

Profile picture of ‌آیـہ‌
_ج.ا تخت جمشید رو به ثبت جهانی می‌رسونه_۲۵ اردیبهشت رو بزرگداشت فردوسی و زبان فارسی نامگذاری می‌کنه و رهبرش در شرایط امنیتی براش پیام میده_کمدین توهین کننده به فردوسی رو مجازات می‌کنه_رستم تهمتن رو نماد قدرت می‌دونه_به کشور عربی متخاصم حمله می‌کنه

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
به جهت مطالعه و کشف ارتباط آیات وحی با یافته های باستان شناسی کتاب "باستان شناسی وحی" رو به دوستان همراه توصیه میکنم.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#باستان_شناسی#وحی#آیات#یافته

Profile picture of ‌سید رسول حسینی‌
بسم الله الرحمن الرحیم هر جور که فکر میکنم این خاک بسیار مقدس و عجیبه این همه هنر این همه تمدن هرجایی که نگاه میکنی رنگ داره،نقش داره،و از همه مهم‌تر مردمی که همبستگی و اتحاد دارن با هر خط فکری که دارن پشت وطن ایستاده اند ایران پیروز است #جنگ #تمدن #ایران_قوی #معماری #ایران #سید_رسول_حسینی

Profile picture of ‌ایـ💍ـنـ👑ـرل سادات🍋‍🟩🪖‌
پیرمرد بیرجندی عصر ۵شنبه ۳۱ اردیبهشت علیرغم وقوع طوفان شدید به نگه داشتن پرچم ایران در میدان مادر این شهر ادامه داداین تصویر از روی فیلم این واقعه بازسازی شده است!پ ن : پیرمرد مسن مایه افتخار ما بیرجندی ها ، کسی که پرچم ایران و بیرجند رو به طورِ همزمان بالا برد 👌صدای_ایران: @sedaye_iran_newspap
این پرچم زمین نمی مونه🇮🇷
2 MB

Profile picture of ‌محمدمهدی عباسی‌
دژ شاپور خواستقلعه فلک الافلاک که به دژ شاپورخواست هم شهرت دارد، زمانی برای حاکمان کشور سنگری امن بود تا از قلمروشان حفاظت کنند. در دوره ساسانیان این قلعه به مساحت ۵۳۰۰مترمربع بر بلندای تپه‌های خرم‌آباد از سنگ، آجر، خشت خام، گچ و آهک ساخته شد.#ایران #جنگ #تنگه_هرمز #اینترنت #مذاکره #تاریخ #لر

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
لحظات دیدنی از نفس کشیدن زمین!معدن مس سرچشمه، کرمان پیشنهاد میکنم حتما تا آخر نگاه کنید ارسالی آقای رضا غلامی از چادرملو
16 MB

Profile picture of ‌امیرحسین شرف نیا‌
اومدم با دریاچمون شوعاف کنم.الحمدلله رب العالمین.
3 MB

بسیار بسیار عالی است پیشنهاد میکنم شماهم ببینید،دیگر دوستان عزیز هم تماشا کنند...❤️👌
4 MB

🔴 برای این لباس ۵ میلیون هزینه کردم!
11 MB

Profile picture of ‌علی رفیعی‌
حضور #دکتر_فاطمه_مقصودی و دکتر صالحی‌امیری، #وزیرمیراث‌_فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به همراه اعضای محترم کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد بازدید از اماکن تاریخی تخریب شده در جنگ رمضان اردیبهشت ۱۴۰۵#بروجرد #جنگ_رمضان‌ #تهران #گردشگری #فرهنگی #مجلس_شورای_اسلامی

Profile picture of ‌ایران گردی‌
#اهواز یکی از شهرهای بزرگ و مهم ایران است که در جنوب‌ غربی کشور و در استان خوزستان قرار دارد. این شهر با داشتن رودخانه‌ی کارون، که از میان آن می‌گذرد، به یکی از شهرهای خاص ایران تبدیل شده است. اهواز مرکز صنعت نفت و گاز کشور به شمار می‌آید و از نظر اقتصادی و استراتژیک جایگاه ویژه‌ای دارد.

Profile picture of ‌سید امیر بحرینی‌
روز بوم گردی فرصتی برای پیوند با طبیعت و اصالت به مناسبت روز بوم گردی بیایید نگاهی متفاوت به #شیراز و حومه آن داشته باشیم. بوم گردی تنها یک سبک سفر نیست، بلکه مسیری برای حمایت از جوامع محلی چشیدن طعم اصالت و درک عمیق تر از سبک زندگی در هم تنیده با طبیعت است.در این روز هدف ما ترویج سفر مسئولانهShow more

Profile picture of ‌سید محمد حسینی نژاد‌
من ایران را دوست دارم ،به سبک شهدادگرد تصویر : محمد رامشمنبع :شهدادگرد / رسانه گردشگری شهداد
918 KB

Profile picture of ‌سان سون‌
زل بزن به انعکاس نور توی آب.#طاقبستان

هر وقت در مناطق جنگی راه را گم کردید،نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را می کوبد، همان جبهه خودی است.«شهید ابراهیم همت))سوال؟ اینک دشمن مدعیان دیپلماسی را میکوبد یا مدعیان مقاومت را؟‼️قضاوت با شما‼️#پلاکارد

Profile picture of ‌محمد جواد باقری ارومی‌
امشب جوانی را دیدم که تصویر زمینه گوشی تلفن همراهش مقبره منسوب به #کوروش و نقش روی لباسش پرچم آمریکا بود. گویا #ملی_گرایی و #میهن_پرستی هم برای عده ای فقط در حد حرف و شعار است.