ریاست محترم صدا و سیما! لطفا لطفا این مصاحبه یک دقیقه ای پزشکیان را مجددا از آنتن رسانه ملی برای مردم بازپخش کنید!!
1 MB
@Karim_meaad_karimi5131 May 2026ریاست محترم صدا و سیما! لطفا لطفا این مصاحبه یک دقیقه ای پزشکیان را مجددا از آنتن رسانه ملی برای مردم بازپخش کنید!!1 MB
@reza_Khosravishiri30 May 2026#ولی_حق🔸| منزل پانزدهم 🔹| آری گرفت هرچه ز مهر رضا گرفت...🎞 حضور حضرت آیتالله امام مجتبی خامنه ای در مراسم تعویض مضجع حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام#خلف_صالح#امام_خوبیها _______________ کلمهےطیّبه ____1 MB
@Ali_sadeghi5630 May 2026آیا می دانستی مجسمه نادرشاه افشار ۱۴ تن وزن داره و از برونز ساخته شده است!!!!#ایران_قوی #ایران_باصلابت #ایران_متحد#انتقام #رهبر_شهید #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #اللهم_عجل_لولیک_الفرج11 MB
@Behrouz_bakhtiari29 May 2026
@Dr_HamedFazeli24 May 2026به جهت مطالعه و کشف ارتباط آیات وحی با یافته های باستان شناسی کتاب "باستان شناسی وحی" رو به دوستان همراه توصیه میکنم.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#باستان_شناسی#وحی#آیات#یافته
@Rasool_hossiny23 May 2026بسم الله الرحمن الرحیم هر جور که فکر میکنم این خاک بسیار مقدس و عجیبه این همه هنر این همه تمدن هرجایی که نگاه میکنی رنگ داره،نقش داره،و از همه مهمتر مردمی که همبستگی و اتحاد دارن با هر خط فکری که دارن پشت وطن ایستاده اند ایران پیروز است #جنگ #تمدن #ایران_قوی #معماری #ایران #سید_رسول_حسینی
@Z_sadat138523 May 2026پیرمرد بیرجندی عصر ۵شنبه ۳۱ اردیبهشت علیرغم وقوع طوفان شدید به نگه داشتن پرچم ایران در میدان مادر این شهر ادامه داداین تصویر از روی فیلم این واقعه بازسازی شده است!پ ن : پیرمرد مسن مایه افتخار ما بیرجندی ها ، کسی که پرچم ایران و بیرجند رو به طورِ همزمان بالا برد 👌صدای_ایران: @sedaye_iran_newspapاین پرچم زمین نمی مونه🇮🇷2 MB
@Mehdi_abbasi23 May 2026
@Karim_meaad_karimi5123 May 2026لحظات دیدنی از نفس کشیدن زمین!معدن مس سرچشمه، کرمان پیشنهاد میکنم حتما تا آخر نگاه کنید ارسالی آقای رضا غلامی از چادرملو16 MB
@Karim_meaad_karimi5122 May 2026بسیار بسیار عالی است پیشنهاد میکنم شماهم ببینید،دیگر دوستان عزیز هم تماشا کنند...❤️👌4 MB
@alirafei_ir21 May 2026حضور #دکتر_فاطمه_مقصودی و دکتر صالحیامیری، #وزیرمیراث_فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به همراه اعضای محترم کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مجموعه فرهنگیتاریخی سعدآباد بازدید از اماکن تاریخی تخریب شده در جنگ رمضان اردیبهشت ۱۴۰۵#بروجرد #جنگ_رمضان #تهران #گردشگری #فرهنگی #مجلس_شورای_اسلامی
@irantourism21 May 2026#اهواز یکی از شهرهای بزرگ و مهم ایران است که در جنوب غربی کشور و در استان خوزستان قرار دارد. این شهر با داشتن رودخانهی کارون، که از میان آن میگذرد، به یکی از شهرهای خاص ایران تبدیل شده است. اهواز مرکز صنعت نفت و گاز کشور به شمار میآید و از نظر اقتصادی و استراتژیک جایگاه ویژهای دارد.