Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
ریاست محترم صدا و سیما! لطفا لطفا این مصاحبه یک دقیقه ای پزشکیان را مجددا از آنتن رسانه ملی برای مردم بازپخش کنید!!
1 MB

Profile picture of ‌رضا خسروی شیری‌
#ولی_حق🔸| منزل پانزدهم 🔹| آری گرفت هرچه ز مهر رضا گرفت...🎞 حضور حضرت آیت‌الله امام مجتبی خامنه ای در مراسم تعویض مضجع حضرت علی ابن موسی الرضا علیه السلام#خلف_صالح#امام_خوبی‌ها _______________ کلمه‌ےطیّبه ____
1 MB

Profile picture of ‌علی صادقی‌
@Ali_sadeghi5630 May 2026
آیا می دانستی مجسمه نادرشاه افشار ۱۴ تن وزن داره و از برونز ساخته شده است!!!!#ایران_قوی #ایران_باصلابت #ایران_متحد#انتقام #رهبر_شهید #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
11 MB

کودکی که با آرزویش در برنامهٔ محفل همه را غافلگیر کرد
2 MB

Profile picture of ‌امیدرضا‌
@Omid_Rezaii26 May 2026
برج طغرل ، #شهرری
تصویری قدیمی از برج تاریخی طغرل در شهرری

Profile picture of ‌آیـہ‌
@Ayye125 May 2026
_ج.ا تخت جمشید رو به ثبت جهانی می‌رسونه_۲۵ اردیبهشت رو بزرگداشت فردوسی و زبان فارسی نامگذاری می‌کنه و رهبرش در شرایط امنیتی براش پیام میده_کمدین توهین کننده به فردوسی رو مجازات می‌کنه_رستم تهمتن رو نماد قدرت می‌دونه_به کشور عربی متخاصم حمله می‌کنه

Profile picture of ‌حامد فاضلی‌
@Dr_HamedFazeli24 May 2026
به جهت مطالعه و کشف ارتباط آیات وحی با یافته های باستان شناسی کتاب "باستان شناسی وحی" رو به دوستان همراه توصیه میکنم.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#باستان_شناسی#وحی#آیات#یافته

Profile picture of ‌سید رسول حسینی‌
@Rasool_hossiny23 May 2026
بسم الله الرحمن الرحیم هر جور که فکر میکنم این خاک بسیار مقدس و عجیبه این همه هنر این همه تمدن هرجایی که نگاه میکنی رنگ داره،نقش داره،و از همه مهم‌تر مردمی که همبستگی و اتحاد دارن با هر خط فکری که دارن پشت وطن ایستاده اند ایران پیروز است #جنگ #تمدن #ایران_قوی #معماری #ایران #سید_رسول_حسینی

Profile picture of ‌بقول گورباچف:خانم مشاور ِ زن ممد‌
@Z_sadat138523 May 2026
پیرمرد بیرجندی عصر ۵شنبه ۳۱ اردیبهشت علیرغم وقوع طوفان شدید به نگه داشتن پرچم ایران در میدان مادر این شهر ادامه داداین تصویر از روی فیلم این واقعه بازسازی شده است!پ ن : پیرمرد مسن مایه افتخار ما بیرجندی ها ، کسی که پرچم ایران و بیرجند رو به طورِ همزمان بالا برد 👌صدای_ایران: @sedaye_iran_newspap
Profile picture of ‌امیرحسین‌
امیرحسینPersonal

@amirhoseein78  •  23 May 2026

این پرچم زمین نمی مونه🇮🇷
2 MB

Profile picture of ‌محمدمهدی عباسی‌
@Mehdi_abbasi23 May 2026
دژ شاپور خواستقلعه فلک الافلاک که به دژ شاپورخواست هم شهرت دارد، زمانی برای حاکمان کشور سنگری امن بود تا از قلمروشان حفاظت کنند. در دوره ساسانیان این قلعه به مساحت ۵۳۰۰مترمربع بر بلندای تپه‌های خرم‌آباد از سنگ، آجر، خشت خام، گچ و آهک ساخته شد.#ایران #جنگ #تنگه_هرمز #اینترنت #مذاکره #تاریخ #لر

لحظات دیدنی از نفس کشیدن زمین!معدن مس سرچشمه، کرمان پیشنهاد میکنم حتما تا آخر نگاه کنید ارسالی آقای رضا غلامی از چادرملو
16 MB

Profile picture of ‌امیرحسین شرف نیا‌
@DEHLIZ23 May 2026
اومدم با دریاچمون شوعاف کنم.الحمدلله رب العالمین.
3 MB

بسیار بسیار عالی است پیشنهاد میکنم شماهم ببینید،دیگر دوستان عزیز هم تماشا کنند...❤️👌
4 MB

🔴 برای این لباس ۵ میلیون هزینه کردم!
11 MB

Profile picture of ‌علی رفیعی‌
@alirafei_ir21 May 2026
حضور #دکتر_فاطمه_مقصودی و دکتر صالحی‌امیری، #وزیرمیراث‌_فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به همراه اعضای محترم کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد بازدید از اماکن تاریخی تخریب شده در جنگ رمضان اردیبهشت ۱۴۰۵#بروجرد #جنگ_رمضان‌ #تهران #گردشگری #فرهنگی #مجلس_شورای_اسلامی

Profile picture of ‌ایران گردی‌
@irantourism21 May 2026
#اهواز یکی از شهرهای بزرگ و مهم ایران است که در جنوب‌ غربی کشور و در استان خوزستان قرار دارد. این شهر با داشتن رودخانه‌ی کارون، که از میان آن می‌گذرد، به یکی از شهرهای خاص ایران تبدیل شده است. اهواز مرکز صنعت نفت و گاز کشور به شمار می‌آید و از نظر اقتصادی و استراتژیک جایگاه ویژه‌ای دارد.