Profile picture of ‌علی شریعت زاده‌
@Alborzcamp29 April 2026
🚨توجه توجه توجه🚨🔴 شبکه خبر هم از خجالت #ظریف در آمد !هرکس در نشر این خبر کوتاهی کند .... انقدر نشر دهید تا #قوه_قضائیه به عنوان خواسته مردم وارد کار شود دین شرعی دارد ما در حق خون شهدا پدر و مادر شهدا کم نمی گذاریم لطفا ..... تا اعدام خائنین کوتاه نیایید مرگ بر #ظریف_منافقخدایا ری…Show more
eitaa.com

ایتا - Contact @hajghasemsite

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

12 MB

Profile picture of ‌محمدرضا پاریاب‌
@Paryab13328 April 2026
این کلیپ را ابتدا ببینید و سپس ارسال کنید برای نزدیکترین تندرو و افراطی...
2 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout28 April 2026
#امام_شهید:از ادبیّات دشمن استفاده نکنید. دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند تعبیر ادبیّات تندرو و میانه‌رو را مطرح کردند؛ فلانی تندرو است، فلان جریان تندرو است، فلان جریان میانه‌رو است. آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آن‌ها امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر، به نظر آن‌ها این بندهٔ حقیر هستم
5 MB

Profile picture of ‌سجاد جوان بخت‌
@Sajad_javanbakht27 April 2026
وَحدَةالسُلٰحاٰت«از دل رنج و خاکستر، صدای ایستادگی برخاسته است؛دل‌های ایران، لبنان، عراق و یمن، در یک نغمه واحد می‌تپد، نغمه اراده و حق!»#وحدت #ایران #عراق #لبنان #یمن #برادری #جبهه_اقتدار#ایران_مقتدر_سرافراز
3 MB

Profile picture of ‌محمد توکلی‌
@M_tavakkoli27 April 2026
شهید والامقام انقلاب دکتر بهشتی : بازی های سیاسی بزرگترین خطر برای انقلاب است.
5 MB

Profile picture of ‌Amir Alikarimi🚩‌
@Amirkarimi31326 April 2026
منتظریم کی شب حمله فرا می‌رسد! . نماهنگ «نسل قدیم نسل جدید»#لبیک_یا_خامنه_ای
4 MB

Profile picture of ‌ریسک نیوز risknews‌
@Risknews26 April 2026
🎥 اورانیوم رو بدیم بره تا آمریکا دست از سرمون برداره؟👈 وقتی لیبی غنی سازی رو کنار گذاشت چه اتفاقی افتاد؟برای آگاهی نسل جدید،منتشرش کنید #آمریکا #اسرائیل #انرژی_هسته_ای
9 MB

Profile picture of ‌مهران راد‌
@yasnanews26 April 2026
شیطانکده بهائیان در دلِ تهران! پ.ن: اینجا خانه منسوب به حسینعلی بهاء در پامنار تهران است؛ همان منزل متروکه‌ای که تقریبا تخریب شده بود اما مع‌الاسف، در مقابل دیدگان مسئولین بازسازی شد. این فیلم الان در کل کانال‌های بهائی بمناسبت عید رضوانشان در حال دست به دست شدن است.#فرقه_شیطانی_بهائیت
3 MB

Profile picture of ‌علی دائمی‌
@choghoke_tanha26 April 2026
#روحانی: زنگ زدم به #عراقچی و گفتم این پیام را فوری منتقل کن به سفارت سوییس (واسطه ایران و آمریکا در سال ۹۸)عراقچی گفت: نباید با جایی هماهنگ کنم؟ گفتم: با هیچ جا نمیخواهد هماهنگ کنی! فوری این پیام را منتقل کن!#نفوذ #مذاکره #فتنه_مسئولین #تنگه_هرمز #رهبر_شهید #مرگ_بر_سازشگر
580 KB

Profile picture of ‌مهندس محمدرضا نادمی اردستانی‌
💔او پدرت امت بود ،واقعا سوختیم در فراغت پدر جان، ما فرزندان شما، بر آرمان های شما تا آخرین قطره خون خواهیم ایستاد و پشت سر ولایت #رهبری عزیزمان، بر اوامر ایشان مطیع خواهیم بود، #اتحاد سفارش پدر و #رهبری است #امام_شهید #اتحاد_رمز_پیروزی #بصیرت_شرط_دینداریولی مزدور های خائن خیر خودتو انقلابی ندان
3 MB

محسن چاووشی | یا مولا دلم تنگ اومده🕊️
11 MB

Profile picture of ‌Hosein As‌
@Eng_asakereh26 April 2026
♨️ رسوایی امنیتی یا سناریوی از پیش‌ طراحی‌ شده؟!🔹رایان ماتا، روزنامه‌نگار و فعال رسانه‌ای آمریکایی: نمی‌توانید به من بگویید این صحنه‌سازی شده نبود
6 MB

Profile picture of ‌Roza‌
@Rozahedi26 April 2026
شهید سید حسن نصرالله:هرکه میخواهد برود بروداما حسین اینجا باقی‌ست...
2 MB

درد معلوم نشد علی مظلوم علی شب گریه کن مظلوم علی
2 MB

نماهنگ امام رضا جانم
2 MB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
🔘🇮🇷سازش با آمریکا مشکلات کشور را حل نمی‌کند، بلکه بدتر خواهد کرد#مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_امریکا
7 MB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
حمله پهلوی‌چی‌ها با چاقو به مدافعان ایران در خارج از کشوروحشی گری این افراد یک نوع حرکت دفاعی و بشردوستانه ست ولی پاشیدن سس حرکت تروریستی 😡
2 MB

Profile picture of ‌سهیل ابراهیمی‌
@Soheilebi25 April 2026
سید حسن نصرالله :این را به نام من بنویسید و ثبت کنیدتمام کشورهای منطقه از بزرگ و کوچک سقوط خواهد کرد و ایران پایدار خواهد ماند.#ایران_قوی #ایرانِ #رهبر_شهید #مذاکره #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #جنگ_رمضان #جنگ #تعویق_دوماهه_نهایی_و_کنکور #تنگه_هرمز
2 MB