Profile picture of ‌ܦ̇ܝ‌ܝ̇‌یـܔ𓄂💛ܦ̇ߊ‌طِܩیـــوܔ💛‌
روسیاهی به ذغال و خالیباف وزرشکیان پرستها موندخدارو شکر رهبری با یک جمله هوشمندانه بساط برعندازها و مذهبی نماهای متزور رو ریخت بهماما دعوا نکنین هم زرشکیان هم خالیباف ضد منافع ملی و 90میلیون کارکردن و امریکارو از ورشکستگی نجات دادن و ننگ بازکردن تنگه هرمز و تنها گذاشتن حزب الله رو امضاکردن

Profile picture of ‌مالک اشتر‌
‏قصه ما همیشه همینه:‏یا دارومون کمه، یا نوش‌دارومون دیره!‏بترسید از روزی که برای جبران برگردیدو ببینید دیگه حتی «سهرابی» وجودنداره که براش گریه کنید.ما داریم لبه‌ی پرتگاهِ «دیر شدن» راه می‌ریم!پ.ن: من دربارهٔ دارو و سهراب حرف نمی‌زنم.#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

Profile picture of ‌سمت حق 🎒‌
.شرافت ؟ غیرت ؟فعععک نکنمم #رضاپهلوی #میناب 🇮🇷#شهدای_میناب
17 MB

Profile picture of ‌سیدامیر سیاح‌
ازنظر غربزده‌ها، #آمریکا حق دارد و می‌تواند #تفاهمنامه را نقض کند ولی ما نمی‌توانیم.حقیرها سالهاست مابدبختیم و مانمی‌توانیم را درگوش این ملت رشید زمزمه می‌کنند.میخواهند ایرانی خودحقیرپندار شود

Profile picture of ‌محمدصالح رحمتی ☫ᯓ‌
پرحرفی، آفت سلوک فکری و سیاسی انقلابی‌هاست.برای انقلابی‌ها، هیچ چیز سازنده‌تر از صبوری در اعلام مواضع و تحلیل‌گری نیست. کنش‌گری های سریع، هیجانی و سرشار از دیگری‌سازی، نه به سود سلوک سیاسی افراد است نه به سود حرکت عمومی جامعه.#عقلانیت_انقلابی

ولایت مداری حقیقی از زبان شهید سید حسن نصرالله ما فقط کافی است احتمال بدهیم که این کار مورد رضایت رهبری است، آن را انجامش می‌دهیم. مسعولان ما 180 درجه نظر وخواسته وحکم رهبر عمل میکنن اخرم میگن ما ذوب در رهبری هستیم هرچی بگن میگیم چشم!شیطان گفته قرار چنددوره اموزش بیاد پیش پ،زشکیان وق،البیاف!🙂🤔
4 MB

همه چی با رهبری هماهنگه ما مخالف حرف وخواسته رهبری عمل نمیکنیم!من داداش معاویه وابوسفیانم ترامپ هم داداش من است نتایابو ویزید داداش تورگی من هستن اما من با امام حسینم داداشماصلا امام ح،سین اشتباه کرد جنگید خلاف قران و نهج البلاغه عمل کرد بجای مذاکره جنگید!تمام حرف پزشکیان👆#داداش_معاویه
5 MB
1 MB
1 MB

اگر تهمت زدن و درغگویی و فریب افکاری عمومی و مذاکرات شوم و عقد قراردادهای ننگین مانند برجام هسته ای و.. در نظام حکمرانی جمهوری اسلامی ایران جرم انگاری و تعقیب قضایی و مجازات داشتند؛امثال این ظریف این گونه در کمال وقاحت دروغگویی و تهمت و فریب افکار عمومی و.. نمی کردند!و امروز ما بهشت ایران بودیم!
2 MB

اون دو ملعون قبلی کارهای زیادی هم در کشور انجام دادند! انصافا باید گفت شأن ریاست جمهوری و اداره کشور رو حفظ میکردند، اما در موازات، خیانت ها و سنگ اندازی ها رو هم پیش می بردند!این بینوا قضیه ش اصلا چیز دیگریه! تنها کاری که بلده👇و تکمیل پروژه ی کلید و مغروقها، با سرعت تمام توسط اتاق فکر ۱۰۰٪غربزده!
734 KB

ترامپ کاملا نیت سازشگران د،یوث داخلی رو عنوان کردحالا باز بگن منافع ملی!راست میگن منافع ملی امریکا با توافق انجام دادناقتصاد امریکارو نجات دادنچون پولها وسرمایه اینها تو امریکا هست هم خالیباف هم زرشکیان منافع حزبی وسرمایه هاس پنهانشون تو بانکهای امریکاوغربه #نجات_بابا_ترامپشون #منافع_امریکا

مرگ بر ضد ولایت فقیهمرگ بر اص،ولگرا مرگ بر اص،لاحات مامردم مطیع امر رهبریمخیابون رو رها کنیم خوزستان رو میدن ترامپ با جاش الهی بحق رقیه خبر مرگ خانواده بچه ها ونوهای ذلت پذیران رو رقم بزند تا بفهمن خانواده شهدا چی میکشن مرگ بر سازشگر غرب لیس مرگ بر عاشقان با،سن ترامپ داخلی #ذلت_پذیران_سیاس

Profile picture of ‌امیرحسین(محدود)| خادم العباس🖤‌
بنده که در این عرصه،کمترین هستم. دیگر عزیزان فعال رسانه‌ای ببینید و بشنوید و توجه کنید...
2 MB

واقعا شعور برخی اندازه جلبک هست پیام وحکم صریح رهبری رو گذاشته کنار چسبیده به حرف فلان اخوند و وزیر وکیل و رئیس مجلس و پزشکیان!اسلام وانقلاب ازاین نوع فهم ها ونادانها اینقدر ضربه خورده وخواهد خوردکه نگو ونپرس یا بچه هست یا نادان وجاهل طرفبرای من حکم ولی امر ملاک نه فلان اخوندو وزیر،قالبیاف وپزشکیان

متاسفانه قبول اتش بس فوری توسط ایران امریکارو از نفت بشکه250دلار وترامپ رو از فاجعه نجات داده،نه تولبنان اتش بس شد نه امریکا بند الف ویک رو اجرا کرد!حالا شما هی بگو این توافق بنفع ایرانه منتها چیزی که داریم میبینیم جز ضرر شکست ایران نیست حالا دشمن با هوش داره نمایش اجرا میکنه بگه امریکا ضررکرده!

مایع تاسف اینجاست که سران قوا وشعام،برخی فرماندهان مخالف رهبری رای دادن،طرفداران قالیبلف وپزشکیان تا دشیب به مردم مخالف سازشگری با قاتل امام ومردم شهید میگفتن شما هن نظر اسرائیل هستین!بعد سران نفوذی اصلاحات به مردم میگن رانت خور خیابانی!من نه زمین نه ماشین نه خونه دارم بیکارم هستم!چجوررانت خورم؟😡

Profile picture of ‌محمد میرزائی‌
این خدا است که به #فقط_یک_نفر عزت می‌دهد و ذلت را شامل حال #همه_به_جز_یک_نفر می‌کند...خلاصه که عزت و ذلت دست خداست، برای رسیدن به آن به سیاق شهید نصرالله به دنبال حرف و رضایت ولی خدا باشید؛ نه تمام پول‌ها و رسانه‌ها و گعده‌های سیاسی‌تان...
438 KB

اگر گردن گرفتن یعنی مرد بودنالان مرد باش این توئیتت رو گردن بگیر!اگر نگرفتی تکلیف خودت قبل از همه روشن میشه. این از تواما اگر منطق تو رو در نظر بگیریم:نامرد اول و آخر اونیه که گردن نگرفت و انداخت گردن فرانچسکو. این از اون. Show more

«مقاومت از زبان شهید سیدحسن نصرالله»- ترجمه توسط رسانه عماد رضوان
19 MB

این که از قبل مخالف مذاکره بودید خیلی خوبه.اگر موافق هم بودید و به اشتباهتون پی بردید خیلی خوبه.ولی اگه هنوز دارید باهم مجادله می کنید سر جناح سیاسی تون و دارید از این رخداد پتک می سازید به هرشکلی تو سر هم بزنید عجالتا باید بگم علی الاصول رهبری با این رفتار شما مخالفن😄