تصویر نمایه‌ی ‌Zahra_۳۱۳‌
@zahra328 دقیقه پیش
مجید واشقانی:مردم این رو بدونند که هیچ اثریدر این مملکت ساخته نمیشهکه مجوز حکومت رو نداشته باشههمه حکومتی هستند!!!پس این فیلم های ناهنجار با تایید انجام میشه !!
۴ MB

تصویر نمایه‌ی ‌افسانه حاجیلو‌
@AfsanehHajiloo1 ساعت پیش
💥«سیاست ارزی با چاشنی ان‌شاءالله و اولتیماتوم ۳ روزه به آمریکا؟! آقای رئیس! اقتصاد را با منبر و استندآپ کمدی اشتباه گرفته‌اید؟!»🎥خبرنگار: «دکتر، می‌خواستم خبر خوب بدید در حوزه دلار و ارز… اقداماتتون رو بفرمایید.»■رئیس کل بانک مرکزی: «ان‌شاءالله خوب میشه! ان‌شاءالله خوب میشه!»■خبرنگار: «یه ذره ب…نمایش بیشتر
۳ MB

@AfsanehHajiloo1 ساعت پیش
💥«شوی اصلاحات با کلید برق؟اقتصاد در آتش فساد بانکی و بودجه‌های نجومی می‌سوزد، پاستور با خاموشی لامپ عکس یادگاری می‌گیرد!»🎥 ثابتی:«اگر دولتی بیاید بگوید اولویت من: ۱.جمع‌کردن بودجه شرکت‌های دولتی است، ۲.مبارزه با ریخت‌وپاش‌های درونی است، ۳.خشکانیدن ریشه‌های فساد است؛ این درسته! نه اینکه دوربین برو…نمایش بیشتر
۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌جهـــــان خبــــــر‌
@jahan_khabar2 ساعت پیش
هدیه ای برای متولدین ۱۴۰۵علیرضا زاکانی: به مادرانی که در سال ۱۴۰۵ صاحب فرزند شده‌اند، تا ۲ سال خدمات ویژه ارائه خواهد شد.به ازای هر فرزند، ۳.۵ تا ۴ میلیون تومان به‌صورت ماهانه تعلق خواهد گرفت.
۴ MB

تصویر نمایه‌ی ‌جهاد تبیین | فریضه ➕‌
@ja_had_tabyin2 ساعت پیش
❌اینا فقط با شهید رئیسی مشکل داشتن😔‼️‌#مرگ_بر_منافق#التزام_عملی
۱ MB

@ja_had_tabyin2 ساعت پیش
🚩 ترامپ گفت: اگه نبازید لوتون میدم!اینو من نمیگما، شهید لاریجانی داره میگه!‌‌#مرگ_بر_آمریکا#التزام_عملی
۱۸۲ KB

@ja_had_tabyin2 ساعت پیش
🎥 #امام_شهید:هیچ معنی ندارد با این‌ها مذاکره کردن!✅نشر حداکثری#التزام_عملی#کودتا #ایران
۲ MB

تصویر نمایه‌ی ‌ستیزمدیا | setizmedia‌
@setizmedia4 ساعت پیش
💯 #گیشنیز : همه چی طبیعیه#درستیزباشید | عضو شوید 👇『🔴 ‎@SetizMedia 』
۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌علیرضا امیدی‌
@aromidi5 ساعت پیش
همتی:ما میخواستیم به آمریکا و بسنت بفهمانیم که وضعمان خوبست و ارز داریم.جناب همتی! مشکل ما فهمِ آمریکا نیست، مشکل ما فهمِ داخلی است، ظاهرا یکی باید اینرا به شما بفهماند.#دلار
۳ MB

تصویر نمایه‌ی ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida6 ساعت پیش
🔴 بزرگترین خطرترس مسئولین 👌#بازنشر_حداکثری #شهید_حاجی_زاده
۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌امیر پورعلی‌
@Amirpoorali9 ساعت پیش
عقلی که نرسه به اینکه وسط جنگ با اجنبی وقت دعواهای صد من یه غاز سیاسی نیست و خلاف نظر رهبرش مستقیما علیه اتحاد و انسجام ملی اقدام می کنه از نظر من با اون سلطنت طلب فاشیست که راه آزادیشو حمله خارجی می دونه خیلی فرقی نمی‌کنه فقط سهوا سمت درستی وایساده و داره از سلاحی که ملت واسه دفاع در مقابل خارجی
۴ MB

@Arashmida9 ساعت پیش
🔴 ادعای غضنفری:تعطیلی مجلس مصوبه شعام نیست.ماباآمریکادرجنگیم رئیسجمهورمون رفت آمریکابچه هامون میرن مدرسه همه سازمانهاونهادهابازن دارن کارشونوانجام میدن فقط مجلس تعطیله۲:چطورقبول کنیم که بستن مجلس هدایت سیاسی نیست،پوشاندن عدم انتقادبه کمکاری سومدیریت دولته#قالیباف##شعام#مجلس##غضنفری
۲ MB

@Arashmida9 ساعت پیش
🔴🎥 پزشکیان ناخواسته خودش را لو داد که: چه کسی متن پیام‌هایش را برایش می‌نویسید ...‼️ 😏این خودش بهترین سند است برای اینکه بفهمید پشت پرده دولت وفاق ، به دست چه کسانی می‌چرخد و عامل اصلی بدبختی‌های ما چه کسی است.خنده‌ی معنادار عراقچی را ببینید ..❗#ظریف #پزشکیان #عراقچی #نفاق
۱ MB

@Arashmida9 ساعت پیش
🔴 نظر قرآن کریم در مورد مذاکره و با اعتماد به آمریکا#قرآن #تامل
۱ MB

تصویر نمایه‌ی ‌علی کیان‌
@Alikian11012 ساعت پیش
تنگه بسته شده بعضی از وطن فروش‌های داخلی خوششون نمیاد😉
۳۷۶ KB

تصویر نمایه‌ی ‌شاهین‌
@sndi135319 ساعت پیش
مهمترین هدف که باید برای رسیدن به آن در دولت و مجلس تلاش مضاعف کرد و می تواند دشمن را از حمله به ایران منصرف کند اصلاح قانون پولی ایران و قانونی کردن تبادلات طلا و نقره در شبکه ی شتاب است. #پولطلا #پولنقره
۹ MB
تصویر نمایه‌ی ‌مسعود براتی‌
مسعود براتی

@MBarati  •  22 ساعت پیش

همتی دیشب گفت از ابتدای ۱۴۰۴ تا الان ۲۳ میلیارد دلار ارز صادراتی برنگشته است.آن وقت، همت و انرژی که برای ۱۲ میلیارد دلار قطر گذاشتیم، برای برگرداندن ارزهای صادراتی می‌گذاشتیم، حتما نتیجه بهتری می‌گرفتیم.

@AfsanehHajiloo23 ساعت پیش
💥«نارضایتی میلیونی زیر سقف ویران معیشت؛ رضای خدا دقیقاً کجای سفره‌های خالی و شرمندگی مردم جا دارد؟!»🎥 پزشکیان:«همه کارو برای خدا می‌کنم من دنبال پاداش و اجر و اینا نیستم ... از روزی می‌ترسم که خداوند ناراحت و خشمگین بخواد از من سوال بکنه که چیکار کردید»📌 شک نکنید خواهد پرسید و واقعا بترسید از ر…نمایش بیشتر
۱ MB

💥«مغالطه بزرگ وفاق: مشکل ایران عرضه کالا نیست، قحطی قدرت خرید است!»🎥 همتی:«به رهبری پیام دادم خیالتان راحت باشد، نزدیک ۲۵ میلیارد دلار کالا و مواد اولیه تأمین کردیم، معیشت تأمین است!»📢 آقای اقتصاددان! کجای اقتصاد جهان خوانده‌اید که پر بودن قفسه سوپرمارکت به معنای تأمین معیشت است؟!چرا جایگاه حل …نمایش بیشتر
۳ MB

💥«شاهکار ژنرال‌های اقتصاد: وقتی تباهی ارزش پول ملی، نتیجه‌گرفتن نام دارد!»🎥 همتی:«بالاخره آدم ناشی که نیستم! این کار را کردیم و ازش نتیجه گرفتیم…»📢 آقای اقتصاددان! خدا را هزار مرتبه شکر که شما ناشی نبودید!چون اگر ناشی بودید، لابد ارزش ریال سقوط آزاد عمیق‌تری را تجربه می‌کرد و رکورد چاپ پول و ت…نمایش بیشتر
۳۷۱ KB

تصویر نمایه‌ی ‌جهـــــان خبــــــر‌
@jahan_khabar1 روز پیش
عامل افزایش قیمت ارز‏ نزدیک به ۸۰ درصد از افزایش قیمت ارز، منشأ داخلی دارد.ابراهیم رضایی ـ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس
۲ MB