مجید واشقانی:مردم این رو بدونند که هیچ اثریدر این مملکت ساخته نمیشهکه مجوز حکومت رو نداشته باشههمه حکومتی هستند!!!پس این فیلم های ناهنجار با تایید انجام میشه !!
۴ MB
@AfsanehHajiloo1 ساعت پیش💥«سیاست ارزی با چاشنی انشاءالله و اولتیماتوم ۳ روزه به آمریکا؟! آقای رئیس! اقتصاد را با منبر و استندآپ کمدی اشتباه گرفتهاید؟!»🎥خبرنگار: «دکتر، میخواستم خبر خوب بدید در حوزه دلار و ارز… اقداماتتون رو بفرمایید.»■رئیس کل بانک مرکزی: «انشاءالله خوب میشه! انشاءالله خوب میشه!»■خبرنگار: «یه ذره ب…نمایش بیشتر۳ MB
@AfsanehHajiloo1 ساعت پیش💥«شوی اصلاحات با کلید برق؟اقتصاد در آتش فساد بانکی و بودجههای نجومی میسوزد، پاستور با خاموشی لامپ عکس یادگاری میگیرد!»🎥 ثابتی:«اگر دولتی بیاید بگوید اولویت من: ۱.جمعکردن بودجه شرکتهای دولتی است، ۲.مبارزه با ریختوپاشهای درونی است، ۳.خشکانیدن ریشههای فساد است؛ این درسته! نه اینکه دوربین برو…نمایش بیشتر۳ MB
@jahan_khabar2 ساعت پیشهدیه ای برای متولدین ۱۴۰۵علیرضا زاکانی: به مادرانی که در سال ۱۴۰۵ صاحب فرزند شدهاند، تا ۲ سال خدمات ویژه ارائه خواهد شد.به ازای هر فرزند، ۳.۵ تا ۴ میلیون تومان بهصورت ماهانه تعلق خواهد گرفت.۴ MB
@ja_had_tabyin2 ساعت پیش❌اینا فقط با شهید رئیسی مشکل داشتن😔‼️#مرگ_بر_منافق#التزام_عملی۱ MB
@ja_had_tabyin2 ساعت پیش🚩 ترامپ گفت: اگه نبازید لوتون میدم!اینو من نمیگما، شهید لاریجانی داره میگه!#مرگ_بر_آمریکا#التزام_عملی۱۸۲ KB
@ja_had_tabyin2 ساعت پیش🎥 #امام_شهید:هیچ معنی ندارد با اینها مذاکره کردن!✅نشر حداکثری#التزام_عملی#کودتا #ایران۲ MB
@setizmedia4 ساعت پیش💯 #گیشنیز : همه چی طبیعیه#درستیزباشید | عضو شوید 👇『🔴 @SetizMedia 』۱ MB
@Amirpoorali9 ساعت پیشعقلی که نرسه به اینکه وسط جنگ با اجنبی وقت دعواهای صد من یه غاز سیاسی نیست و خلاف نظر رهبرش مستقیما علیه اتحاد و انسجام ملی اقدام می کنه از نظر من با اون سلطنت طلب فاشیست که راه آزادیشو حمله خارجی می دونه خیلی فرقی نمیکنه فقط سهوا سمت درستی وایساده و داره از سلاحی که ملت واسه دفاع در مقابل خارجی۴ MB
@Arashmida9 ساعت پیش
@Arashmida9 ساعت پیش
@Arashmida9 ساعت پیش
@sndi135319 ساعت پیشمهمترین هدف که باید برای رسیدن به آن در دولت و مجلس تلاش مضاعف کرد و می تواند دشمن را از حمله به ایران منصرف کند اصلاح قانون پولی ایران و قانونی کردن تبادلات طلا و نقره در شبکه ی شتاب است. #پولطلا #پولنقره۹ MBهمتی دیشب گفت از ابتدای ۱۴۰۴ تا الان ۲۳ میلیارد دلار ارز صادراتی برنگشته است.آن وقت، همت و انرژی که برای ۱۲ میلیارد دلار قطر گذاشتیم، برای برگرداندن ارزهای صادراتی میگذاشتیم، حتما نتیجه بهتری میگرفتیم.
@AfsanehHajiloo23 ساعت پیش💥«نارضایتی میلیونی زیر سقف ویران معیشت؛ رضای خدا دقیقاً کجای سفرههای خالی و شرمندگی مردم جا دارد؟!»🎥 پزشکیان:«همه کارو برای خدا میکنم من دنبال پاداش و اجر و اینا نیستم ... از روزی میترسم که خداوند ناراحت و خشمگین بخواد از من سوال بکنه که چیکار کردید»📌 شک نکنید خواهد پرسید و واقعا بترسید از ر…نمایش بیشتر۱ MB
@AfsanehHajiloo23 ساعت پیش💥«مغالطه بزرگ وفاق: مشکل ایران عرضه کالا نیست، قحطی قدرت خرید است!»🎥 همتی:«به رهبری پیام دادم خیالتان راحت باشد، نزدیک ۲۵ میلیارد دلار کالا و مواد اولیه تأمین کردیم، معیشت تأمین است!»📢 آقای اقتصاددان! کجای اقتصاد جهان خواندهاید که پر بودن قفسه سوپرمارکت به معنای تأمین معیشت است؟!چرا جایگاه حل …نمایش بیشتر۳ MB
@AfsanehHajiloo23 ساعت پیش💥«شاهکار ژنرالهای اقتصاد: وقتی تباهی ارزش پول ملی، نتیجهگرفتن نام دارد!»🎥 همتی:«بالاخره آدم ناشی که نیستم! این کار را کردیم و ازش نتیجه گرفتیم…»📢 آقای اقتصاددان! خدا را هزار مرتبه شکر که شما ناشی نبودید!چون اگر ناشی بودید، لابد ارزش ریال سقوط آزاد عمیقتری را تجربه میکرد و رکورد چاپ پول و ت…نمایش بیشتر۳۷۱ KB
@jahan_khabar1 روز پیشعامل افزایش قیمت ارز نزدیک به ۸۰ درصد از افزایش قیمت ارز، منشأ داخلی دارد.ابراهیم رضایی ـ عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس۲ MB