💚کربلا در گذر زمان باهوش مصنوعی#هوش_مصنوعی
2 MB
💫 برگزاری مراسم چهارشنبههای امام رضایی(ع)🕌 به همت معاونت فرهنگی،کانون تعلیم و تربیت رضوی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان زابل💠 با حضور دبیر،معاونین،خادمیاران و یاوران رضوی📍 در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان زابل🗓 چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴#چهارشنبههای_امام_رضایی14 MB
▪️ مراسم استقبال از ماه مبارک رمضان و چهلم شهدای ۱۹ دی مراسم استقبال از ماه مبارک رمضان و چهلم شهدای ۱۹ دیماه روز سهشنبه ۲۸ بهمنماه با حضور مردم مومن و انقلابی کیش در مصلی بزرگ جزیره برگزار شد.
@ansarclip_ir15 February 2026رونمایی از اثر «عشق راستین» با صدای هنرمندان ایرانی و عربی تقدیم به سیدالشهداجزئیات این خبر را در لینک زیر بخوانید:https://nabaapress.ir/?p=988824 MB
@karevan_khoddam_hosain13 February 2026💚 پیامبر(ص) میفرمایند:بر من بسیار صلوات بفرستید زیرا صلوات بر من نوری است در قبر و صراط و نوری است در بهشت💫ختم ۱۴ هزار صلوات به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج🙏🏻#سفر #عراق #اتوبوس #رزق_صلوات#کاروان_زیارتی_خُدّامُ_الحُسَین_عَلَیهِ_السَّلَامhttps://eitaa.com/karevan_khoddam_hosaineitaa.comایتا - کاروان زیارتی خُدّامُ الحُسَین عَلَیهِ السَّلَام
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
@farogh_aezam13 February 2026🕋 قبله نما حیدر🗡️💠 مدد ز غیر تو ننگ است / یا علی مددینماهنگ قبله نمامهدی رسولی
@farogh_aezam13 February 2026🗡️ حیدر حیدر / اول و آخر حیدر 🕋حیدر حیدر اول و آخر حیدرحاج محمود کریمی
@Mohammad_H878 February 2026من تشنه لبم آب حیاتم بدهیدراهی بــــــــــه سفینه النجاتم بدهیدمن تذکرۀ کرببلا می خواهمای آل محمد (ص) این براتم بدهید#یاحسین#بینالحرمین641 KB
@Taha1_13858 February 2026آقا ی چیزی هست که خیلی منو اذیت می کنه؛خانوما لطفاً وقتی میرید عراق و کربلا مراقب حرکات و رفتاراتون باشین!خودم با چشم خودم دیدم که دختر ایرانی جلوی پسرای جوون عراقی عشوه می رفت😐؛کافیه نظر بچه های عرب ایرانی رو در مورد عراقیا ازشون بپرسی که بگن میان آبادان و خرمشهر چیکارعده ای واقعا میان ایران که …Show more
@hikarbala_ir8 February 2026کربلا یعنی همان #دلتنگی هر روز و #شب….کربلا یعنی همان دلدادگی، صد آه شب…#کربلا یعنی همان ماوای هر عشاق دلمی کند دل یاد آن جنت سرا، هر روز و شب#قرارگاه_مردمی_اربعین
@emamat_kish8 February 2026🎧 #پادکست_اخلاقی🔷 در ماه شعبان «عباد الرحمن» باشیم◽️ گفتاری از حجتالاسلاموالمسلمین دکتر علیرضا بینیاز، امام جمعه کیش در فضیلت ماه مبارک شعبان🔆 #نهاد_امامت_جمعه_کیش 🆔 @Emamat_Kish3 MB
@emamat_kish8 February 2026🎧 #پادکست_اخلاقی | گوش کنید🎙 سلسله گفتارهایی از حجتالاسلاموالمسلمین دکتر علیرضا بینیاز، امام جمعه کیش درخصوص ابعاد معنوی مناجات شعبانیه➕ #گفتار_دهم | درباره جایگاه برتر و والای آلالله علیهمالسلام در نسبت با انبیاء علیهمالسلام 🔆 #نهاد_امامت_جمعه_کیش 🆔 @Emamat_Kishدرباره جایگاه برتر و والای آلالله علیهمالسلام در نسبت با انبیاء علیهمالسلامحجتالاسلام دکتر بینیاز
@emamat_kish7 February 2026🎧 #پادکست_اخلاقی | گوش کنید🎙 سلسله گفتارهایی از حجتالاسلاموالمسلمین دکتر علیرضا بینیاز، امام جمعه کیش درخصوص ابعاد معنوی مناجات شعبانیه➕ #گفتار_نهم | جایگاه والای پیامبر اکرم(ص) و اهلبیت(ع) در امتداد تاریخ انبیاء🔆 #نهاد_امامت_جمعه_کیش 🆔 @Emamat_Kishجایگاه والای پیامبر اکرم(ص) و اهلبیت(ع) در امتداد تاریخ انبیاءحجتالاسلام دکتر بینیاز
@emamat_kish6 February 2026🎧 #پادکست_اخلاقی | گوش کنید🎙 سلسله گفتارهایی از حجتالاسلاموالمسلمین دکتر علیرضا بینیاز، امام جمعه کیش درخصوص ابعاد معنوی مناجات شعبانیه➕ #گفتار_هشتم | سفینه نجات اهلبیت(ع)🔆 #نهاد_امامت_جمعه_کیش 🆔 @Emamat_Kishسفینه نجات اهلبیت(ع)حجتالاسلام دکتر بینیاز