Profile picture of ‌amir hossein vesal‌
💚کربلا در گذر زمان باهوش مصنوعی#هوش_مصنوعی
2 MB

Profile picture of ‌سیداحمد طراحی سایت‌
قرار است از ساعت ۸ شب (۲۰) یک جزء #قرآن کریم به صورت #ترتیل و یا #تحدیر خوانده شود.از کسانیکه علاقه به همخوانی و یا قرائت به عنوان قاری دارند دعوت میشود در ساعت هشت شب به این گروه صوتی (ویرآوا) ملحق شوند و با حضور خودشان این محفل نورانی را روشن تر بفرمایند. 🤗📿

Profile picture of ‌کانون خدمت رضوی شهرستان زابل‌
💫 برگزاری مراسم چهارشنبه‌های امام رضایی(ع)🕌 به همت معاونت فرهنگی،کانون تعلیم و تربیت رضوی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان زابل💠 با حضور دبیر،معاونین،خادمیاران و یاوران رضوی📍 در محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان زابل🗓 چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴#چهارشنبه‌های_امام_رضایی
14 MB

Profile picture of ‌نهاد امامت جمعه کیش‌
▪️ مراسم استقبال از ماه مبارک رمضان و چهلم شهدای ۱۹ دی مراسم استقبال از ماه مبارک رمضان و چهلم شهدای ۱۹ دی‌ماه روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه با حضور مردم مومن و انقلابی کیش در مصلی بزرگ جزیره برگزار شد.

Profile picture of ‌انصار کلیپ‌
@ansarclip_ir15 February 2026
رونمایی از اثر «عشق راستین» با صدای هنرمندان ایرانی و عربی تقدیم به سیدالشهداجزئیات این خبر را در لینک زیر بخوانید:https://nabaapress.ir/?p=98882
4 MB

Profile picture of ‌کاروان زیارتی خُدام الحسین ع Khaddem_hosein‌
@karevan_khoddam_hosain13 February 2026
💚 پیامبر(ص) میفرمایند:بر من بسیار صلوات بفرستید زیرا صلوات بر من نوری است در قبر و صراط و نوری است در بهشت💫ختم ۱۴ هزار صلوات به نیت تعجیل در فرج آقا امام زمان عج🙏🏻#سفر #عراق #اتوبوس #رزق_صلوات#کاروان_زیارتی_خُدّامُ_الحُسَین_عَلَیهِ_السَّلَامhttps://eitaa.com/karevan_khoddam_hosain
eitaa.com

ایتا - کاروان زیارتی خُدّامُ الحُسَین عَلَیهِ السَّلَام

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌🕋 فاروق اعظم 🕋‌
@farogh_aezam13 February 2026
🕋 نادعلی ای جونم علی 💠
نماهنگ نادعلی
مجتبی رمضانی

🕋 قبله نما حیدر🗡️💠 مدد ز غیر تو ننگ است / یا علی مددی
نماهنگ قبله نما
مهدی رسولی

🗡️ حیدر حیدر / اول و آخر حیدر 🕋
حیدر حیدر اول و آخر حیدر
حاج محمود کریمی

🌊 آب به خیمه نرسید / فدای سرت😥
3 MB

Profile picture of ‌علی عزیزی‌
@Aazizi13 February 2026
#شب‌جمعه‌ ست باز هوای کربلا کرده دلم...
2 MB

Profile picture of ‌⃟ܩ҉ܟ҉ܩ҉ܥ‌҈⁸⁷ܟ҉ܝܝ҉ܝܝ̤ࡅ࠭ܢ҉҈‌
@Mohammad_H878 February 2026
من تشنه لبم آب حیاتم بدهیدراهی بــــــــــه سفینه النجاتم بدهیدمن تذکرۀ کرببلا می خواهمای آل محمد (ص) این براتم بدهید#یاحسین#بین‌الحرمین
641 KB

Profile picture of ‌محمدطاها عابدین‌
@Taha1_13858 February 2026
آقا ی چیزی هست که خیلی منو اذیت می کنه؛خانوما لطفاً وقتی میرید عراق و کربلا مراقب حرکات و رفتاراتون باشین!خودم با چشم خودم دیدم که دختر ایرانی جلوی پسرای جوون عراقی عشوه می رفت😐؛کافیه نظر بچه های عرب ایرانی رو در مورد عراقیا ازشون بپرسی که بگن میان آبادان و خرمشهر چیکارعده ای واقعا میان ایران که …Show more

Profile picture of ‌قرارگاه مردمی اربعین‌
@hikarbala_ir8 February 2026
کربلا یعنی همان #دلتنگی هر روز و #شب….کربلا یعنی همان دلدادگی، صد آه شب…#کربلا یعنی همان ماوای هر عشاق دلمی کند دل یاد آن جنت سرا، هر روز و شب#قرارگاه_مردمی_اربعین

@emamat_kish8 February 2026
🎧 #پادکست_اخلاقی🔷 در ماه شعبان «عباد الرحمن» باشیم️ گفتاری از حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علیرضا بی‌نیاز، امام جمعه کیش در فضیلت ماه مبارک شعبان🔆 #نهاد_امامت_جمعه_کیش 🆔 ‎@Emamat_Kish
3 MB

@emamat_kish8 February 2026
🎧 #پادکست_اخلاقی | گوش کنید🎙 سلسله گفتارهایی از حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علیرضا بی‌نیاز، امام جمعه کیش درخصوص ابعاد معنوی مناجات شعبانیه #گفتار_دهم | درباره جایگاه برتر و والای آل‌الله علیهم‌السلام در نسبت با انبیاء علیهم‌السلام 🔆 #نهاد_امامت_جمعه_کیش 🆔 ‎@Emamat_Kish
درباره جایگاه برتر و والای آل‌الله علیهم‌السلام در نسبت با انبیاء علیهم‌السلام
حجت‌الاسلام دکتر بی‌نیاز

Profile picture of ‌آیات علوی‌
@AyatAlavi7 February 2026
او نور هدایت است؛وقتی حق را گم می‌کنیم.#نجف

@emamat_kish7 February 2026
🎧 #پادکست_اخلاقی | گوش کنید🎙 سلسله گفتارهایی از حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علیرضا بی‌نیاز، امام جمعه کیش درخصوص ابعاد معنوی مناجات شعبانیه #گفتار_نهم | جایگاه والای پیامبر اکرم(ص) و اهل‌بیت(ع) در امتداد تاریخ انبیاء🔆 #نهاد_امامت_جمعه_کیش 🆔 ‎@Emamat_Kish
جایگاه والای پیامبر اکرم(ص) و اهل‌بیت(ع) در امتداد تاریخ انبیاء
حجت‌الاسلام دکتر بی‌نیاز

@emamat_kish6 February 2026
🎧 #پادکست_اخلاقی | گوش کنید🎙 سلسله گفتارهایی از حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علیرضا بی‌نیاز، امام جمعه کیش درخصوص ابعاد معنوی مناجات شعبانیه #گفتار_هشتم | سفینه نجات اهل‌بیت(ع)🔆 #نهاد_امامت_جمعه_کیش 🆔 ‎@Emamat_Kish
سفینه نجات اهل‌بیت(ع)
حجت‌‌الاسلام دکتر بی‌نیاز