مارو برگردون عزیز دلم، بهترین روزای ما همین بود ❤️#اربعین#امام_حسین #کربلا #رهبر_شهید #ایران_قوی #ایران #انتقام #میناب …Show more
431 KB
مارو برگردون عزیز دلم، بهترین روزای ما همین بود ❤️#اربعین#امام_حسین #کربلا #رهبر_شهید #ایران_قوی #ایران #انتقام #میناب …Show more431 KB
از نجف تا کربلا پای پیاده میرویم زائرانی که هر کدام با گذشتهای متفاوت و دلی پر از حرف، قدم در مسیر اربعین حسینی گذاشتهاند و راهی حرم سیدالشهدا (علیهالسلام) شدند.
💠 سوپرانقلابی کیست؟🔹 کسی است که وقتی شخصی از حزب مقابل به شهادت میرسد، حاضر است اینگونه مقام والای شهید را تخریب کند!پ.ن: وَ لا تَحسَبَنَّ ٱلَّذینَ قُتِلوا في سَبیلِ اللهِ أمواتا، بَل أحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقون. فَرِحینَ بِما آتاهُمُ اللهُ مِن فَضلِه.سوره آل عمران، آیه ۱۶۹ و ۱۷۰
امام سجاد علیهالسلام هنگام به یاد آوردن مصیبتهای شام فرمود:«سر برادرم علیاکبر و پسر عمویم قاسم را در برابر محمل خواهرم سکینه و فاطمه گذاشتند.»سحاب رحمت، ص۷۳۶
📌تصاویری از قابهای رهبر شهید در میان زائران پیاده روی اربعین در جنوب عراق#بایدبرخاست🆔 @resaneharbaen2 MB
📌 هواشناسی: برای مرزهای اربعین تا سه روز آینده، آسمانی صاف همراه با وزش باد پیشبینی میشود#بایدبرخاست🆔 @resaneharbaen3 MB
📌اعلام تعطیلات دو روزه در عراق به مناسبت اربعین حسینی(ع)▪️ دولت عراق روزهای دوشنبه و سهشنبه را در این کشور تعطیل رسمی اعلام کرد.ادامه خبر را در ایتا بخوانید https://eitaa.com/resaneharbaen/266eitaa.comایتا - رسانه اربعین
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
📌جابجایی رایگان زائران اربعین حسینی تا مرز شلمچه به وسیله ۲۲ رام قطار🔹 معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان: همه تمهیدات لازم برای تردد ایمن و روان زائران در این مرز اندیشیده شده و روزانه ۲۲ رام قطار در مسیر رفت و برگشت، زائران را بهصورت رایگان، از پارکینگها تا مرز شلمچه منتقل میکنند.
📌استقرار اتوبوس آمبولانس در هر ۱۰ کیلومتر مرزهای مهران و چذابهرئیس سازمان اورژانس:🔹 عوامل اورژانس با حضور در جادهها و نقاط صفر مرزی، زائران اربعین را در تمام طول مسیر رفت و برگشت در داخل کشور همراهی خواهند کرد.ادامه خبر را در ایتا بخوانید https://eitaa.com/resaneharbaen/268eitaa.comایتا - رسانه اربعین
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
دمامزنی در روستای زادگاهم (کیفیت ویدیو جهت بارگذاری، کم شده است)🎥 فیلمبردار: علی عرب62 MB
هیچ کس برای اسلام حیف نیست؛ ما همه باید فدای اسلام شویم...#حاجقاسم
ارث اجدادیِ ما نوکری این خانهستتا ابد جیرهخورِ خیرِ همان اجدادیم#یاحسین3 MB
میدونی چرا به حضرت زهرا میگن پرستوی مهاجر علی!؟ بخاطر رنگ کبودش!😭#شهادت_حضرت_زهرا«خدایا،منِ بندهی ضعیف،اما به رحمتت امیددارم،حالا خودت که کریمی،باقیِ بدهیِ مرا به حسابِ رحمتت بگذارومرا از شرِ وسواس و ترس اخرت نجات بده. یا حضرت صدیقه تو که وکیلِ من شدی،دستم را بگیر و از این پس،من را به خدا بسپار15 MB
زائران حسینی در مسیر عاشقیزوار اربعین از راههای دور، علم قیام بر دوش در مسیر حسینی قدم گذاشتند و مشتاقانه به سوی کربلا میشتابند. روایت این حماسۀ معنوی را از نمای هوایی قاب دوربین آستان مقدس علوی تماشا کنید.
ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانیجهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانیبه پای خویشتن آیند عاشقان به کمندتکه هر که را تو بگیری ز خویشتن برهانیمن ای صبا ره رفتن به کوی دوست ندانمتو میروی به سلامت سلام من برسانی💔 #اباعبدالله