@Gol3547 سپتامبر 2026هفدهم شهریور سالروز ولادت با سعادتحضرت آیتالله امام سید مجتبی حسینی خامنهای مبارک باد💐💐💐۱ MB
@Arashmida7 سپتامبر 2026🔴🏴تجلى وحدت شیعه و سنی در تشییع باشکوه شهید امیر محمد کریمی، شهید ۴ ساله جنایت آمریکا در کوهستک#جنایتآمریکا#کوهستک۲ MB
@r_mohamadi_ir7 سپتامبر 2026نصرت امام، شرط ندارد!گفتگوی ویژه خبری | شبکه خبرپ.ن : محبت امام به پاکی نیاز دارد و پیشنیاز اطاعت از او اعتقاد است و اعتقاد نیازمند به عقل است... ولی نصرت و یاری امام شرط ندارد، چون خود این عمل باعث هدایت است.تجمعات انقلابی مردم، نصرت امام است.#بعثت_مردم۶ MB
@M_jafari14_26 سپتامبر 2026چاره جنگ قویتر شدن و پاسخ محکمتر دادن به دشمن و به درک واصل کردن ترامپ و نتانیاهو است!جنگ تحمیلی وقتی تمام میشود که #حکم_قصاص این دو پلید اجرا شود وگرنه رژیم جنایتکار و خبیث آمریکا و اسرائیل گستاختر میشوند!#ترامپ_محارب #نتانیاهو_محارب#احکام_محاربیننباید احکام محاربین فراموش شود!ایرانیانِ با غیرت تا میتوانید باید احکام محاربین نقل و قول و منتشر شود تا به دست مجری این حکم برسد پس هر کدام از شما به نوبه خودتان بسم الله بگویید تا متوجه کنیم هر کسی با آل علی در افتاد ور میافتد .الان در زمانهای هستیم که شمر و یزید و لشکریانش در حال نقشه ریزی…نمایش بیشتر
@Gol3546 سپتامبر 2026❤️صدا و سیمای کشورم را دوست دارم❤️❤️قربه الی الله و به کوری چشم تمام خناسان فتنه گر و مزدوران داخلی دشمن ،صدا وسیمای ملی کشورم را عاشقانه دوست دارم ❤️صدا و سیمایی نورانی و مبارک که در این دنیای تاریک و ظلمانی جهل و عصیان و ظلم ،همچنان مشعل دار نور و رحمت و روشنایی است
@Ya_Mahdiiiiii6 سپتامبر 2026سیدي @army21yemen السلام عليكم.أعلم أنكم، كنسرٍ يُراقب الأرض من السماء، تُشرفون على كل شيء، حتى على أنفاس العدو، ومع ذلك، أرجو منكم أن تُراقبوا کثیرة أحمد علي عبد الله صالح عن كثب. وأنا على يقين أنكم تفهمون قصدي و نیتي. نسأل الله أن يكون عونًا لكم ولجميع جنود الجبهة الإسلامية وحاميًا لكم.
@mahdikooshki6 سپتامبر 2026
@darabnia5 سپتامبر 2026
@Mahman_1285 سپتامبر 2026⚘السَّلامُ عَلَيْكِ يَا عَمَّةَ وَلِيِّ اللَّهِ ⚘السَّلامُ عَلَيْكِ يَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.🌼 " ۲۳ ربیع الاول سالروز ورود پر خیر و برکت "حضرت فاطمه معصومه ﴿سَلامُ اللهِ عَلَيها﴾" به شهر قم در سال ۲۰۱ هجری قمری.#عفاف #حجاب #قم #کریمه_اهلالبیت
@r_mohamadi_ir5 سپتامبر 2026خرمشهر سقوط کرد!ولی به جهانآرا توهین نکردیم...پ.ن : یادآوری میکنم که درگیر جنگ منطقهای هستیم و منطق جنگ این است که جبهه خودی باید متحد بماند و الا همه چیز سقوط خواهد کرد.باید به فرماندهان نظامی و سیاسی و رهبر معظم انقلاب اعتماد کنیم.
@rahgozar_05 سپتامبر 2026#الهی #اعتقادی #قیام_حسینیو این کارزار #حسینی ادامه دارد تا #ظهور دولتِ یار ان شاء الله ...🤲اللهم حول حالنا بظهور الحجه عج آمین یارب العالمین ان شاء الله۸ MB
@Arashmida4 سپتامبر 2026🔴 آقا خودتون میگید برائت از دشمنان اهل بیت از ارکان تشیع هست،پس چرا حالا دم از وحدت میزنید با اهل تسنن📣 پاسخ استاد ازغدی۷ MB