@invalidمنذ 2 أيام
♨️ شهرداری پاریس باید یه دوره چند ماهه توی اصفهان یا خیلی از شهر های ایران بگذرونه
٢ MB

@invalidمنذ 4 أيام
طب نوین رایج در ایران به معنی واقعی کلمه به جای سالم کردن مردم تبدیل به یک صنعت درآمدزایی شده استای کاش حقوق دکتر ها بر اساس آدمهای سالم داده می شد نه به ازای ویزیت برای هر مریضطول مریضی و زجر طولانی تر برای بیمار = پول بیشتر برای صنعت درمان#واقعیت_تلخ#بهداشت

@invalidمنذ 6 أيام
پاییز و زمستان و شیوع بیماری‌های تنفسی؛ مراقبت‌های ویژه در برابر موج بیماری‌های تنفسی فصلی🔹 همزمان با تغییرات جوی و آغاز فصل پاییز و زمستان، خطر اوج‌گیری بیماری‌های ویروسی تنفسی افزایش یافته است.🔹 دکتر عاطفه امینی، متخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان شهدای هفتم تیر با تاکید بر جدی گرفتن اقدامات پ…أظهر المزيد
١٦ MB

@invalidمنذ 7 أيام
سوالی دارم از مسئولین شبکه بهداشت، نظام پزشکی و دانشگاه علوم‌پزشکی گیلان. اگر در داروخانه ای نفت بفروشد، آیا شما به استناد قانون با او برخورد میکنید یا نه؟!طبیعی است که طبق قانون داروخانه نمی‌تواند نفت بفروشد و باید #قانون رعایت شود.پس چرا بر اجرای مصوبه شورای تامین شهرستان که از نظر قانونی هم ل…أظهر المزيد

@invalid1 أكتوبر 2026
زمان #محمدرضا_پهلوی به قدری شرایط زندگی خوب و بهداشتی بود که بچه‌ها برای اینکه گرم بشن، سگ‌ها رو بغل میکردن که از گرمای حرارت بدن حیوون استفاده کنن!
٤ MB

@invalid28 سبتمبر 2026
حق، راه بهشت است،و باطل، راه جهنم!_ قسیم‌النار‌والجنه‌، علی‌علیه‌السلام نهج‌السعاده، ج۳،ص۲۹۱

@invalid25 سبتمبر 2026
برگ‌ها که می‌ریزند…هوا که خنک می‌شود…وقتِ آن است که لطافت را نزدیک‌تر حس کنی.پوشینه طب؛ حسِ طبیعی و لطیفِ زنانه، در حال‌وهوای پاییز. 🍂🤎
٧٥٥ KB

@invalid23 سبتمبر 2026
مراکز سلامت #هلال‌احمر در کنار ارائه خدمات درمانی و ارتقای دانش و مهارت نیروهای تخصصی خود، آموزش کمک‌های اولیه، امداد و نحوه مواجهه با #حوادث را نیز در جوامع محلی دنبال می‌کنند تا مردم در دقایق نخست وقوع حوادث #توانایی بیشتری برای کمک به خود و دیگران داشته باشند.

@invalid21 سبتمبر 2026
بله همه جا قانون و صاحب داره اینطوری نیست مثل کوچه ما هرکی میرسه برای گربه ها غذا بذاره و تهش نصف شون مریض بشن.....مثلا میخوای کار خیر کنی ولی چون بلد نیستی گند میزنی به محیط زیست و اکو سیستم اون شهر و محله....#شهرداری_تهران#تهران_سیاست#محیط_زیست

@invalid20 سبتمبر 2026
با حکم رئیس جمعیت #هلال‌احمر منصوب شد؛#انتصاب دکتر ایرج عبدی ، به عنوان سرپرست معاونت بهداشت ، درمان و توانبخشی هلال‌احمررئیس جمعیت هلال‌احمر ، در حکمی دکتر ایرج عبدی را به عنوان سرپرست معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال‌احمر، منصوب کرد

@invalid20 سبتمبر 2026
حضور نیروهای مرکز سلامت #هلال‌احمر ایران در میان مردم و ارائه خدمات پیشگیرانه، غربالگری و آموزش‌های بهداشتی، جلوه‌ای از رویکرد #نوع‌دوستانه جمعیت هلال‌احمر ایران و تداوم مأموریت #بشردوستانه این جمعیت در خارج از مرزهای کشور است.

@invalid17 سبتمبر 2026
🔻 انعقاد قرارداد درمانگاه خیریه فاضل با پنج شرکت بیمه تکمیلی🔻 درمانگاه خیریه فاضل در راستای توسعه خدمات درمانی، افزایش دسترسی مراجعین به خدمات سلامت و تسهیل فرآیند استفاده از پوشش‌های بیمه‌ای، با پنج شرکت بیمه تکمیلی ایران، تعاون، البرز، تجارت نو و نوین قرارداد همکاری منعقد کرد.

@invalid15 سبتمبر 2026
عضو کمیسیون بهداشت مجلس: برخی از بیماران به خاطر گرانی دارو در ایران، بلیط هواپیما تهیه می‌کنند و به کشورهای خارجی می‌روند و دارو را با قیمت کمتری تهیه می‌کنند! #بهداشت #دارو #مافیا #اقتصاد چند پرسش:

@invalid14 سبتمبر 2026
همه با هم برای تضعیف ایران.. کار #غدد #سرطانی دقیقاً همینه. تضعیف تدریجی تا نابودی کامل. #سرطان‌ هایی که با آنها درگیریم: #آمریکا، #صهیونیسم، #تروریسم، #اشرافیّت، #اصلاحات،#اِنگِلیسم، و #اَنگَلیسم.

@invalid10 سبتمبر 2026
یک اسانس ادکلنی هست، اسمشو نمیخوام بگم به دلیل اینکه میخوام خاص بمونه. خودم دو ساله از این اسانس ادکلن استفاده میکنم. خداییش قیمتش مناسب و مفته. خودم از کیفیتش خیلی راضی بودم و هستم و توی این دو سال هرجا میزدم ازم میپرسیدند اسمش چیه ولی من نم پس نمی‌دادم. واقعا یه کار فاخریه. قیمت/حجم 👇

@invalid9 سبتمبر 2026
♨️این فیلم مربوط به استیضاح پزشکیان به عنوان وزیربهداشت در دولت ومجلس اصلاحات است❗بجای دفاع ازعملکردش درمدیریت وزارت خانه،درحال عوام فریبی و مظلوم نمایی از زندگی شخصی و معنوی خوداست.
١ MB

@invalid9 سبتمبر 2026
اکنون که متاسفانه فصل سرما و بیماری های گوناگون آمده خوب است که از جان خود که می تواند سرمایه ای برای میهن و خدمت در راه خدا باشد مراقبت و نگهداری کنیم
٣ MB