‌علی حیدری‌ صورة الملف الشخصي
@user168309076582منذ 5 أيام
🔴 حاج محمدحسین دهقانی 72 ساله بیرجندی#تا_پای_جان_برای_ایران رو این‌گونه معنا کرد...#ایران_قوی #امت_مبعوث#رهبر_شهید
١ MB

‌کربـلایی بانـو ^_^‌ صورة الملف الشخصي
@Karbalai_banooمنذ 5 أيام
کاش خدا،من و هم مثل خرمشهرآزاد میکرد.. آزاد از نَفسم !!! اون وقت بود که رو دلم حک میکردم"اين دل را،خُدا آزاد کرد"

‌kimia sharifi‌ صورة الملف الشخصي
@user177498487397منذ 5 أيام
🖤رهبر شهید: "آمریکا می‌خواهد ایران را ببلعد"ولی بعضی مسئولین همچنان دنبال سازش با این حیوان هستن .

‌Ruhollahbejani روح الله بجانی‌ صورة الملف الشخصي
@ruhollahbejaniمنذ 5 أيام
روزی که شیر وارد میدان شود حال روبهان دیدنی خواهد شد...

‌سعید یزدان‌پرست‌ صورة الملف الشخصي
@Yazdanparast110منذ 5 أيام
🌧️ سوم خرداد فقط یک برگ از تقویم نیست، بلکه نماد غیرت، استقامت و در نتیجه: تجلی نصرت الهی است.به همین خاطر امام خمینی ره فرمود:خرمشهر را خدا آزاد کرد.#خرمشهر#خرمشهرها#نصرت‌ـ‌الهی

‌علی حیدری‌ صورة الملف الشخصي
@user168309076582منذ 5 أيام
🔴 جناب مسئول! مردم نباید برای اطلاع از سرنوشت کشور، چشم به توییت‌های ترامپ بدوزند!این سکوت یا بی‌تفاوتی، تنها فضای ابهام را گسترده‌تر می‌کند. به‌جای انفعال، پاسخگو باشید؛ قبل از آنکه روایتِ وقایع از دست شما خارج شود.#مذاکره #آمریکا #ایران #مرگ_بر_آمریکا

‌علی نجاتی مهر‌ صورة الملف الشخصي
@AliNejatiMehrمنذ 5 أيام
توافق با شیطان...من به لبخند گرگ بدبینمبه دروغ بزرگ بدبینمگرم‌تر می‌شود مذاکره‌هاسخت‌تر می‌شود مخاصمه‌هااین چه بازی‌ست این چه شطرنج استکه نصیب پیاده‌ها رنج است…أظهر المزيد

‌REVE 313 NGER‌ صورة الملف الشخصي
@reve313ngerمنذ 6 أيام
⚠️🇮🇷 حرف اول و آخر ایران ؛🔰توافق بشود یا خیر، نظامی ها و امنیتی های ما دست بر ماشه و همیشه هوشیار خواهند بود 🔶️ما یک درصد هم به ترامپ ملعون اعتماد نداریم 🔷️همه این احتمال را می‌دهند که این رفتار آمریکا عملیات فریب باشدو دیر یا زود به جنگ با ایران بر می‌گردند🔶️اما بهر حال همین الان هم مجبو…أظهر المزيد

‌" هِـدیـةُ الـرُقَـیـه "‌ صورة الملف الشخصي
@Hediye_x_youمنذ 6 أيام
#رسیدگی کنید عزیزانم،#گزارش / #بازنشر .🤭🎀
تعليقًا على وو
همراه با ابراز تاسف بخاطر اینکه من حضرت سلیمان نیستم باید بگم، دنبال کننده های عزیزم، کسی اینجا زبون حیوونارو بلده؟ یکی هست یکسره داره واق واق میکنه من نمیفهمم چی‌ میگه، اگه شما روشی برای ترجمه بلد بودین بگین حتما🙏🏻💋‎@PrinceArthas

‌محمد شجاعی‌ صورة الملف الشخصي
@Shojaeii20منذ 6 أيام
#انتخاب هر یک از دو مسیر #مذاکره تحقیر ایران است و بس! خدایا سایه #غربگرایی را از سر ملت و کشور ایران بر طرف کن!

‌سیدمهدیار‌ صورة الملف الشخصي
@mahdiyar_h313منذ 6 أيام
از من به شما دوستان نصیحت؛اگر خواستید بصورت ریشه ای مشکلات را حل کنید، به اصلاح ساختار و فرهنگ در سیستم اداری کشور که بارها رهبرشهید بیان کردند، توجه داشته باشید.#فوری #ایران #مذاکرات #مذاکره #ترامپ #خونخواهی_امام_شهید‌ #مرگ_بر_آمریکا #انتقام

‌آوای بصیرت‌ صورة الملف الشخصي
@basirat_mediaمنذ 6 أيام
* ♦️جبران نمی شوی❤️‍🩹🔹این حرفارو رهبر شهیدمون انگار برای الان ما گفتن#رهبر_شهید #رهبر#تا_پای_جان_برای_ایران
٢ MB

‌محمد جعفری✊‌ صورة الملف الشخصي
@M_jafari14_2منذ 6 أيام
دلتنگم و دیدار تو درمان من استبی رنگِ رخت زمانه زندان من استبر هیچ دلی مبـاد و بر هیچ تنیآنچه از غم هجران تو بر جان من استنردبان این جهان ما و منیستعاقبت این نردبان افتادنی‌ستلاجَرم هر کس که بالاتر نشستاستخوانش سخت‌تر خواهد شکست¹أظهر المزيد
محمد جعفریمشهور

@M_jafari14_2  •  12 مايو 2026

خوابِ آن نرگسِ فَتّانِ تو، بی چیزی نیستتابِ آن زلفِ پریشانِ تو، بی چیزی نیستاز لبت شیر روان بود که من می‌گفتماین شکر گِردِ نمکدانِ تو، بی چیزی نیستجان درازیِ تو بادا که یقین می‌دانمدر کمان ناوَک مژگانِ تو، بی چیزی نیستمبتلایی به غمِ محنت و اندوهِ فراق…
أظهر المزيد

إظهار هذا الموضوع

‌محمدحسین شعبانی‌ صورة الملف الشخصي
@Mamadoseynمنذ 6 أيام
لینک های پلتفرم های رسانه وطنمون به منظور حمایت:ایکس:VataneMoonاینستاگرام:VataneMoon_Iranایتا:https://eitaa.com/VataneMoon_Iranأظهر المزيد
rubika.ir

VataneMoon | وطنمون - روبیکا

پیام رسان ایرانی روبیکا Rubika

‌محمدحسین شعبانی‌ صورة الملف الشخصي
@Mamadoseynمنذ 6 أيام
حالا واسه جنگ چی بپوشیم؟ 😂🤣#طنز#جنگ #طنز_جنگ#جنگ_رمضان

‌Ali Souri‌ صورة الملف الشخصي
@Asouri004منذ 6 أيام
اقتدار ارتش جمهوری اسلامی ایران در آزادسازی در خرمشهر📆سوم خرداد سالروز عملیات بیت‌المقدس‌ و آزادسازی خرمشهر گرامی‌باد.🇮🇷🇮🇷🇮🇷#بیت_المقدس

‌🎒 Ali A. Rezaee 🇮🇷‌ صورة الملف الشخصي
@A_A_Rمنذ 6 أيام
تعطیلی شبکه #منوتو، بهترین #رفراندوم محبوبیت #رضا_پهلوی بود:از ۸ میلیون فارسی‌زبان خارج‌نشین، ۱۰ هزار نفرم حاضر نشدن ماهی ۱۰ دلار بدن تا این رسانه پهلوی‌چی تعطیل نشه...✍🏻 مُسَّـــــآفٍـرٌ 🎒

‌مریم🌱‌ صورة الملف الشخصي
@Maryam_Irمنذ 6 أيام
بخش اول کتاب کمال کورسل 📚
فيرافا

کتابخوانی📚 کمال کورسل، تنها شهید اروپایی دفاع مقدس (۱)

00:0023:01