🔴 حاج محمدحسین دهقانی 72 ساله بیرجندی#تا_پای_جان_برای_ایران رو اینگونه معنا کرد...#ایران_قوی #امت_مبعوث#رهبر_شهید
١ MB
@user168309076582منذ 5 أيام🔴 حاج محمدحسین دهقانی 72 ساله بیرجندی#تا_پای_جان_برای_ایران رو اینگونه معنا کرد...#ایران_قوی #امت_مبعوث#رهبر_شهید١ MB
@Karbalai_banooمنذ 5 أيامکاش خدا،من و هم مثل خرمشهرآزاد میکرد.. آزاد از نَفسم !!! اون وقت بود که رو دلم حک میکردم"اين دل را،خُدا آزاد کرد"
@user177498487397منذ 5 أيام
@ruhollahbejaniمنذ 5 أيام
@Yazdanparast110منذ 5 أيام🌧️ سوم خرداد فقط یک برگ از تقویم نیست، بلکه نماد غیرت، استقامت و در نتیجه: تجلی نصرت الهی است.به همین خاطر امام خمینی ره فرمود:خرمشهر را خدا آزاد کرد.#خرمشهر#خرمشهرها#نصرتـالهی
@user168309076582منذ 5 أيام🔴 جناب مسئول! مردم نباید برای اطلاع از سرنوشت کشور، چشم به توییتهای ترامپ بدوزند!این سکوت یا بیتفاوتی، تنها فضای ابهام را گستردهتر میکند. بهجای انفعال، پاسخگو باشید؛ قبل از آنکه روایتِ وقایع از دست شما خارج شود.#مذاکره #آمریکا #ایران #مرگ_بر_آمریکا
@AliNejatiMehrمنذ 5 أيامتوافق با شیطان...من به لبخند گرگ بدبینمبه دروغ بزرگ بدبینمگرمتر میشود مذاکرههاسختتر میشود مخاصمههااین چه بازیست این چه شطرنج استکه نصیب پیادهها رنج است…أظهر المزيد
@reve313ngerمنذ 6 أيام⚠️🇮🇷 حرف اول و آخر ایران ؛🔰توافق بشود یا خیر، نظامی ها و امنیتی های ما دست بر ماشه و همیشه هوشیار خواهند بود 🔶️ما یک درصد هم به ترامپ ملعون اعتماد نداریم 🔷️همه این احتمال را میدهند که این رفتار آمریکا عملیات فریب باشدو دیر یا زود به جنگ با ایران بر میگردند🔶️اما بهر حال همین الان هم مجبو…أظهر المزيد
@Hediye_x_youمنذ 6 أيامتعليقًا على ووهمراه با ابراز تاسف بخاطر اینکه من حضرت سلیمان نیستم باید بگم، دنبال کننده های عزیزم، کسی اینجا زبون حیوونارو بلده؟ یکی هست یکسره داره واق واق میکنه من نمیفهمم چی میگه، اگه شما روشی برای ترجمه بلد بودین بگین حتما🙏🏻💋@PrinceArthas
@Shojaeii20منذ 6 أيام
@mahdiyar_h313منذ 6 أياماز من به شما دوستان نصیحت؛اگر خواستید بصورت ریشه ای مشکلات را حل کنید، به اصلاح ساختار و فرهنگ در سیستم اداری کشور که بارها رهبرشهید بیان کردند، توجه داشته باشید.#فوری #ایران #مذاکرات #مذاکره #ترامپ #خونخواهی_امام_شهید #مرگ_بر_آمریکا #انتقام
@basirat_mediaمنذ 6 أيام* ♦️جبران نمی شوی❤️🩹🔹این حرفارو رهبر شهیدمون انگار برای الان ما گفتن#رهبر_شهید #رهبر#تا_پای_جان_برای_ایران٢ MB
@M_jafari14_2منذ 6 أيامدلتنگم و دیدار تو درمان من استبی رنگِ رخت زمانه زندان من استبر هیچ دلی مبـاد و بر هیچ تنیآنچه از غم هجران تو بر جان من استنردبان این جهان ما و منیستعاقبت این نردبان افتادنیستلاجَرم هر کس که بالاتر نشستاستخوانش سختتر خواهد شکست¹…أظهر المزيدخوابِ آن نرگسِ فَتّانِ تو، بی چیزی نیستتابِ آن زلفِ پریشانِ تو، بی چیزی نیستاز لبت شیر روان بود که من میگفتماین شکر گِردِ نمکدانِ تو، بی چیزی نیستجان درازیِ تو بادا که یقین میدانمدر کمان ناوَک مژگانِ تو، بی چیزی نیستمبتلایی به غمِ محنت و اندوهِ فراق…أظهر المزيدإظهار هذا الموضوع
@AH_Mohammadiمنذ 6 أيام👈 این اخبار ضد و نقیض تنها یکی از این دو حالت هست:۱. تکرار #برجام۲. تکرار چرخه #مذاکره - #جنگ و عملیات فریب: پذیرش توافق از سوی #آمریکا برای پیدا کردن موقعیت رهبری، فرماندهان و سایر سران نظام#ایران #ایران_قوی #تا_پای_جان_برای_ایران #جان_فدای_ایرانhttps://farsnews.ir/r_yasin/1779570826112596321farsnews.irFarsnews | ترامپ: جزئیات و جنبههای نهایی توافق ایران به زودی اعلام خواهد شد
ترامپ تماس تلفنی خود با مقامات ارشد منطقه از جمله نتانیاهو درباره توافق احتمالی با ایران را خوب توصیف کرد و گفت که عمده مسائل با ایران مورد مذاکره قرار گرفته است.
@Mamadoseynمنذ 6 أياملینک های پلتفرم های رسانه وطنمون به منظور حمایت:ایکس:VataneMoonاینستاگرام:VataneMoon_Iranایتا:https://eitaa.com/VataneMoon_Iran…أظهر المزيدrubika.irVataneMoon | وطنمون - روبیکا
پیام رسان ایرانی روبیکا Rubika
@Ma_Derisمنذ 6 أيامصرفا جهت یادآوری و تأمل . . .#ایران_قوی #ولایت_پذیری#ولایت_مداری#جنگ_رمضان#مذاکره #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل
@Asouri004منذ 6 أياماقتدار ارتش جمهوری اسلامی ایران در آزادسازی در خرمشهر📆سوم خرداد سالروز عملیات بیتالمقدس و آزادسازی خرمشهر گرامیباد.🇮🇷🇮🇷🇮🇷#بیت_المقدس
@A_A_Rمنذ 6 أيامتعطیلی شبکه #منوتو، بهترین #رفراندوم محبوبیت #رضا_پهلوی بود:از ۸ میلیون فارسیزبان خارجنشین، ۱۰ هزار نفرم حاضر نشدن ماهی ۱۰ دلار بدن تا این رسانه پهلویچی تعطیل نشه...✍🏻 مُسَّـــــآفٍـرٌ 🎒
@Maryam_Irمنذ 6 أيامبخش اول کتاب کمال کورسل 📚فيرافاکتابخوانی📚 کمال کورسل، تنها شهید اروپایی دفاع مقدس (۱)✨
00:0023:01