💠 اکونومیست:🔹️ترامپ شاید همچنان امیدوار باشد که بتواند فشارها را آنقدر افزایش دهد تا رهبران ایران تسلیم شوند. اما تاکنون آنها هیچ نشانهای از عقبنشینی نشان ندادهاند. @meyarpb
@MOTLQ1h🇮🇷 #ایران،حرمت دارد...پس از اهانت به پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، وقت آن رسیده که هر کدام از ما سهمی در پاسداشت این نماد عزت، غیرت و ارادت به حریم اهلبیت علیهمالسلام داشته باشیم.پرچم ایران فقط یک تکه پارچه نیست؛نشانهی هویت ما، تاریخ ما و باورهای ماست.🔻 به پویش #هر_خانه_یک_پرچم_ایران
🎥 حامیان اپستین؛ ناجیان ایران؟!🔸️پای پهلوی هم به پرونده اپستین باز شد🔸️گزارشی از اسناد فاش شده اپستین و نام متهمان جدید@taghaviniaa9 MB
@MOTLQ1h🔻 نشر آرزوهای خیالی...قبل ازاینکه کاری کنن،در همان خانه تیمی،بدون فرصت شلیک حتی یک گلوله هر 11 نفرشون دستگیر شدن.. 😄😄حالاازآلبانی افسانه سرایی میکنن که بتونن برای خودشون درسرویسهای بیگانه اعتباربخرن وبگن در کنارسلطنت طلبهابه ماهم نگاه کنید.ماهم خووووب بلدیم به آب وخاک و وطنمون خیانت کنیم 😔😔
🇮🇷🌷🇮🇷🌴هشدار وضعیت🔴✍نیروهای مسلح باید عملیات پیش دستانه را قبل از حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل بین ۱۹ تا ۲۹ اسفند داشته باشد👎اظهارات ضدایرانی وزیر جنگ آمریکااگر ایران تصمیم به عدم توافق بگیرد، ما گزینههایی برای ترامپ خواهیم داشت#راه_امام_خمینی#کلام_رهبری#مرگ_بر_آمریکا#مرگ_بر_اسرائیل2 MB
#پویانمایی #برای_فلسطینتولید آذر ۱۴۰۲ #ایستانما خمیری و عروسکیانتشار در فضای مجازی با هدف حمایت از عملیات #طوفان_الاقصی در #غزه در ماههای اول این عملیات مهم⭐حمایت مالی: اگر از تماشای اثر راضی بودید مبلغ۴۰هزار تومان به ش.ک زیر به نام محبوبه لکهائی واریز کنید۶۰۳۷۹۹۱۲۳۵۴۴۹۲۴۰19 MB
🎭 این همه هزینه کردن برای پروژه «منوتو» نیست مگر برای... مقابل هم قرار دادن «من🆚تو »! #پرچم_بصیرت_را_بالا_ببر
@Ofoghe18h🛑چشمان شهید عرب به دمپایی آقاخانی افتادمکثی کردوبا تعجب سری تکان داد و گفت برادر آقاخانی چرا با چکمه نیامده ای؟آقاخانی از موتور پیاده شد دستش را به گردن عرب انداخت و با نهایت تواضع اورامی بوسید ومیگفت «اشتباه کردم،تکرارنمی کنم ، ببخشید و...»و ما نظارهگر این کلاس سنگین دو فرمانده مدرسه عشق.
@Muhamadali19h#راهکار مشکل #اعتراضات هتاکانه #دانشجو یی اخیر؟؟یک راه حل فوری ساده و موثر:تلاش برای اعزام نوجوانان #مسجد ی #کنکور ی به #دانشگاه های خاص وبرتر همچون #تهران و #دانشگاه_شریفالبته در عین آماده سازی فکری معارفی آنها با شرکت در#طرح_ولایت #دانش_آموزی #دانشجویی و نیز ارائه#خدمات_آموزشی و #مشاورهای