امان از دست یونجه نامه تا کشور رو روی کاغذ نفروشند ول نمیکنن آخرین وضعیت یونجه نامه:🔹 بند۱: نقض شده🔹 بند۱: نقض شده🔹 بند۲: نقض شده🔹 بند۴: نقض شده🔹 بند۵: نقض شده🔹 بند۶: اجرا نشده (صندوق سرمایه گذاری)🔹 بند۷: نقض شده…Show more
امان از دست یونجه نامه تا کشور رو روی کاغذ نفروشند ول نمیکنن آخرین وضعیت یونجه نامه:🔹 بند۱: نقض شده🔹 بند۱: نقض شده🔹 بند۲: نقض شده🔹 بند۴: نقض شده🔹 بند۵: نقض شده🔹 بند۶: اجرا نشده (صندوق سرمایه گذاری)🔹 بند۷: نقض شده…Show more
🏴تمام شد...خدانگهدار آقا جان💔😭😭😭#خوش بسعادتت، رهبرشهید#سیدالشهدای ایران آقاجانم چطوربی شماسرکنیم⁉️خیلی سخته مقتدرمظلوم ایران دلم برای رهبرشهیدوشهیدجمهورخیلی میسوزدمظلوم بودن مظلوم دربین جماعت خواص غربگرا، ایرانی اصیل وباشرف وغیرت بودن روحشان شادیادشان تاابدجاودان باد😭😭😭
-حادثه کوتاه کربلا یک ترسیم و یک ویژگی زیبایی دارد. همه ثانیه ها و همه ذرات [این] حادثهبرای بشریت ارزشمند است. - ناصرالحسین | #حاجقاسم
واکنش غلامزاده، کارشناس روابط بینالملل به توییت شاکری: هنوز هم متوجه واقعیت صحنه نشدهای
ایران اعلام نکرده. 😎پیش به سوی مذاکرات بیشتر
شما یک وطن پرست رو مشاهده میکنید که درحالی که دستاش پره ولی پرچمِ کشورشو به دندون میکشه و همه جا با خودش میبره 😂✨🇮🇷
@MM_14267h🔵پسرم مرا نشناخت! یک روز پسرم مصطفی را که دوساله بود، به زندان آوردند. یکی از سربازان دوان دوان آمد و گفت: پسرِ شما را آورده اند. به درِ زندان نگاه انداختم، دیدم یکی از افسران مصطفی را بغل گرفته و به سوی من می آید. مصطفی را گرفتم و بوسیدم. کودک، به علّت اینکه مدّتی طولانی از او دور بودم، مرا نشنا…Show more
بسمالله الرحمن الرحیم تنها جایی که پسرهای آقا از رابطه پدر استفاده کردن اینجا بود که صف اول ایستادن برای خواندن نماز بر بدن پدرشون😭یا ابوتراب مددی 🤲
تموم شد...دیگه راحت بخواب آقاجان...دیگه برای همیشه رفتی تو پناهگاهدر پناه امام رضاسید علی صبور ما خدانگهدار#رهبر_شهیدم #رهبرشهید #رهبر_شهید
من تو را میشناختم،تو که اهل کم آوردن نبودی!تو از مِثْلِی لَا يُبَايِعُ مِثْلَهگفتنت معلوم بود در روزهایِ آخرکه بنایِ کار حسینی داری،معلوم بود فقط یک راه مانده بودبرایِ تویی که تنها مانده بودی؛آن هم اثبات حرفت با خون!راهت ادامه دارد...❤️🩹…Show more
گفت کاش بود و پاسخ سگ زرد را میدادجاش خالیچرا مسولان فعلی ساکتند و جواب سگ زردو نمیدنگفتمخب معلومه از عاقبتش می ترسن
مبارزه کنید!وقتی که دیدید شکست می خورید¹ باز هم مبارزه کنید تابرسید به آن لحضه ای که دیگر یقین می کنید که هان!حتما شکست حواهیدخورد؛²بازهم مبارزه کنید!وقتی در آن لحضه ای که یقین دارید حتماً شکست می خورید بازه به تلاش و کوشش و ³مبازه خود ادامه دهید آن(وقت پیروزی و فتح نصیبتان خواهد شد!)