تصویر نمایه‌ی ‌عبدالله رضایی میرقائد‌
@user17224398157215 ساعت پیش
ویرآوا

ادامه در اتاق سیدحمیدرضا

00:0002:00:48

تصویر نمایه‌ی ‌محمدمهدی باقری‌
@Mmbagheri2 جولای 2026
دِگَر نه عزم سیاحت کند نه یاد وطنکسی که بر سرِ کویَت مُجاوِری آموخت...

تصویر نمایه‌ی ‌اَبـو زينـب  🇧🇭‌
@BuZaynab6 ژوئن 2026
برای مهدی(عج) زندگی کن🔹 وصیت شهید مدافع حرم به فرزند ۴ ساله‌اش:«محمدجان! برای خودت زندگی نکن؛ برای مهدی(عج) زندگی کن.برای مهدی(عج) درس بخوان،برای مهدی(عج) ورزش کن.من تو را از خدا برای خودم نخواستم؛تو را از خدا برای مهدی(عج) خواستم.»نمایش بیشتر

تصویر نمایه‌ی ‌- دختری‌به‌نام‌ِزهرا -‌
@heartblue2 ژوئن 2026
به این کسی که اومدهبه من دوباره جون بدهبگو که اسمتو بگه؛جنازمو تکون بده... :)#چاوشی

تصویر نمایه‌ی ‌⊱خورشـــید⊰‌
💭دلم گرفته بود ، داشتم توی گالری گوشیم📱 میگشم که یهو این عکسو دیدمبه راستی یادش بخیرگرمایِ مهربانِ آفتاب ، لبخندِ آب ، حرکتِ پرچم ها ، تابلو هایِ راهنمایِ زندگی🪧...و خاطراتی که میان این آب ها دفن شده بود#هور #شهید🔸رســـانه خورشیـــد

تصویر نمایه‌ی ‌جلال ترابی 🇮🇷‌
@mrjalaltorabi24 مه 2026
برای خرمشهر که قلب ایران است و دزفول که کوه را شرمنده کرد؛ نامه ای به وسعت یک تاریخ دلدادگی و مقاومتامروز سوم خرداد است. روزی که تقویم ها در برابر عظمت آن سر تعظیم فرود می آورند و عقربه های زمان برای لحظه ای به احترام خون های پاک ریخته شده از حرکت می ایستند.

تصویر نمایه‌ی ‌ساحل صابری‌
@Sahel202624 مه 2026
آمدیم نبودید 😎

تصویر نمایه‌ی ‌محمدطاها عابدین‌
@Taha1_138524 مه 2026
شهید سید محمدعلی جهان آرا:بچه ها مواظب باشيد شهر اگر سقوط کرد آن را دوباره فتح خواهيم کرد، مواظب باشيد ايمانتان سقوط نکند.
رحمت و مغفرت خدا بر شیرمردان و شیرزنان مدافع خونین شهرجهان آرا هاشیخ قنوتی هابهنام محمدی هاشهناز حاجی شاه هاسکینه حورسی ها و...

تصویر نمایه‌ی ‌سرباز وطن‌
@Sarbazvatanorg6 مه 2026
ما برای آنکه ایران خانه‌ی خوبان شود خون دلها خورده ‌ایم#اردیبهشت_مقاومت #هزار_سنگر

تصویر نمایه‌ی ‌بنفشــ🦋ــه بانـــــو🍃‌
@Banafsheh13704 مه 2026
یہ رفیقۍ‌ براے خودت انتخاب ڪن که هر وقت ڪنارش بودی نتونی گناه ڪنیخجالت بڪشی و بہ حرمت پاڪ بودن کارهای رفیقت دست به گناه نزنۍ‌((:🖐🏼شهیــ💚ــد ابراهیـــــم هــــادی

تصویر نمایه‌ی ‌سربازان ولایت‌
@Pooyaw643 مه 2026
سلاح سربازان آوینی