ویرآوا
ادامه در اتاق سیدحمیدرضا
00:0002:00:48
@Mmbagheri2 جولای 2026
@BuZaynab6 ژوئن 2026⛔ برای مهدی(عج) زندگی کن🔹 وصیت شهید مدافع حرم به فرزند ۴ سالهاش:«محمدجان! برای خودت زندگی نکن؛ برای مهدی(عج) زندگی کن.برای مهدی(عج) درس بخوان،برای مهدی(عج) ورزش کن.من تو را از خدا برای خودم نخواستم؛تو را از خدا برای مهدی(عج) خواستم.»…نمایش بیشتر
@heartblue2 ژوئن 2026به این کسی که اومدهبه من دوباره جون بدهبگو که اسمتو بگه؛جنازمو تکون بده... :)#چاوشی
@resaneh_khorshid_ir30 مه 2026
@mrjalaltorabi24 مه 2026برای خرمشهر که قلب ایران است و دزفول که کوه را شرمنده کرد؛ نامه ای به وسعت یک تاریخ دلدادگی و مقاومتامروز سوم خرداد است. روزی که تقویم ها در برابر عظمت آن سر تعظیم فرود می آورند و عقربه های زمان برای لحظه ای به احترام خون های پاک ریخته شده از حرکت می ایستند.
@Taha1_138524 مه 2026شهید سید محمدعلی جهان آرا:بچه ها مواظب باشيد شهر اگر سقوط کرد آن را دوباره فتح خواهيم کرد، مواظب باشيد ايمانتان سقوط نکند.
@Sarbazvatanorg6 مه 2026ما برای آنکه ایران خانهی خوبان شود خون دلها خورده ایم#اردیبهشت_مقاومت #هزار_سنگر
@Banafsheh13704 مه 2026یہ رفیقۍ براے خودت انتخاب ڪن که هر وقت ڪنارش بودی نتونی گناه ڪنیخجالت بڪشی و بہ حرمت پاڪ بودن کارهای رفیقت دست به گناه نزنۍ((:🖐🏼شهیــ💚ــد ابراهیـــــم هــــادی