مؤذن گفت اذان بگومن،...از او گفتم.....عشقِ علیهالسلامِ من
📌باور میکنید اگه این زمزمه که «ما رأیمون رو از پزشکیان پس میگیریم» بین بخش قابل توجهی از مردم رواج پیدا کنه، کار تمامه؟👈فقط موج رو راه بندازید، آب راه خودش رو پیدا میکنه!!حتی نه راهپیمایی و تجمع و تحصن ها، فقط زمزمه!!این است قدرت مردم....#عزل_پزشکیان
وقتی که بهم گفتندمگه باپوزیدۀ سه نقطه مشکل شخصی داری که میگی وجودو برسرکار دولت آمدنش خودش باعث جنگ و عملی کردن پروژه امامکشی شدچه برسه به تصمیمات و عملکردهاش؛یعنی یادتون رفته آمدن این باشهادت رئیسجمهورپایندۀایران بودزین پس اینجوربشناسیدم:مرا مادرم نام مرگ این کرد،زمانه مرا پُتکِ تَرگِ این کرد
@Alin921hچه روزگارِ عجیبیست!میگویند اگر از سیسالگی بگذری، بر سراشیبی میافتی؛اما من چه بگویم که هرگز سرِ بالایی ندیدمتا امروز بگویم در سراشیبیام؟بیشترِ آدمها با امید زندگی میکنند؛میخندند، شادمانند، و شادیِ خود را آشکار میکنند.اما برای من — یا بهتر بگویم برای کسانی چون من —اینگونه نیست..
@Am110Am1hپدر شهید با این تیپ و قیافهخداییش چقدر هم باصفاست❤️این پدر شهید، در بمباران تهران، پسرش، عروسش و نوههایش به شهادت رسیدند.بابا ایول لوتی👌دمت گرم🙏❤️2 MB
@shakifa1hوقتی #پزشکیان را انتخاب کردید در واقع رشد اقتصادی مثبت ۶+ درصد را رشد اقتصادی کمتر از منفی ۱۰- درصد جایگزین نمودید!چون ممکن بود جلیلی بیاد و آمریکا و اسرائیل به ایران حمله کنند!اصلا ممکن بود تحریم کامل و محاصره دریایی بشیم!!!#اقیانوس_حماقت_ساحل_نداردمردم باید بدونند...اقیانوس حماقت ساحل ندارد! دو سال پیش یه عده مثل خر دیزه تبلیغ بی برنامه بودن میکردند و تنها وعده آنها رفع فیلترینگ بود و ۱۶ میلیون نفر برای اینکه #جلیلی رای نیاره کشور را وارد اوضاع کنونی کردند😞حالا معلوم شد:همواره #جنگ مساوی است با #پزشکیان و #اصلاح_طلبان و #مذاکره15 MB
«چرا دریایِ آدرسهای غلطِ جواد ظریف ساحل ندارد؟»جواد ظریف میگوید که مثل مائو با آمریکا وارد مذاکره شویم و توافق کنیم.آنچه که ظریف نمیگوید این است که: جمهوری خلق چین از زمان انقلاب مائو تا ۱۹۷۱ و قبل از هستهای شدن با حدود ۸۰۰ میلیون جمعیت حتی در سازمان ملل کرسی نداشت، و به جای آن آمریکا، تایوان …Show moreبرخی از مسئولان سیاسی و حتی نظامی کشور که دکتر جواد ظریف پیش از #جنگ به صورت مستقیم یا غیرمستقیم به آنها مشاوره داده بود، مبنی بر اینکه نباید به تجاوزات واکنش همهجانبه نشان دهیم، چرا که اسرائیل به دنبال انداختن #ایران در تلهی جنگ در برابر آمریکاست، خودشان نیز متاسفانه در عملیاتهای اسرائیلی-آمریکا…Show more
@Garsi3hمی فهمید وقتی هی دم از مذاکره می زنید و مردم رنج کشیده و آسیب دیده از دو جنگ اخیر را از یاد می برید چه خونی به دل این مردم زجر کشیده می کنید!!شما اگر مذاکره بلد بودید قبل از جنگ انجام میدادید و سایه جنگ را از سر کشور دور می کردید! چرا هر وقت پرامپ در منگنه می ماند دم از مذاکره می زنید!2 MB
آسمان امسب کشورمان خالیست!به مانند عقل جواد ظریف.#مرگ_بر_منافق#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل
اینا مَستن، مَست!ولی ما زمینشون میزنیم ...سخنان کمترشنیده شده آقای شهید در مورد سرنوشت رژیم آمریکا و تمدنِ وحشی غرب#ایران#رهبر_شهید#باید_برخاست#جنگ#انتقام#دشمن#علی_الاصول#مذاکره#پزشکیان#قالیباف#ظریف#مرگ_بر_آمریکا#مرگ_بر_اسرائیل3 MB
درگیریها دوباره در راهاند..اما این را باید به خاطر سپرد؛تا پیش از ظهور حضرت مهدی عجلاللهفرجه،قرار نیست دنیا سراسرِ آسایش و عافیت باشد.این مسیر، مسیرِ راحتطلبان نیست؛مسیرِ صبر است، ابتلاست و ایستادگی.تا پیش از ظهور، روزگارِ آسودن نیست؛ روزگارِ ایستادن است، تا حق به دستِ صاحبِ حق برسد.3 MB
و راه بازگشتی وجود ندارد...!#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #مرگ#آخرت6 MB
@Tosiye3h🚩 اینکه اهل بیت (ع) در کلامشان بارها به شیعیان نسبت به سختی غربالها و فتنههای دوران قبل از ظهور حضرت بقیة الله (عج) هشدار میدادند، به جهت آن است که در این غربالها و فتنهها، حق با باطل درآمیخته میشود و عدهای در لباس و ظاهر و پوشش دین و مذهب، اقدام به غفلت و گمراهی شیعیان میکنند و426 KB1 MB3 MB
🔹کاش همه برندها(نام های تجاری) یاد بگیرن بهجای پول ریختن تو جیب بلاگرای دوزاری، اینجوری تبلیغ کنن!این مجموعه با این کار قشنگش،هم دنیارو برد، هم آخرت رو!#اللهم_عجل_لولیک_الفرج#زندگی_پاک#پاکی4 MB
♨️ سالها گفتن ایران «جهنمه» و اروپا و آمریکا «بهشت»؛ اما حالا بعضیا دارن از همون بهشت برمیگردن ایران❗#ایرانمقتدر2 MB