Profile picture of ‌مصلحان🇮🇷‌
بسم الله با عکس زننده تبلیغ مهمانی مختلط و بزن و برقص میکنن و اسمشم میزان دورهمی خاص تهران!!!🔹 این جمله بسیار مهم و البته کمتر دیده شده رهبری است:«حصار فرهنگی، خاک‌ریز فرهنگی در کشور، اگر سست باشد، همه‌چیز از دست خواهد رفت.» (۱۳۹۵/۰۵/۳۱)🔸 نقشه دشمن پیچیده نیست!دو دوتا چهارتا است!بخونید 👇🏻

Profile picture of ‌علیرضا حامد‌
صحبت های مختلفی داشتم در خصوص کارم که معامله گری است#شیعه هستم میبایست تا حدودی شفاف بشه مطلبو به نظرم خوبه که این دو سال را هم در نظر بگیریمآیا #فارکس و شغل معامله گری آن #شرعی است؟نظره من . به عنوان شخصی که تجربه کردم این سال ها رو
آیا فارکس شرعی است؟

Profile picture of ‌مدرسه‌ آرامش‌
🌧 امیر وقتی از مدرسه برگشت، کیفش را گوشه اتاق انداخت و بی‌صدا روی تخت نشست. تصویر صبح، لحظه‌ای رهایش نمی‌کرد؛ وقتی عصبانی شده بود و با صدای بلند سر مادرش فریاد زده بود. حالا دلش گرفته بود و با ...ادامه در کانال ایتا#قصه‌واره#عذرخواهی_از_خدا#مدرسه_آرامشhttps://eitaa.com/madreseh_ye_aramesh
eitaa.com

ایتا - 🌿 مدرسه‌ آرامش

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌MORTEZA110‌
موضوع :چگونه راه راست را بیابیم؟انتخاب مسیر بر اساس دلیل و برهان. چرا انتخاب ما باید بر پایه حق باشد؟ تشخیص حقیقت از باطل#شیعه #علی_ولی‌الله #حقانیت_شیعه#علوی#وحدت
VirAva

حدیث کساءوسخنرانی:«انتخاب آگاهانه: تبیین مسیر حق و جایگاه ولایت»

00:0001:28:55

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴#سوال: چه زمانی امربه‌معروف‌ کردن حرام میشود⁉️#پاسخ را ببینید#مصباح_الهدی (امربه‌معروف ونهی‌ازمنکر)#دکترعلی‌تقوی
13 MB

Profile picture of ‌𝓹𝓸𝓻𝔂𝓪𝓲 𝓿𝓵𝓲‌
🪴وَمِنَ النَّاسِ مَنْ يَشْرِي نَفْسَهُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ ۗ وَاللَّهُ رَءُوفٌ بِالْعِبَادِبعضی از مردم جان خود را به خاطر خشنودی خدا می‌فروشند؛ و خداوند نسبت به بندگان مهربان است.📚سوره بقره، آیه ۲۰۷#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #یاـ‌علی

Profile picture of ‌حسین ¹²⁸‌
شهید حاج قاسم سلیمانی :«تا کسی شهید نبود ، شهید نمی‌شد»شرط شهید شدن شهید بودن است ...
3 MB

Profile picture of ‌🚩мeнrad ĸaѕнe‌
من آن دل‌داده‌ام کز عشقِ او سرمست می‌مانماگر عالم شود دشمن، حسین (ع) را دوست می‌دارم 🖤🌹

دلم در حسرتِ کرب‌وبلا، آرام نداردبه جز نامِ حسین(ع)، این دل پناهی کم ندارد 🖤🌹

دلم با یادِ حسین(ع) زنده و آرام است هنوزهر نفس با نام او، لبریزِ عشق و ماتم است هنوز 🖤🌹

Profile picture of ‌شاهین‌
اصل ۴۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی:انفال وثروتهای عمومی ازقبیل زمینهای موات یارهاشده،معادن،دریاهاو...،كوههاو...وجنگلهاو...ارث بدون وارث واموال مجهول‌المالك و...دراختیارحكومت اسلامی است تابرطبق مصالح عامه نسبت به آنها عمل نماید.آیانفت وبنزین انفال نیست که هرایرانی سهم مشخصی ازآن داشته باشد؟
یک نکته درباره طرح های مبتنی بر بازاری سازی انرژی عدم وجود پیوست فرهنگی و اجتماعی است. آیا هیچ مطالعه‌ای وجود دارد که تبدیل همه جامعه از پیرمرد و پیرزن تا انسان مولد روستایی به تریدر انرژی چه آثار فرهنگی دارد؟ اثر شکل‌گیری دلال‌ها و واسطه‌های چند لایه که در این میان شکل خواهند گرفت و معاملات احتمال…
Show more
5 MB

Profile picture of ‌مصلحان🇮🇷‌
بسم الله حاج‌آقای دانشمند: کوروش از قبر بلند بشه تک‌تکتون رو آتیش میزنه چون آبروی هرچی ایران و ایرانیه بردید با بی حیاییتون...کجا آریایی ها انقدر بی حیا و بی غیرت بودند؟!#حجاب #غیرت #حیا #عفت
4 MB

دیدن این یک دقیقه برهمه واجب است
3 MB

Profile picture of ‌ایوب عباسی فر‌
🌹برنامه زندگی🌹♦️وظیفه دیگران نسبت به کشف حجاب♦️

🔴#سوال: آیا فقط انجام دادن امربه‌معروف‌ونهی‌ازمنکر به ما واجبه یا یاد دادنش به افرادی که میدونیم بلد نیستن هم واجبه#پاسخ را ببینید#مصباح_الهدی (امربه‌معروف ونهی‌ازمنکر)#دکترعلی‌تقوی
7 MB

Profile picture of User
«کاری داشتی از ما حیا نکن؛ موذب نشو!»درِ خانهٔ #امام_زمان (عج) را بزنید؛ معجزات را باور نخواهید کرد! حال چگونه؟مردی از داخل زندان، به امام زمان خود، یعنی #امام_حسن_عسکری (ع) نامه نوشت. آزادی‌اش جور شد. گفت کاش رویم می‌شد و می‌گفتم وضع اقتصادی‌ام هم خراب است. سپس کسی در زد...🇮🇷 #خیمه_انتقام
8 MB

Profile picture of User
دو جوانِ خیمهٔ انتقام #ازدواج کردند و به دیدار #امام_زمان (عج) شرفیاب شدند!آزمون «شیعهٔ تنوری» برگزار شد؛ امام زمان (عج) به آن‌ها فرمود باید همین‌روز از هم جدا شوید! 😯دلیل بسیار جالب آن را از دست ندهید!مطیع محض باشیم 🙇‍♂️📍#مشهد، #تجمعات چهارراه شهید کاوه🇮🇷 #خیمه_انتقامShow more
13 MB

Profile picture of ‌رسانه انقلاب‌
🎥 جلسه‌ای که رهبر انقلاب استاد راهنما بودند🔸 این فیلم مربوط به دوران پیش از زعامت رهبری است.
5 MB

Profile picture of ‌𝓹𝓸𝓻𝔂𝓪𝓲 𝓿𝓵𝓲‌
🪴به نام خدا...تو را به پروردگار مردم سوگند می دهم که بدی را دور کنی و شفایی بدهی که هیچ مرضی در پی آن نباشد. و درود پیوسته خداوند بر محمّد و آل نجیبش نثار باد 📚دارالسلام: 288/1