از تو يک عمر شنيديم و نديديم تو رابه وصالت نرسيديم و نديديم تو را#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@DoKhatSherمنذ 3 أياماز تو يک عمر شنيديم و نديديم تو رابه وصالت نرسيديم و نديديم تو را#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@user177071954039منذ 3 أيامبراتون حال خوب آرزومندم🌸❤️رخسار تو آئینه دیرینه ماستما شاهد و دیدار تو آئینه ماست#شعر
@Grandmotherمنذ 3 أيامگفت به داد خود برسید ، که وقت تنگ است !#رمضان #رهبر_انقلاب #رهبری #ماه_رمضان #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #بیداری
@Aminaghayaniمنذ 4 أيام
@Imamalinet_faمنذ 4 أيام
@FatimMediaمنذ 4 أيامحسین جانم! 💫ذخيره گر چه ندارم متاع دنيیٰ و عقبیٰهمين بس است كه در سينه آرزوىِ تو دارم...#شب_زیارتی
@DoKhatSherمنذ 4 أيامذکر افطاریِ یک تشنه مگر چیست؟!..، حسین!یاد مظلومیتش حک شده در فطرت من#شب_زیارتی
@nassabeh_comمنذ 4 أيام📜 " فرماندهیِ دلاوران "در خوفناک معرکه در قلب خاوران/بر قلّهیِ رشادت و ایمان نشسته بود/آری به دست خالی و چشمان پرامید/بس شاخها زِ لشکر دیوان شکسته بود/…أظهر المزيد
@DoKhatSherمنذ 4 أيامجلواتیست در اين ماه كه آثار جلیسترمز بخشودگىِ شيعه توسل به علیست#یاعلی
@Saeed_ghobadiمنذ 4 أيام🌐 دنیای واروونه همینجاست ، جایی که بزرگترین دشمنان بشریت و کاهنان معبد شیطان بزرگترین مدعیان حقوق بشر هستند! آری یقیناً همین است؛ حاکمیت شیطان بر کره زمین جلوی چشمان مبهوت مردم دنیا با مغز متفکر صهیونی و عضله و اسلحه آمریکایی ، اقلیت منفوری که اکثریت مردم دنیا را در بند اسارت و بردگی گرفته اند .
@DoKhatSherمنذ 4 أيامبه اذن عالی اعلیٰ، به احترام علیشروع میکنم این ماه را به نام علی#رمضان_کریم
@Imamalinet_faمنذ 5 أيام
@DoKhatSherمنذ 5 أياموای اگر تیغ دو دم را به کمر میبستیوای اگر پارچهٔ زرد به سر میبستی...#یاعلی
@DoKhatSherمنذ 5 أيامهرگز نگویمت که بیا دست من بگیرگویم گرفتهای، ز عنایت رها نکن#چهارشنبه_های_امام_رضایی