‌آستان مقدس علوی‌ صورة الملف الشخصي
@Imamalinet_faمنذ 1 أيام
پیامبر به خدا گفته وال من والاهبه شأن منکر او گفته عاد من عاداه

‌دو  خط شعر‌ صورة الملف الشخصي
@DoKhatSherمنذ 1 أيام
حُبِّ حیدر شرطِ اصلیِ قبول بندگی‌ست روزِ حشر، او را خدا معیار سنجش می‌کند#یکشنبه_های_علوی

‌زینب | قاف خیال‌ صورة الملف الشخصي
@Qaf_khialمنذ 1 أيام
خویِ نیکو، تو را چو شیر کند،خویِ بد، عالَم از تو سیر کند!-سنایی-#شعر

‌فاطیم‌ صورة الملف الشخصي
@FatimMediaمنذ 1 أيام
دستِ ما باز بلند است به گدایی سرِ صبح ‏بسته‌ام رشتهٔ دل را به نخِ شالِ علی..‏⁧ #یکشنبه_های_علوی

‌Ladan Avand‌ صورة الملف الشخصي
@Ladanavandمنذ 1 أيام
از نظر من، فکر میکنم تو جرات نداری زندگی خودتو بکنی...یه نصیحتی بکنم؟ از زندگیت لذت ببر، هر چقدر که می‌تونی...
Ladan Avand

@Ladanavand  •  منذ 1 أيام

هر کسی یه جوری زندگی می‌کنه، هرگز چیزی رو که دوست داری، رها نکن، چون حسرتش رو خواهی خورد...باور کن...

@Ladanavandمنذ 1 أيام
هر کسی یه جوری زندگی می‌کنه، هرگز چیزی رو که دوست داری، رها نکن، چون حسرتش رو خواهی خورد...باور کن...

‌Alireza Abedi‌ صورة الملف الشخصي
@DR_ABEDISARASIAمنذ 1 أيام
😭دلم سوخت...برای این کودکان معصوم و سه‌هزار خانواده عزادار.👼 این کودکان حتی اگر اسرائیلی بودند، عاملش اسرائیل بود که حمله کرد.💔 و دلم می‌سوزد... برای آنانی که با #اشک_تمساح_اسرائیل می‌گریند و مقدمات عزادار شدن جمعی دیگر را فراهم می‌کنند...

‌محمدرضا کریمی‌ایمنی‌ صورة الملف الشخصي
@Mohammad_Reza_Karimiمنذ 1 أيام
پیله‌ی بسته ستایش‌گرانه پیمان،معادی را که در صفحه صفحه مصحف‌ات نشانم داده‌ی با نوازش تپش هایی رو پوستم درک میکنم آیا راهی هست تا نجات!؟ نجاتم دهمیدانم کج دهنی‌ایست اما بی هنری‌ست که دعایم نجات خود و خودمان ها نباشد#رمضان
٨٠٠ KB

@DoKhatSherمنذ 1 أيام
به جز علی که مرا ملجأ و پناهی نیستبه حق شاه نجف از گناه من بگذر#رمضان_کریم

‌زهـرا جـوان‌ صورة الملف الشخصي
@Zahrajavanمنذ 1 أيام
خوشا ای دل بال و پر زدنتشعله‌ور شدنت در شبانگاهیبه بزم غم دیدگانِ تریجانِ پر شرری، ناله‌ی آهیبیا ساقی تا به دستِ طلبگیرم از کف تو جام پی در پیبه دادِ دل ای قرار دلم، نوبهار دلممیرسی پس کِی؟ چونان ابر نوبهارم منبه دل شور گریه دارم من…أظهر المزيد
Shabangahan
Taher Ghoreyshi

‌زهـرا جـوان‌ صورة الملف الشخصي
@Zahrajavanمنذ 1 أيام
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده..! "صادقانه زندگی کنید"ما موجودات خاکی نیستیم که به بهشت می‌رویم؛ ما موجودات بهشتی هستیم که از خاک سر برآورده‌ایم.

‌محمد کاف‌ صورة الملف الشخصي
@Mohammad_kafمنذ 2 أيام
عمری که فقط طی شد، عمری که فقط رد شدماییم و شب و آه و تشویشِ“چه خواهد شد”#سیدتقی_سیدی#ایران #ایران_قوی #ایران_باصلابت #ایران_سرافراز

‌عَلٓیْ‌مُعَلِّــٓـٰمْ 🇮🇷‌ صورة الملف الشخصي
@TeacherAliArabمنذ 2 أيام
از صدای سخن «عشق» ندیدم خوشتر...
٣ MB

‌ܩیߊ‌ܔ‌ صورة الملف الشخصي
@Miyan_irمنذ 2 أيام
روح من زیبا بود اما تو در آن رنـ💔ـج کاشتی

@DoKhatSherمنذ 2 أيام
ماه قرآن، باطنا ماه علیِ مرتضی‌ستخیر مولا بوده هر فیضی ز قرآن می‌برم#یاعلی

‌انسیه حوراء‌ صورة الملف الشخصي
@HooraOfficialمنذ 2 أيام
حضرت ختمِ رسل مادر خطابش می‌کندصاحبِ این کلمه‌ امّ ابیها فاطمه‌ست#فاطمه_الزهرا

‌فاطمه‌ صورة الملف الشخصي
@Oneofthefatimasمنذ 2 أيام
اگر خــــــــــــــــــدا نخواهدبرگ از درخت نخواهد افتاد🍃چه برسد به خــودِ درخت... 🌲پس با امیــــد زندگی کن🥰#انگیزشی#ماه_رمضان #رمضان_مهدوی

@Ladanavandمنذ 2 أيام
چیزای از دست رفته که دیگه قابل بازگشت نیستنچیزایی که هنوز می‌تونی تغییرشون بدیچیزایی که هیچ کنترلی روشون نداریاغلب حسرت واقعی همون چیزاییه که از دست رفتن و هیچ کنترلی روشون نداری. بقیه بیشتر “ناراحتی یا امید” هستن...
Ladan Avand

@Ladanavand  •  منذ 2 أيام

می‌تونه ترکیبی از چیزای از دست رفته و چیزایی باشه که هنوز بهشون نرسیدم. مثل: فرصت‌هایی که نرفتم، آدم‌هایی که رفتن، یا حتی لحظه‌هایی که نذاشتم کامل لمسشون کنمیه جورایی حسرت، همیشه یه صداست از گذشته یا آینده که تو قلبم میگه:«ای کاش…»و این«ای کاش»می‌تونه شیرین باشه، اما بعضی وقت‌ها هم تلخ و گیرنده...