شعر اوّل رو گوش کنید 👍شعر دوّم رو ، نیز هم 😉🔍 نکته :ا من نه شاعرم نه تدوینگر و شعر رو هم توی نیم ساعت کمتر نوشتم ! اهالی شعر، از جهت فنّی ببخشن🙏پی نوشت :حریم شعر مقدّسه و محترم ،از شعر استفاده ابزاری نکنیم 🙏…أظهر المزيد
٧ MB
@YaAbaabdeAllahelHosseinمنذ 23 ساعاتشعر اوّل رو گوش کنید 👍شعر دوّم رو ، نیز هم 😉🔍 نکته :ا من نه شاعرم نه تدوینگر و شعر رو هم توی نیم ساعت کمتر نوشتم ! اهالی شعر، از جهت فنّی ببخشن🙏پی نوشت :حریم شعر مقدّسه و محترم ،از شعر استفاده ابزاری نکنیم 🙏…أظهر المزيد٧ MB
@azostمنذ 1 أيام🔹زندگی زیباست. اما #شهادت از آن زیباتر است. ✨.🔹و مگر این عاشق بی قرار را بر این سفینه ی سرگردان آسمانی، که کره ی زمین باشد، برای ماندن در اصطبل خواب و خور آفریده اند؟ 🌍..🔹پرستویی که مقصد را در کوچ می بیند، از ویرانی لانه اش نمی هراسد.🕊️ #شهیدسیدمرتضیآوینی🌹شهادت زیباستشهید سید مرتضی آوینی
@Mohammadsecمنذ 1 أيامجاوید شاه من سلطنت طلبم😎...سلطنت مولا علی ابن موسی الرضا «علیه السلام»#امام_رضا #ایران_امام_رضا #ایران_باصلابت #ایراننماهنگ ایران حرم استپویانفر و حائری
@DoKhatSherمنذ 1 أيامروزی که رسول گفت: «سَدَّ الاَبْوابْ»درها همه بسته شد به جز باب علی#یاعلی
@Ladanavandمنذ 1 أيامتو نمیتونی یه مرد رو انتخاب کنی و بعد امیدوار باشی در موقعیتهای خاص تبدیل به نسخه آرمانی ذهنت بشه.آدمها در کارهای کوچک همون چیزی هستن که در کارهای بزرگ خواهند بود.
@HooraOfficialمنذ 1 أيامهزار شکر گرفتار مرتضی شده ایمبه لطف فاطمه از منکرش جدا شده ایم#فاطمه_الزهرا١٩٥ KB
@Ladanavandمنذ 1 أياماولین واکنش ذهنت، بعد از اولین لحظه بیدار شدنت، کل روزتو تعیین میکنه...شایدم اولین تصمیمهای اشتباه تکرار شونده، روزتو تعیین میکنه، نه افکارت...
@Mahdokht80منذ 1 أيامچه دانستم که این سودا مرا زین سان کند مجنوندلم را دوزخی سازد دو چشمم را کند جیحون❤️🩹- مولانا
@Rezaabasiمنذ 1 أيامچقدر یک #رسانه یا آدم نزدیکتون باید #دروغ بگه و سرکارتون بذارهتا یکبار به خودتون بیایید و بگویید بسهدیگه از این منبعتغذیه #فکری نمیکنم!!!؟اطرافم خیلی صبور زیاد شده، نگرانم#اینترآشغال #آدممثلاوصل
@Zahrajavanمنذ 1 أيامتنهـا رنگـی که توی هر جمعی بهت میادخـودت بودنـه!٣٥٠ KBبرای آدمایی که انـرژی خودشـون رو دارن و سعی نمیکنن همرنگ جماعت بشن باید احترام ویژهای قائل شد.#مثل_من😉
@Dr_mh13منذ 1 أيامچشم من هرگز ندیده است آدمی بیدرد رازندگی رنج مدام است، آدمی سرسخت باش!💐
@Imamalinet_faمنذ 1 أيام