#میم_های_رمضانیه (۷)🧒کودک درون🍦همون بچهای که تو خیابون، بستنی نمیخورد ونمیگفت "ممم چه خوشمزه" تا مبادا دل بچهای بسوزه💔🧑حالا که بزرگ شده، با اینکه مریضه و روزه نیست،🌙تو ماه رمضون جلوی روزه دارا چیزی نمیخوره✨میدونی اسم این چیه؟بهش میگن "آدم بودن"که بعضی تا آخر عمر یادش نمیگیرن!
درد وقتیبه استخوان برسدچشم آدمبه حرف میآید..._مولاعلی(ع)آنچه در دل پنهان میکنیدر چشم ها نمایان میشود)).
توی کتاب "پیرمرد و دریا" یه دیالوگ بود که میگفت: بهتره به چیزایی که ندارم فکر نکنم، به جاش به چیزایی که دارم فکر میکنم؛من یه عالمه اُمید دارم، بهتره به اُمید فکر کنم..^^
یکی گفت:واسه خدا که معجزه کردن کاری نداره...راست میگفت خدا اگه بخواد میشهامیدوارم خدا واسمون بخواد... عصرتون بخیر💖 التماس دعا دم افطار 🙏#روزه #ماه_رمضان #اللهم_عجل_لولیک_الفرج199 KB
نمازم را نمیخوانم مگر در مسجد چشمتمسلمان بازی و این بینمازی؛ آی میچسبد#یار #مخاطب_خاص
دست ما نیست اگر سینهزنِ اربابیماین مسلمانی ایران ز کلام حسن است#دوشنبه_های_امام_حسنی
تمام ماه🌙ماه منی😘بی تو نمیدانمچمنی❓️این گل که در بوستان تو میآریدشاید یک نکته نگفته دارباز آن شب بارانیدارد صبح ژاله گونمن منتظر دامن اواو در آغوش مهربانی…Show more
الهی که امروزتپر روزی و پربرکت باشه✨❤️#روزه #ماه_رمضان#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
"من تاج نمیخواهم، من تخت نمیخواهمدر خدمتت افتاده، بر روی زمین خواهمآن یارِ نکویِ من، بگرفت گلوی منگفتا که چه میخواهی، گفتم که همین خواهم"..... 🙂🍂#شهدل
@Zahrajavan20hاونجا که نجیب کاشانی میگه:عجب دارم که ابرِ رحمتم نومید بگذاردکه من عمری به امّیدِ کرَم تقصیرها کردم