Profile picture of ‌زهـرا جـوان‌
زاویه دید چیز عجیبیه!‌وقتی از یکی بدت میاد، خوبیاشو نمی‌بینی،‌وقتی از یکی خوشت میاد بدیاشو نمی‌بینی!

Profile picture of ‌☫𝐘𝐀𝐌𝐀𝐇𝐃𝐈☫‌
باید که فقط یوسف زهرا بپسندد؛ما را چه نیازی‌ست که دنیا بپسندد؟
800 KB

Profile picture of ‌محمد کاف‌
چـای می‌نوشم که با غفلت فراموشت کنمچای‌می‌نوشم‌ولی‌ازاشک،فنجان‌پرشده‌ست#فاضل_نظری

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
از صبح ازل جام «بَلی» در کف اوست چون ساقی کوثر «اَلَسْت» است علی

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
هلالِ ماه مبارک‌، حلولِ رویِ علی‌ست؛کرامتی هم اگر می‌شود ز سوی علی‌ست#رمضان_کریم

Profile picture of ‌Nima‌
هیچوقت توی ذهنتونبا کسی جلو جلو پیش نرید!

دل مرنجـان کـه زِ هر دل به خـدا راهـی هست..‌.
زهـرا جـوان

@Zahrajavan  •  13 February 2026

وقتى يه نفر دلش ميشكنه حدود هفتاد و هفت روز زمان لازمه تا به حالت عادى برگرده،حواسمون هست؟ يه حرف در مقابل هفتاد و هفت روز از زندگى يه نفر🫀

در تمام زندگی، حصن حصینم حیدر استدلخوشم تنها امیرالمؤمنینم حیدر است#امیرالمومنین

Profile picture of ‌Alireza Abedi‌
#میم_های_رمضانیه (۵)🏠 مهمونی خدا🌙 ماه رمضان یعنی خدای خودمون مهمونی گرفته 🤲🚶 تو رو هم دعوت کرده 😔 حالا اگه نیومدی مهمونی، لااقل جلوی خونه‌ش سیگار نکش 🚬 و ته سیگار پرت نکن 🗑️ یا مزاحم مهموناش نشو 🙊💭 احترام داره دیگه!…Show more

Profile picture of ‌زینب | قاف خیال‌
حال و هوای ماه رمضون🌙؛)))#احسان_یاسین#آبرنگ#رمضان#ماه_رمضان
Ya Allah
Ehsan Yasin

Profile picture of ‌فاطیم‌
کاش جلوی همهٔ اونایی که اذیتم کردن وایسی و بگی،‏بی‌ کس و کار که نیست؛‏کفیلش منم💔یَل ام‌البنین💔‏⁧ #شنبه_های_ام_البنینی

تا همیشـه به قلبمون بدهکاریمواسـه باور آدمایی که اشتباهی تو قلبـمون راه دادیم...❤️‍🩹
زهـرا جـوان

@Zahrajavan  •  7 November 2025

دارم فکر می‌کنم چی شد که اینقدر حس کردم یه سری از آدما حساب‌شون جداست..#حماقت

نزد خداپرستان دانی که چیست طاعت؟!آن سیرتی که در وی آزارِ دل نباشد_اوحدی

Profile picture of ‌محمد ورزل دوست‌
شعر سلطان و گدا
شعر سلطان و گدا
سرودهٔ مهرک

#میم_های_رمضانیه (۴) زنگ بیدارباش اگه ظهر ماه رمضون وسط خیابون داری کیک می‌خوری و به اطراف نگاه می‌کنی کسی نبینه،بدون که حداقل یه وجدان بیدار تو داری 👀🍰 اگه نه، بدون که وجدانت یه کم خوابش برده، زنگ بیدارباش وقتشه! 😴#رمضان #احترام_متقابل #وجدان_بیدار #اخلاق

ولی جنت نمی‌آید به چشم زائرت وقتی...شبی را در کنار تو سحر کرده، صفا کرده#رمضان_کریم

Profile picture of ‌مادربزرگ‌
فرمودند که ؛ در ماه رمضان اگر دعای ابوحمزه و جوشن کبیر نخواندید و ختم قرآن نکردید، اشکالی ندارد .‏آنچه واجب است، پاک نگه داشتن چشم و گوش و زبان و شکم و دامن است.آیت الله ضیاءآبادی#ماه_رمضان #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #روزه #رمضان #رهبر_انقلاب #بیداری

Profile picture of ‌پُـ‘ـُٱرسُـ‘ـُٱ‌
گاهی وقت ها، تسلیم شدن، زیبا تر از جنگیدن است من خیلی وقت است، که تسلیمِ خداوند شده ام.،

#میم_های_رمضانیه (۳)👥 دو مدل آدم بی‌روزهدو مدل آدم بی‌روزه تو ماه رمضان داریم: مدل اول:روزه نیستم، ولی جلوی بقیه نمی‌خورمش تا روزه‌دارا معذب نباشن 🙏❤️ مدل دوم:…Show more