حُبِّ حیدر شرطِ اصلیِ قبول بندگیست روزِ حشر، او را خدا معیار سنجش میکند#یکشنبه_های_علوی
حُبِّ حیدر شرطِ اصلیِ قبول بندگیست روزِ حشر، او را خدا معیار سنجش میکند#یکشنبه_های_علوی
دستِ ما باز بلند است به گدایی سرِ صبح بستهام رشتهٔ دل را به نخِ شالِ علی.. #یکشنبه_های_علوی
از نظر من، فکر میکنم تو جرات نداری زندگی خودتو بکنی...یه نصیحتی بکنم؟ از زندگیت لذت ببر، هر چقدر که میتونی...هر کسی یه جوری زندگی میکنه، هرگز چیزی رو که دوست داری، رها نکن، چون حسرتش رو خواهی خورد...باور کن...
هر کسی یه جوری زندگی میکنه، هرگز چیزی رو که دوست داری، رها نکن، چون حسرتش رو خواهی خورد...باور کن...
😭دلم سوخت...برای این کودکان معصوم و سههزار خانواده عزادار.👼 این کودکان حتی اگر اسرائیلی بودند، عاملش اسرائیل بود که حمله کرد.💔 و دلم میسوزد... برای آنانی که با #اشک_تمساح_اسرائیل میگریند و مقدمات عزادار شدن جمعی دیگر را فراهم میکنند...
پیلهی بسته ستایشگرانه پیمان،معادی را که در صفحه صفحه مصحفات نشانم دادهی با نوازش تپش هایی رو پوستم درک میکنم آیا راهی هست تا نجات!؟ نجاتم دهمیدانم کج دهنیایست اما بی هنریست که دعایم نجات خود و خودمان ها نباشد#رمضان800 KB
خوشا ای دل بال و پر زدنتشعلهور شدنت در شبانگاهیبه بزم غم دیدگانِ تریجانِ پر شرری، نالهی آهیبیا ساقی تا به دستِ طلبگیرم از کف تو جام پی در پیبه دادِ دل ای قرار دلم، نوبهار دلممیرسی پس کِی؟ چونان ابر نوبهارم منبه دل شور گریه دارم من…Show moreShabangahanTaher Ghoreyshi
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمهایتان ندیده، نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده..! "صادقانه زندگی کنید"ما موجودات خاکی نیستیم که به بهشت میرویم؛ ما موجودات بهشتی هستیم که از خاک سر برآوردهایم.
عمری که فقط طی شد، عمری که فقط رد شدماییم و شب و آه و تشویشِ“چه خواهد شد”#سیدتقی_سیدی#ایران #ایران_قوی #ایران_باصلابت #ایران_سرافراز
حضرت ختمِ رسل مادر خطابش میکندصاحبِ این کلمه امّ ابیها فاطمهست#فاطمه_الزهرا
اگر خــــــــــــــــــدا نخواهدبرگ از درخت نخواهد افتاد🍃چه برسد به خــودِ درخت... 🌲پس با امیــــد زندگی کن🥰#انگیزشی#ماه_رمضان #رمضان_مهدوی
چیزای از دست رفته که دیگه قابل بازگشت نیستنچیزایی که هنوز میتونی تغییرشون بدیچیزایی که هیچ کنترلی روشون نداریاغلب حسرت واقعی همون چیزاییه که از دست رفتن و هیچ کنترلی روشون نداری. بقیه بیشتر “ناراحتی یا امید” هستن...میتونه ترکیبی از چیزای از دست رفته و چیزایی باشه که هنوز بهشون نرسیدم. مثل: فرصتهایی که نرفتم، آدمهایی که رفتن، یا حتی لحظههایی که نذاشتم کامل لمسشون کنمیه جورایی حسرت، همیشه یه صداست از گذشته یا آینده که تو قلبم میگه:«ای کاش…»و این«ای کاش»میتونه شیرین باشه، اما بعضی وقتها هم تلخ و گیرنده...
میتونه ترکیبی از چیزای از دست رفته و چیزایی باشه که هنوز بهشون نرسیدم. مثل: فرصتهایی که نرفتم، آدمهایی که رفتن، یا حتی لحظههایی که نذاشتم کامل لمسشون کنمیه جورایی حسرت، همیشه یه صداست از گذشته یا آینده که تو قلبم میگه:«ای کاش…»و این«ای کاش»میتونه شیرین باشه، اما بعضی وقتها هم تلخ و گیرنده...حسرت چی رو داری؟