شعر اوّل رو گوش کنید 👍شعر دوّم رو ، نیز هم 😉🔍 نکته :ا من نه شاعرم نه تدوینگر و شعر رو هم توی نیم ساعت کمتر نوشتم ! اهالی شعر، از جهت فنّی ببخشن🙏پی نوشت :حریم شعر مقدّسه و محترم ،از شعر استفاده ابزاری نکنیم 🙏…Show more
7 MB
شعر اوّل رو گوش کنید 👍شعر دوّم رو ، نیز هم 😉🔍 نکته :ا من نه شاعرم نه تدوینگر و شعر رو هم توی نیم ساعت کمتر نوشتم ! اهالی شعر، از جهت فنّی ببخشن🙏پی نوشت :حریم شعر مقدّسه و محترم ،از شعر استفاده ابزاری نکنیم 🙏…Show more7 MB
@azost1d🔹زندگی زیباست. اما #شهادت از آن زیباتر است. ✨.🔹و مگر این عاشق بی قرار را بر این سفینه ی سرگردان آسمانی، که کره ی زمین باشد، برای ماندن در اصطبل خواب و خور آفریده اند؟ 🌍..🔹پرستویی که مقصد را در کوچ می بیند، از ویرانی لانه اش نمی هراسد.🕊️ #شهیدسیدمرتضیآوینی🌹شهادت زیباستشهید سید مرتضی آوینی
جاوید شاه من سلطنت طلبم😎...سلطنت مولا علی ابن موسی الرضا «علیه السلام»#امام_رضا #ایران_امام_رضا #ایران_باصلابت #ایراننماهنگ ایران حرم استپویانفر و حائری
تو نمیتونی یه مرد رو انتخاب کنی و بعد امیدوار باشی در موقعیتهای خاص تبدیل به نسخه آرمانی ذهنت بشه.آدمها در کارهای کوچک همون چیزی هستن که در کارهای بزرگ خواهند بود.
هزار شکر گرفتار مرتضی شده ایمبه لطف فاطمه از منکرش جدا شده ایم#فاطمه_الزهرا195 KB
اولین واکنش ذهنت، بعد از اولین لحظه بیدار شدنت، کل روزتو تعیین میکنه...شایدم اولین تصمیمهای اشتباه تکرار شونده، روزتو تعیین میکنه، نه افکارت...
چه دانستم که این سودا مرا زین سان کند مجنوندلم را دوزخی سازد دو چشمم را کند جیحون❤️🩹- مولانا
چقدر یک #رسانه یا آدم نزدیکتون باید #دروغ بگه و سرکارتون بذارهتا یکبار به خودتون بیایید و بگویید بسهدیگه از این منبعتغذیه #فکری نمیکنم!!!؟اطرافم خیلی صبور زیاد شده، نگرانم#اینترآشغال #آدممثلاوصل
تنهـا رنگـی که توی هر جمعی بهت میادخـودت بودنـه!350 KBبرای آدمایی که انـرژی خودشـون رو دارن و سعی نمیکنن همرنگ جماعت بشن باید احترام ویژهای قائل شد.#مثل_من😉
@Dr_mh131dچشم من هرگز ندیده است آدمی بیدرد رازندگی رنج مدام است، آدمی سرسخت باش!💐