Profile picture of ‌سُرَادِقَةُ النُّور‌
‏من؛‏در این‏خلوت خاموش سکوت،‏اگر از یاد تو‏یادی نکنم،‏می شکنم  ...-سهراب‌سپهری🪔🖊#دوخط‌_شعر

Profile picture of ‌علی نیل برگی‌
چه روزگارِ عجیبی‌ست!می‌گویند اگر از سی‌سالگی بگذری، بر سراشیبی می‌افتی؛اما من چه بگویم که هرگز سرِ بالایی ندیدمتا امروز بگویم در سراشیبی‌ام؟بیشترِ آدم‌ها با امید زندگی می‌کنند؛می‌خندند، شادمانند، و شادیِ خود را آشکار می‌کنند.اما برای من — یا بهتر بگویم برای کسانی چون من —این‌گونه نیست..

Profile picture of ‌علی نیل برگی‌
#قصیده_ای_برای_او شب که می آید دلم غرق غم هجران شودعاقبت دانم که این خانه ز بن ویران شود عاقبت دل میکنم ترسم بمیرد باورمای مسیحا مژده ای ده تا بماند ساغرم#بی_دل

Profile picture of ‌مژده‌
دعوتید به....‎@J_sharifi_1987

Profile picture of ‌مژده‌
دیباچه:سبب نظم كتاب بوستان از بیان سعدی خوش سخن:در اقصاى عالم بگشتم بسى به سر بردم ايّام، با هركسىتَمَتُّع به هر گوشه‌اى يافتم ز هر خرمنى خوشه‌اى يافتم چو پاكانِ شيرازِ خاكى نهاد نديدم،كه رحمت بر اين خاك باد دريغ آمدم ز آن همه بوستان تهيدست رفتن سوى دوستان…Show more

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
به قلبِ بشر انقلاب است او«وَ مَنْ عِنْدَه عِلْمُ الْکتَاب» است اوبِحقْ آیهٔ «اِنَّما...» حیدر استبخوان «رَعْدْ» را، «رهنما» حیدر است#امیرالمومنین

Profile picture of ‌صَدرا صَبور‌
«أيظن»؛ شعری از نزار قبانی دربارهٔ مردی که پس از رفتن، دوباره برمی‌گردد؛ انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده...با دکلمهٔ سلوم حداد ( بازیگر سوری)
1 MB

Profile picture of ‌Zeinab‌
مگه هر کی میخنده حالش خوبه؟بعضی خنده ها فقط برای اینه که کسی سوال نپرسه...!!!:)...

Profile picture of ‌امیر کلام‌
خراب توایم"علی" آبادمان نکن...#یاعلی
252 KB
با نام "علی" هیچ اندوهی ماندگار نیست...📚مستدرک الوسائل#یاعلی
348 KB

Profile picture of ‌⋆. 𐙚 ˚مایا ⋆. 𐙚 ˚‌
غز‌ل‌هایی که بر رویت اثر گفتی ندارد رابرای ماه می‌خواندم نظر می‌کرد پایین را- کاظم بهمنـی.✨

Profile picture of ‌آقـٰای ایـٰرانی ✍️🍁🎶‌
به نام مهر🍁، به رسم محبت ❤️و به شکرانه‌ی بودن شما…امروز، در ورق دیگری از دفتر عمرم، آنچه بیش از گذر روزها و شمار سال‌ها به دلم نشست، مهر بی‌دریغ شما و واژه‌های سرشار از لطفی بود که به مناسبت زادروزم نثارم کردید.از هر تبریک، هر جمله‌ی دلنشین، هر پیام صمیمانه و هر آرزوی نیکتان، چراغی در گوشه‌ای از …Show more
30 MB

Profile picture of ‌امیرحسین| ^𝟏𝟑𝟑^‌
روز قرمز | پارت اول- روایتی برای وقت هایی که می‌گذرانیم، بی آن‌که بدانیم چه می‌گذرد

Profile picture of ‌مادربزرگ‌
خدا دوست‌دار آشناست؛ عارف عاشق می‌خواهد، نه مشتری بهشت. 🏷 | هبوطعلی شریعتی

Profile picture of ‌سُرَادِقَةُ النُّور‌
رِشته‌ی‌وَصل‌زمین‌و‌آسمان‌ها،العَجلآخرین‌فرزند،قومِ‌مهربان‌ها،العَجلدرنجف‌میبینمت؟کرب‌وبلا،یاجمکرانروشنی‌ده‌دیده ام‌را ؛مهدی‌صاحب‌زمان #عجل‌الله ماه‌پشت‌ابر‌من❤️‍🩹🕊ای منتقم کرببلاتوراچشم به راهیمالسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بَقِيَّةَ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ
740 KB

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
هر کسی را میلِ دل باشد به سوی این و آنمیلِ جانِ ما به عالم نیست اِلّا سوی تو#یاعلی
3 MB

Profile picture of ‌سید امیررضا حسینی‌
ما را نمی‌توان یافت بیرون از این دو عبرت...یا ناقص‌ الکمالیم یا کامل‌ القصوریم...

Profile picture of ‌الْمُهْتَضَم؛‌
مرا در کودکی شوق دگر بود خیالم زین حوادث بی خبر بود

Profile picture of ‌|سیده فاطمه ژرف موسوی|‌
تا توانی دفعِ غم از خاطرِ غمناک کندر جهان گریاندن آسان‌ است، اشکی پاک کن - #ملک_الشعرا_بهار | #شعر

Profile picture of ‌Music1‌
⠎⠇⠁⠍⠑⠍⠗⠥⠵ ⠗⠋⠞⠍ ⠵⠽⠗ ⠃⠁⠗⠧⠝ ⠧ ⠓⠍⠗⠁⠓ ⠃⠁⠎⠓⠗⠎⠓⠗ ⠃⠁⠗⠧⠝ ⠊⠝ ⠍⠧⠵⠽⠑⠅⠗⠧ ⠏⠇⠽ ⠅⠗⠙⠍ ⠃⠓ ⠛⠓⠧⠇ ⠅⠓⠧⠁⠝⠝⠙⠓ ⠓⠁⠍⠑ ⠵⠧⠗⠞ ⠗⠧ ⠵⠙⠽ ⠞⠁ ⠋⠗⠁⠍⠧⠎⠓⠞ ⠅⠝⠍ ⠧⠇⠽ ⠓⠝⠧⠵ ⠝⠎⠓⠙ ⠅⠓ ⠃⠎⠓⠓ ⠝⠑⠍⠊ ⠙⠕⠝⠍ ⠎⠓⠁⠽⠙ ⠉⠓⠝⠙⠎⠁⠇⠙⠽⠛⠓ ⠃⠛⠵⠗⠓ ⠽⠁⠙⠍ ⠃⠁⠗⠓⠧⠇⠽ ⠍⠝⠞⠵⠗⠞ ⠍⠊ ⠍⠧⠝⠍ ⠞⠁ ⠽⠓ ⠙⠝⠊⠁⠽ ⠙⠽⠛⠓ ⠃⠓⠍ ⠃⠁⠗⠗⠎⠽⠓⠎ ⠍⠝ ⠃⠓ ⠞⠕ ⠙⠕⠎⠞ ⠙⠁⠎⠓⠞⠁⠝ ⠅⠓⠁⠇⠽ ⠝⠁⠃⠥⠙🧑‍🦯‍➡️🍁🍂#Eco_Quebec_Oscar
Donyaye Dige
Babak Jahanbakhsh & Arshiyas - Pop-Music.Ir

Profile picture of ‌مُرتَـضایم🚩‌
هنوز با همه دردم، امیدِ درمانست #سعدی