من؛در اینخلوت خاموش سکوت،اگر از یاد تویادی نکنم،می شکنم ...-سهرابسپهری🪔🖊#دوخط_شعر
من؛در اینخلوت خاموش سکوت،اگر از یاد تویادی نکنم،می شکنم ...-سهرابسپهری🪔🖊#دوخط_شعر
@Alin9217hچه روزگارِ عجیبیست!میگویند اگر از سیسالگی بگذری، بر سراشیبی میافتی؛اما من چه بگویم که هرگز سرِ بالایی ندیدمتا امروز بگویم در سراشیبیام؟بیشترِ آدمها با امید زندگی میکنند؛میخندند، شادمانند، و شادیِ خود را آشکار میکنند.اما برای من — یا بهتر بگویم برای کسانی چون من —اینگونه نیست..
@Alin9218h#قصیده_ای_برای_او شب که می آید دلم غرق غم هجران شودعاقبت دانم که این خانه ز بن ویران شود عاقبت دل میکنم ترسم بمیرد باورمای مسیحا مژده ای ده تا بماند ساغرم#بی_دل
@Zendegikon18hدیباچه:سبب نظم كتاب بوستان از بیان سعدی خوش سخن:در اقصاى عالم بگشتم بسى به سر بردم ايّام، با هركسىتَمَتُّع به هر گوشهاى يافتم ز هر خرمنى خوشهاى يافتم چو پاكانِ شيرازِ خاكى نهاد نديدم،كه رحمت بر اين خاك باد دريغ آمدم ز آن همه بوستان تهيدست رفتن سوى دوستان…Show more
@DoKhatSher21hبه قلبِ بشر انقلاب است او«وَ مَنْ عِنْدَه عِلْمُ الْکتَاب» است اوبِحقْ آیهٔ «اِنَّما...» حیدر استبخوان «رَعْدْ» را، «رهنما» حیدر است#امیرالمومنین
@SadraSabur21h«أيظن»؛ شعری از نزار قبانی دربارهٔ مردی که پس از رفتن، دوباره برمیگردد؛ انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده...با دکلمهٔ سلوم حداد ( بازیگر سوری)1 MB
@Ameerekalam22h
@Miss_maya23hغزلهایی که بر رویت اثر گفتی ندارد رابرای ماه میخواندم نظر میکرد پایین را- کاظم بهمنـی.✨
به نام مهر🍁، به رسم محبت ❤️و به شکرانهی بودن شما…امروز، در ورق دیگری از دفتر عمرم، آنچه بیش از گذر روزها و شمار سالها به دلم نشست، مهر بیدریغ شما و واژههای سرشار از لطفی بود که به مناسبت زادروزم نثارم کردید.از هر تبریک، هر جملهی دلنشین، هر پیام صمیمانه و هر آرزوی نیکتان، چراغی در گوشهای از …Show more30 MB
خدا دوستدار آشناست؛ عارف عاشق میخواهد، نه مشتری بهشت. 🏷 | هبوطعلی شریعتی
رِشتهیوَصلزمینوآسمانها،العَجلآخرینفرزند،قومِمهربانها،العَجلدرنجفمیبینمت؟کربوبلا،یاجمکرانروشنیدهدیده امرا ؛مهدیصاحبزمان #عجلالله ماهپشتابرمن❤️🩹🕊ای منتقم کرببلاتوراچشم به راهیمالسَّلامُ عَلَيْكَ يَا بَقِيَّةَ اللَّهِ فِی أَرْضِهِ740 KB
هر کسی را میلِ دل باشد به سوی این و آنمیلِ جانِ ما به عالم نیست اِلّا سوی تو#یاعلی3 MB
تا توانی دفعِ غم از خاطرِ غمناک کندر جهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن - #ملک_الشعرا_بهار | #شعر
@Music11d⠎⠇⠁⠍⠑⠍⠗⠥⠵ ⠗⠋⠞⠍ ⠵⠽⠗ ⠃⠁⠗⠧⠝ ⠧ ⠓⠍⠗⠁⠓ ⠃⠁⠎⠓⠗⠎⠓⠗ ⠃⠁⠗⠧⠝ ⠊⠝ ⠍⠧⠵⠽⠑⠅⠗⠧ ⠏⠇⠽ ⠅⠗⠙⠍ ⠃⠓ ⠛⠓⠧⠇ ⠅⠓⠧⠁⠝⠝⠙⠓ ⠓⠁⠍⠑ ⠵⠧⠗⠞ ⠗⠧ ⠵⠙⠽ ⠞⠁ ⠋⠗⠁⠍⠧⠎⠓⠞ ⠅⠝⠍ ⠧⠇⠽ ⠓⠝⠧⠵ ⠝⠎⠓⠙ ⠅⠓ ⠃⠎⠓⠓ ⠝⠑⠍⠊ ⠙⠕⠝⠍ ⠎⠓⠁⠽⠙ ⠉⠓⠝⠙⠎⠁⠇⠙⠽⠛⠓ ⠃⠛⠵⠗⠓ ⠽⠁⠙⠍ ⠃⠁⠗⠓⠧⠇⠽ ⠍⠝⠞⠵⠗⠞ ⠍⠊ ⠍⠧⠝⠍ ⠞⠁ ⠽⠓ ⠙⠝⠊⠁⠽ ⠙⠽⠛⠓ ⠃⠓⠍ ⠃⠁⠗⠗⠎⠽⠓⠎ ⠍⠝ ⠃⠓ ⠞⠕ ⠙⠕⠎⠞ ⠙⠁⠎⠓⠞⠁⠝ ⠅⠓⠁⠇⠽ ⠝⠁⠃⠥⠙🧑🦯➡️🍁🍂#Eco_Quebec_OscarDonyaye DigeBabak Jahanbakhsh & Arshiyas - Pop-Music.Ir