Profile picture of ‌ساجده🚩‌
السَّلامُ عَلَيْکَ يا أَمِيرِالْمُؤمِنِينَ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ(ع)السَّلامُ عَلَيْکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا(سلام‌الله‌علیها )با مِهر تو هر دلی شرف می‌گیردعشق تو دل مرا هدف می‌گیردهر کس که به ذکر «یاعلی» دلگرم است از«فاطمه»‌ایوان نجف می‌گیرد#یاعلی#یازهرا#امیرالمومنین#نجف…Show more

Profile picture of ‌سُرَادِقَةُ النُّور‌
‏من؛‏در این‏خلوت خاموش سکوت،‏اگر از یاد تو‏یادی نکنم،‏می شکنم  ...-سهراب‌سپهری🪔🖊#دوخط‌_شعر

Profile picture of ‌علی نیل برگی‌
چه روزگارِ عجیبی‌ست!می‌گویند اگر از سی‌سالگی بگذری، بر سراشیبی می‌افتی؛اما من چه بگویم که هرگز سرِ بالایی ندیدمتا امروز بگویم در سراشیبی‌ام؟بیشترِ آدم‌ها با امید زندگی می‌کنند؛می‌خندند، شادمانند، و شادیِ خود را آشکار می‌کنند.اما برای من — یا بهتر بگویم برای کسانی چون من —این‌گونه نیست..

Profile picture of ‌مژده‌
دعوتید به....‎@J_sharifi_1987

Profile picture of ‌امیرحسین| ^𝟏𝟑𝟑^‌
روز قرمز | پارت اول- روایتی برای وقت هایی که می‌گذرانیم، بی آن‌که بدانیم چه می‌گذرد

Profile picture of ‌سید امیررضا حسینی‌
ما را نمی‌توان یافت بیرون از این دو عبرت...یا ناقص‌ الکمالیم یا کامل‌ القصوریم...

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
علی کانون فیض و چشمه فیّاضِ سرمد شدعلی شیرازه امّ الکتاب و نفسِ احمد شد#امیرالمومنین

Profile picture of ‌مژده‌
به نام خداوند جان آفرین حکیم سخن در زبان آفرین قرائت و بررسی کتاب بوستان سعدی (جلسه اول) شنبه هجدهم مهر ۱۴۰۵ساعت ۲۲:۳۰#شعر

Profile picture of ‌سُرَادِقَةُ النُّور‌
گنج عشق خود نهادی در دل ویران ماسایهٔ دولت بر این کنج خراب انداختی#حسین‌جان ﷻ#دوخط‌شعر

Profile picture of ‌آقای صاد‌
✍️ سرمای زندان...#داستانک #ویرشت

Profile picture of ‌MESRA‌
اون جشن بگیره من نگیرم😬
چطو این با این فیافش و با این دمپاییش ۶۱۷ فالور شدنشو جشن گرفتهمن نگیرم؟ممنونم ازتونماچ بر فرق سرتون

Profile picture of ‌eli‌
صبح شنبه دیگری از راه رسیده... 🌸خدایا،در این روز تازهدل‌های دوستانم رااز نگرانی خالیو از امید پُر کن؛خانه‌هایشان را گرم،رزقشان را پربرکت،تنشان را سالمو دلشان را…Show more

Profile picture of ‌آقـٰای ایـٰرانی ✍️🍁🎶‌
پاییز که می‌رسد، انگار جهان آرام‌تر ورق می‌خورد؛ برگ‌ها رها می‌شوند، بادها قصه می‌گویند و زندگی، زیباییِ دوباره آغاز کردن را به خاطرمان می‌آورد…و من، در میانه‌ی این فصلِ دل‌انگیز، یک سال دیگر به قصه‌ی زندگی‌ام اضافه می‌کنم؛ با کوله‌باری از خاطره‌ها، زخم‌هایی که مرا عمیق‌تر کردند، لبخندهایی که نجاتم…Show more

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌𐙚؛¹³³‌
امیدوارم هیچ‌وقت گیر نکنید:)!🤌🏻

Profile picture of ‌خلبان زمینگیر‌
با دیدن چراغ های شهر دلم گرفت. بارها از آن مکان رد شده بودم ولی اینبار فرق داشت.قشنگی چراغ های شهر، شب و باز همان غم همیشگی.با هم همدست شدند تا به من یادآور بشن که با آمدن به اینجا زمزمه های رفتنش شروع شد.لحن صحبت هاش تغیر کرد و سرد و بی روح شد.من سرگرم پیام های شبانه ،و او آماده دل کندن میشد.

Profile picture of ‌دو  خط شعر‌
مرا خیالِ تو خود بی‌خیالِ عالم کردهمان خیالِ تو ما را دچار این غم کرد#یاعلی