یک خواهش کوچولو از نظام آموزشی کشور:تو رو به خون شهدا قسم...با پول بیت المال#زارچی تربیت نکنید🙏
پیرو تماس دکتر حسنوند مشاور محترم ریاست مجلس شورای اسلامی با اینجانب در دقایقی قبل، موضوع قرارداد کار معین معلمین حقالتدریس آزاد حل شده و دکتر قالیباف دستور دادند در اصلاح بودجه سال ۱۴۰۵ لحاظ شود.البته بنده پیگیر کامل دریافت فایل نهایی ارسالی به شورای نگهبان هستم و پس از دریافت، آن را اعلام رسمی …Show more
معلمین عزیز حق التدریس آزاد، اخبار درست نسبت به وضعیت خودشان در بودجه ۱۴۰۵ را صرفاً از کانال اینجانب دنبال کنند: @azimirad_irلذا هر نوع خبر یا تحلیل خبر غیر از کانال حقیر، #تکذیب میشود.موضوع دادن حق تبدیل وضعیت حقالتدریسهای آزاد به نیروهای نهضت و دیگر معلمین #کذب محض است.با پیگیریهای انجام ش…Show more
سلام دوستان عزیز این اولین نوشته منه من مدرس زبان انگلیسی هستمیه گروه داریم که رایگان و به صورت دوستانه سطح A1 رو داریم آموزش میدیم مایلید به گروه ما اضافه بشید؟
۱/۷ بعد از انتشار یادداشتم در پایگاه خبررسانی و پیگیری مطالبات دانشگاه فرهنگیان درباره طرح «استعدادهای برتر ملی»، پیامهای زیادی از داوطلبان دریافت کردم؛ پیام هایی که بخش مهمی از آن ها نه درباره امتیازهای پراکنده، بلکه درباره یک مسئله جدی بود: #شرط_سنی و #شرط_سال_اخذ_دیپلم
برنامه آزمونهای نهایی پایه یازدهم و دوازدهم سال ۱۴۰۴ را ببینید!دلسوزان و کارشناسان نظام تعلیم و تربیت بگویند چطور ممکن است دانش آموزان عزیز ما این تعداد و حجم از دروس را در پایههای یازدهم و دوازدهم پشت سر هم، بدون فرجه و بدون استرس؛ امتحان دهند؟!در برابر لجبازی بچهگانه اعضای دبیرخانه شورای عال…Show more
مسببین مصوبه ناعادلانه کنکوری در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی و عاملان عدم طرح مجدد این موضوع در صحن شورا، باید پاسخگوی رواج ظلم آشکار در حق دانشآموزان این مملکت باشند!دستگاههای نظارتی و امنیتی کجا نشستهاند؟!
#رئیس_جمهور محترم که میفرمایید #عدالت_آموزشی در کشور شروع و باعث حذف#مدارس_سنگی شده ،خداقوت ولی بهتر است در این بین علاوه بر پرداختن به بنا به زیر بنا نیز پرداخته شود، #رسالت #آموزش_پرورش تنها #آموزش نیست، در زیر این عدالت آموزشی که شما ازش دم میزنید اینگونه در حق#امانت #مردم #خیانت میشود.3 MB1 MB
@Firoze7dپس از شکست #اغتشاش(#کودتا)دیماه و فراخوانهای متعدد جریان برانداز برای تحریک مردم و برپایی آشوب مجدد در کشور؛ حالا همانند سال ۱۴۰۱ دوباره به سراغ #مدارس و دانشآموزان بیپناه رفتهاند تا بلکه از طریق استفاده ابزاری از این بچههای ناآگاه بتوانند مقاصد کثیف سیاسی خود را محقق کنند.#قوه_قضائیه