با غفلت از فضای آموزشی خشاب دشمن را پر نکنیم...#نظام_آموزشی #نظام_آموزش_عالی
با غفلت از فضای آموزشی خشاب دشمن را پر نکنیم...#نظام_آموزشی #نظام_آموزش_عالی
آقای رئیس جمهور!با نسل آینده این مملکت اینگونه بازی نکنید و شهامت داشته باشید #برای_ایران در برابر خودسری عدهای محدود در شورای عالی انقلاب فرهنگی و #شورای_سایه در حلقه اطرافیان خود بایستید!به پیشنهاد ۱۹۵ نماینده ملت احترام بگذارید و یک بار برای همیشه این مصوبه ناعادلانه را در پایه یازدهم اصلاح ک…Show more
وقتی زندگی انبیاء الهی را در #قرآن میخواندم یا قصص زندگی ائمه را میشنیدم به خدا میگفتم ای کاش من در زمان آنها زندگی میکردم...لحظهای دامانشان را رها نمیکردم و زندگی خودم را وقف ایشان میکردم... / در وقایع و فتنهها دست در دست نبی و ولی میایستادم و هر چه میشد، سرافراز بودم که در سمت درست تا…Show more
۱/۳ هوشیار باشید؛ تصمیم عجولانه برای حضوری کردن دانشگاه فرهنگیان نه تنها به صلاح دانشجومعلمان نیست، بلکه زمینه سوء استفاده دشمنان و عوامل بیرونی را فراهم می کند. تجربه نشان داده اعتراضات دانشجویی اغلب توسط عوامل بیرونی هدایت می شود.۱/۳ با احترام به دغدغه مطرح شده درباره کیفیت آموزش در دانشگاه فرهنگیان، اصل آموزش حضوری و کارورزی مؤثر قابل دفاع است؛ اما زمان اجرای تصمیم هم اهمیت جدی دارد.Show this thread
۱/۳ با احترام به دغدغه مطرح شده درباره کیفیت آموزش در دانشگاه فرهنگیان، اصل آموزش حضوری و کارورزی مؤثر قابل دفاع است؛ اما زمان اجرای تصمیم هم اهمیت جدی دارد.
خانم سخنگو به جای انتقال درد صدها هزار دانشآموز این مملکت به رئیس دولت و درخواست ورود دکتر پزشکیان برای پایان دادن به این ظلم؛ توپ را به زمین دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی میاندازد!از این سخنان اینگونه برداشت میشود که صدای دانشآموزان به گوش دولتمردان رسیده اما همانطور که قبلاً هم اعلام کرده ب…Show more4 MB
📌دانشجوی بی وطن(داعشجو) حاصل استاد بی وطن است. کل کلاسهای دانشگاه شده گپ زنی و خاله بازی و مخالفت با جمهوری اسلامی...👈البته حساب اساتید ومعلمان متعهد وفرهیخته که در حال حاضر در جامعه فعالیت دارن کم نیستن، جداست.┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄فرزندم، فرزندِ ایران اسلامی،#دشمن_شناس_باش2 MB
@rezankf1dخب چرا؟فکر نمیکنید دلیلش وجود تیزهوشان که یکی از عوامل بی عدالتیه توی آموزش و پرورش حکمفرمانی میکنه؟؟؟؟
همانطور که اعلام کرده بودم، با پیگیریهای فراوان، بالاخره تأمین هزینه قرارداد کار معین نیروهای حقالتدریس آزاد در ردیف ۵۵۰۲۰۸ از جدول ۹ بودجه ۱۴۰۵ قرار گرفت.انشاءالله توسط اعضای محترم شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز به تأیید برسد.
آیت الله حسینی بوشهری:🔺نقش معلم در تربیت دانش آموزان از پدر و مادر هم بالاتر است💠رئیس جامعه مدرسین در جمع تعدادی از دانش آموزان و معلمان «مدرسه تربیت حسینی» با اشاره به نقش معلمین در امر تربیت گفت: نقشی که یک معلم در رشد تربیتی و دینی یک دانش آموز دارد، گاهی پدر و مادر هم ندارند.🌐 jameehmoda…Show more
💫 سفره پدری پهن شد؛ اولین افطار دخترهای روزهاولیِ بابا رضا (ع)🔹حرم مطهر امام رضا علیهالسلام میزبان دخترانی بود که به سن تکلیف رسیدهاند؛ ۴۰۰۰ دختر روزهاولی که با عهدی تازه با خدا،روزه را بر سر «سفره پدری» افطار کردند.💠💠💠💠💠💠💠💠#سلام_آقا #ایران_امام_رضا #ماه_رمضان #افطار #سفره_پدری11 MB
🔻ناآرامیهای امروزودیروز #دانشگاه یک شبه اتفاق نیفتاده❗️مختص چند دانشگاه برتر هم نیست، این نقصانِ #تعلیموتربیت در اکثر دانشگاههای کشور، کموزیاد وجود دارد🔻همه تقصیر را گردن #آموزشعالی نیندازیم❗️بچههای #دانشآموز معصوم دیروز را رها کردیم در آغوش دشمن، #دانشجو ی بیحیای امروز را تحویل گرفتیم❗️
بچههای ما در خانه و #کلاس باید بدانند که نظام سلطه جهانی سر و ته یک کرباس است و به لحاظ دشمنی با ما، فرقی بین آمریکا و اسرائیل و کشورهای اروپایی نیست.پ.ن:🇮🇷🇪🇺توهم گویی رئیس پارلمان اروپا: جمهوری اسلامی نفس های آخر خود را میکشد؛ مردم ایران به اندازه عمر ۴۷ ساله من تحت سلطه حکومت سختگیر دینی …Show more
بحمدالله پیگیریهای مکرر اینجانب و خانم دکتر عبداللهی و دیگر همکاران دغدغهمند به ثمر نشست و اصلاح متن جدول ۹ قانون بودجه سال ۱۴۰۵ مربوط به وزارت آموزش و پرورش با جایگزینی عبارت "تأمین هزینه قرارداد کار معین معلمین حقالتدریس آزاد" انجام شده و فایل نهایی با امضای دکتر قالیباف امروز به شورای نگهبان ا…Show more