🎞 خلیج فارس؛ گورستان استعمارگران از دیرباز تا امروز📍 حکایت ۴ قرن ایستادگی در آبهای جنوب📖 وقتی اسکندربیگ ترکمان ۴۰۰ سال پیش خبر اخراج ناوگان پرتغال از هرمز را مینوشت، شاید نمیدانست این تازه آغاز یک تاریخِ سراسر مقاومت است...
12 MB
🎞 خلیج فارس؛ گورستان استعمارگران از دیرباز تا امروز📍 حکایت ۴ قرن ایستادگی در آبهای جنوب📖 وقتی اسکندربیگ ترکمان ۴۰۰ سال پیش خبر اخراج ناوگان پرتغال از هرمز را مینوشت، شاید نمیدانست این تازه آغاز یک تاریخِ سراسر مقاومت است...12 MB
🔴 سؤال مجري الجزیره از افسر سابق اطلاعات آمریکا :چرا میگویی ایران پیروز شده است؟3 MB
پیشنهاد می کنم ویدیو مصاحبه سید یاسر جبرائیلی که با برنامه رک انجام دادن رو نگاه کنید@syjebraily
با انتخاب مجدد دکتر قالیباف در سمت ریاست قوه مقننه با رای اکثریت،پرده از پیوند نامبارک #اصلاح_طلبان تندرو و همیشه پر مدعا و #متحجران سوپر انقلابی افتاد و صدای آه و ناله این شکست از پستوهای این دو طیف بلند شده!اصلاحات تحجر پیوندتان مبارک!#عقلانیت#متعهدان_انقلاب#قالیباف#پیشرفت_عدالت
برادران مسعود کارگردان: حسن روحانیتهیه کننده: محمد خاتمیدستیاران کارگران: جواد ظریف و دوستان بازیگران: مسعود پزشکیان و رفقا #دولت_چهاردهم#دولت_فشل#مزدوران…Show more
پارلمان در هر موجودیت سیاسی ، محل تضارب آرا است .اختلاف سلیقه نماینده های مجلس نباید باعث دلخوری طرفداران رئیس مجلس شود .بعضی ها مجلس را با حزب اشتباه گرفته و تصور می کنند ۲۹۰ نفر باید حمد و ثنای یک نفر را بگویند ...
رهبر شهید:#سپاه بزرگترین سازمان "ضد" تروریستی جهان است.ننگ بر ایران ستیزان خارجی و تخریبگران و شب نامه نویسان داخلی بر علیه سپاه، که در این چند روز با پوشش سوپر انقلابی و تحجر از هیچ عنادی فروگذار نکردند
لیبرالیسم چیزی جز اجرای فرامین شیاطین عالم نیستانقلابی گری راه نجات وتنها راه امید بخش ونورانی است که شهدا درخط مقدم این طلوع نزدیک جان خود را هدیه دادندتفکر انقلابی تفکر خدایی وتفکر قرآنی است6 MB
طلبه شیش کلاسه ، در واقع هم کیشِ خودش بود ... 🤫میگن کافَر همه را به کیش خود پندارد ...ما مناظره ها رو یادمون نمیره مخصوصا اون مناظره رو، آقای رئیسی هم که حلالت کرده باشن ان شاء الله جد بزرگوارشون امام حسین ع اون دنیا ازت نگذرن...💔🤝🖤6 MB877 KBReplying toاصلاح طلبای بی سواد ....4 MB
⚠️هشدار⚠️گاهی اوقات خطرناکترین تهدیدها برای یک نظام یا جامعه، نه تنها از مرزهای جغرافیایی یا دشمنان آشکار خارجی سرچشمه نمیگیرند، بلکه در عمق لایههای درونی ساختار سیاسی و در سایهی واژگان فریبندهای چون «#وحدت»، «#گفتمان_ملی» و «#همبستگی» پنهان میشوند.آنچه امروز در مشاعات سیاسی کشور در حال شک…Show more
@B_Samet1dعده ای از شما دانایید. خواندن و واکنش نشان ندادن ، حق شماست. همانگونه که آینده محتوم، حق شماست.حقی که حال بود و به همت من و سرداران ، موجل شد . خیلی نزدیک است که بر ذمه شما حال شود .بر عمود دانش می دانید که از چه می گویم و در غیاب خرد، شاهد آن خواهید بود ،اما نه عمود
بین اجازه امام و رضایت امام فرسنگها فاصله است امام علی (ع) هم اجازه مذاکره و هم حکمیت را دادند ولی آیا رضایت هم داشتند؟#شروط دهگانه رهبریبرجام = خسارت محضشهرجدید صدرا-تجمعات مردمی ۳خرداد ۱۴۰۵
و من خطبة له (علیه السلام) و هي كلمة جامعة للعِظة و الحكمة:فَإِنَّ الْغَايَةَ أَمَامَكُمْ وَ إِنَّ وَرَاءَكُمُ السَّاعَةَُ تَحْدُوكُمْ، تَخَفَّفُوا تَلْحَقُوا، فَإِنَّمَا يُنْتَظَرُ بِأَوَّلِكُمْ آخِرُكُمْ.بى گمان پايان کار (رستاخيز و قيامت و بهشت و دوزخ) در برابر شما است و عوامل مرگ، پيوسته شما ر…Show more
آیا منظورم رو قابل فهم گفتم!؟ بله خیر = 🤔Replying toافرین 🌸 جناب رو اینجوری نبینید، در زمینه سیا.ست ، ایشون؛ ص.د تا مثلِ اک.بر ه. رفسن (شخصیتی که من شبی.هش بودم) رو میبره سر آب تشنبه بر میگردونه  خلاصه که بلههههه گول ظواهر را نخورید....ش.ما به لبخند و پوزخن.دش بیشتر توجه کنی متوجه میشید چی عرض میکنیم....166 KB
@abbast1dبنظرم اینایی که بجای انتقاد منصافانه از آقای قالیباف و باقی مسؤلین اونها رو متهم میکنن و از اصول انتقاد رهبر شهید سرپیچی میکنن کارشون غلطه و باید با نهی از منکر مودبانه جلوی این خطاشون گرفته بشهاما اصلا اونایی که
🔻 یدیعوت آحارونوت از قول یک مقام بسیار ارشد در سیستم امنیتی: جنگ با ایران طولانی است و تا زمانی که این نظام سقوط نکند، انتظار میرود وارد دورهای مکرر نبرد شویم، شاید هر سال و شاید با شدت بیشتر، تا اطمینان حاصل شود که برنامه هستهای و موشکهای بالستیک تهدیدی برای وجود ما ایجاد نکنند.