Profile picture of ‌عباسعلی‌
@Abbasali31327 May 2026
تحلیل گر سیاسی تحریف گر سیاسیشما که ادعاتون گوش فلک رو کر کرده آیا اطلاع ندارین که دولت سایه آقای دکتر جلیلی قدرت اجرایی در مسائل کشور را ندارد؟! شایدم اطلاع دارید ولی دُکانِ سفید شویی برای بی کفایتی بعضی ها را باز کردین😏 بله دولت سایه آقای جلیلی سیستمی غیر رسمی است که هدف از ایجا…Show more
3 MB
5 MB
سه مورد از دستاوردهای دولت سایه دکتر جلیلی پس از سالها فعالیت، هزینه و سفرهای متعدد را نام ببرید. دقت کنید فقط سه مورد دستاورد ملموس و قابل اثبات!

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
@tahlili_yagin27 May 2026
تنگه هرمز را معامله نکنیدفواد ایزدی: ممکن است کسی بگوید که ما الان آسیب دیدیم و برویم در مذاکرات تنگه هرمز را بدهیم و ۲۰ میلیارد دلار پول بگیریم.حمله سوم آمریکا ممکن است ۳۰۰ میلیارد دلار به کشور خسارت وارد کند. اگر تنگه را باز کنیم، جنگ برای آمریکا کم‌هزینه می‌شود و دوباره به ما حمله می‌کند.
3 MB

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
@Mr_Alphabet26 May 2026
♨️ #پزشکیان از شیوه به کرسی نشاندن حرف خود در برابر #رهبری پرده برداشت: 📌 «آقا تو #جنگ ۱۲ روزه گفته بودن ما دیگه اصلا مذاکره نمی‌کنیم...من رفتم خدمتش گفتم خود شما گفتی"نه جنگ نه صلح بده" جنگم که خب بده (از نظر خود پزشکیان) صلحم که باید عزتمندانه و.. باشه، بگو چجوری؟!!
3 MB

Profile picture of ‌محمدحسین رسولی‌
@Sir_rasooli26 May 2026
پ.ن: اشاره به نامه دیروز دبیر شعام
795 KB

Profile picture of ‌سید محمد رضا موسویان کریمی‌
برای فرار از بَدنامی توطئهبه منبر بروو مردم را وادار به دعا کن...همه چیز رابه گردن #خدا بینداز...#جهل_جماعت
1 MB

Profile picture of ‌محمدرضا حیدری‌
اگر جمهوری اسلامی دچار شاه سلطان حسین ها بشود کار جمهوری اسلامی تمام خواهد بود، نه! تمام است!!
10 MB

Profile picture of ‌سید جواد هاشمی‌
🎞 خلیج فارس؛ گورستان استعمارگران از دیرباز تا امروز📍 حکایت ۴ قرن ایستادگی در آب‌های جنوب📖 وقتی اسکندربیگ ترکمان ۴۰۰ سال پیش خبر اخراج ناوگان پرتغال از هرمز را می‌نوشت، شاید نمی‌دانست این تازه آغاز یک تاریخِ سراسر مقاومت است...
12 MB

Profile picture of ‌اَبـو زينـب  🇧🇭‌
@BuZaynab25 May 2026
🔴 سؤال مجري الجزیره از افسر سابق اطلاعات آمریکا :چرا می‌گویی ایران پیروز شده است؟
3 MB

Profile picture of ‌ریسک نیوز risknews‌
@Risknews25 May 2026
همه چیز در مورد موشک رستاخیز ایران‼️
6 MB

Profile picture of ‌مهرایران‌
@mehreeiran25 May 2026
لیبرالیسم چیزی جز اجرای فرامین شیاطین عالم نیستانقلابی گری راه نجات وتنها راه امید بخش ونورانی است که شهدا درخط مقدم این طلوع نزدیک جان خود را هدیه دادندتفکر انقلابی تفکر خدایی وتفکر قرآنی است
6 MB

Profile picture of ‌بقول گورباچف:خانم مشاور ِ زن ممد‌
@Z_sadat138525 May 2026
طلبه شیش کلاسه ، در واقع هم کیشِ خودش بود ... 🤫میگن کافَر همه را به کیش خود پندارد ...ما مناظره ها رو یادمون نمیره مخصوصا اون مناظره رو، آقای رئیسی هم که حلالت کرده باشن ان شاء الله جد بزرگوارشون امام حسین ع اون دنیا ازت نگذرن...💔🤝🖤
6 MB
877 KB
Replying to
اصلاح طلبای بی سواد ....
4 MB

Profile picture of ‌راز رضایی 🚩🚩‌
@Raz_rezaeii23 May 2026
💪💪مادختران رشتیم می حنگیم ،میمیریم ذلت نمیپذیریمدرودبرشیرزنان رشت ما رهبر شهیدمون روازدست ندادیم ک یه عده... برن برای پایان جنگ مذاکره کنن،تف ب شرف نداشته تون#هیهات_من_الذلة#جنگ_رمضان #خیابان_باما#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مذاکرهShow more
14 MB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
سخنان تند غضنفری نماینده مجلس خطاب به رئیس جمهور❗️پزشکیان مانع حمله به اسرائیل شده و بدون اجازه رهبری آتش بس را پذیرفت‼️غضنفری نماینده مجلس: جناب پزشکیان! چرا بدون اجازه رهبری آتش بس را پذیرفتید؟برخلاف ادعای شما اکثریت مردم با مذاکره با شیطان مخالفند.
18 MB

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
@tahlili_yagin22 May 2026
روایت مجید واشقانی از تفکر اینترنشنالی در باب عمامه خاکی رهبر شهید انقلاب#پایگاه_تحلیلی_یقین
2 MB

Profile picture of ‌اَبـو زينـب  🇧🇭‌
@BuZaynab22 May 2026
🇵🇰 شهروند اهل سنت #پاکستان:از شیعیان طلب بخشش می‌کنم بعد از شهادت آیت‌الله #خامنه‌ای متوجه شدم که بهترین مسلمانان #شیعیان هستند، درمورد #شیعه به ما خیلی بد گفته بودند ولی الان واضح شد که #نادرست بود.ایران پیروز خواهد شد.
5 MB

Profile picture of ‌مینا خسروی🇮🇷‌
@khosravi10021 May 2026
غمگینم مثل رضا ....🥴#پهلوی #جنگ #ایران
100 KB