تنها سهمیه آقازادگی:نماز پسر بر پیکر پدر بود!#رهبر_شهیدم
میون همه نوحه ها، این نوحه برای تشییع در کنار حضور این همه دلداده خیلی به دلم نشست 😔#رهبر_شهیدم #امام_شهید #سرباز_اتحاد#باید_برخاست#پدر_امت#بدرقه_آقای_شهید_ایران18 MB
@MohsenForutan2 July 2026🎥 بدرود پدر ایران 🔹تصاویری ماندگار از #رهبر_شهید انقلاب، بههمراه قطعۀ موسیقی وداع #ولایت_فقیه #مقام_معظم_رهبری #دیدار_آخر #ایران #ایران_قوی #ایران_امام_رضا #جمهوری_اسلامی5 MB
@momennasab1 July 2026خیسِ اشک، پاک از دنیا؛ همسفر با آقامریدی که به مراد رسید و راحت شد!دوستیام با مرحوم «فرزاد جمشیدی» از روزی آغاز شد که با چشمانی لرزان و خیس، روایتِ ظلمی را برایم بازگفت که بر جانش نشسته بود.من شاهد بودم که چگونه تکجملهای در یک اجرا، به بهانهٔ تکبری، او را از تکاپوی هستی ساقط کرد و دیدم که چ…Show more
@M_pakseresht5 June 2026
@M_pakseresht28 May 2026✅❤️با اینکه بالاترین مقام کشور رو داشتن و رهبر #ایران_اسلامی و امام شیعیان جهان بودن،نه فرش دستباف گران قیمت داشتن و نه پرده ی سلطنتی زرباف!و نه کاخ زیبای چند هکتاری،به همین سادگیبه همین خداییبه همین زیبایی زندگی کردن و به رنگ خدا بودن و شهید گونه رفتار و عمل میکردن.✅چون میدانستن اگه
@mahdavii31327 May 2026خدابیامرزه #حاجاسماعیل دولابی رو میگفت:یه حرفی از یکی شنیدی،ناراحت شدی، برای آخرتت خوبه!مَرَارَةُ الدُّنْيَا، حَلَاوَةُ الْآخِرَة؛
@Jalilvand25 May 2026#اخلاقـاسلامیبی تردید، هر عملی که نزد خدا مقبولنشود در اعتلای روح و صلاح و صفای آن هیچ گونه تأثیری نخواهد داشت، زیرا تنها کلام طیّب و عمل صالح به سوی او بالا میرود و تنها انسانهای پاک و صالح به خدا نزدیک میشوند.
@user17756472753823 May 2026در پیشگاه اهل خرد نیست محترم هر کس که فکر جامعه را محترم نداشت :فرخی یزدی
@M_pakseresht23 May 2026یک آخوندی که جهانی شد!📚 یکم خرداد؛روز فیلسوفی که تبعید شداما تسلیم نشد! یه #حکیم_ایرانی که نظریههاش آنقدر عمیق بود که ازشهر خودش راندندش!اماهیچ وقت دست ازفکر کردن نکشید! 😲🧠امروز اول خرداد،روز بزرگداشت همون مرده؛ #ملاصدرا؛ فیلسوفی که حرف تازهای برای گفتن داشت. 🎯📖🧭 ملاصدرا کی بود؟ 🤔
@meysampirani20 May 2026این #نمودار میانگین #قیمت کتابهای تالیفی و ترجمه را در موضوعات مختلف طی سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۴۰۲ نشان میدهد. #کتاب#صنعت_نشر#هامش#نمایشگاه_کتاب#نمایشگاه_مجازی_کتاب#مصورسازی#داده#مصورسازی_داده…Show more